Αν το πάμε έτσι: κοτόπουλο ψίχα, τυρί, ντομάτα, πιπεριές & mayo.
Αχ, έναν αιώνα έχω να τη γευτώ!
Αν το πάμε έτσι: κοτόπουλο ψίχα, τυρί, ντομάτα, πιπεριές & mayo.
Αχ, έναν αιώνα έχω να τη γευτώ!
Πόσα μαγαζιά υπάρχουν που δίνουν επιλογή “κοτόπουλο ψίχα”;
Κανένα, απ’ το κεφάλι μου το έβγαλα.
(Προτιμώ τις κοτομπουκιές του Λεπερ, chicken nuggets, αλλά δεν θυμάμαι να υπάρχει αυτή η επιλογή εδώ.)
Θα το κάνω, ναι. Εκτός από το αυγό που παραδοσιακά έχω μια φοβία να το παραγγέλνω απ’ έξω -blame 2 σαλμονέλες γι’ αυτό (αν και είναι καθαρά ψυχολογικό, δεν το είχα πάθει από αυγό απ’ όσο ξέρω). Εκτός κι αν είναι σε burger, εκεί το γουστάρω.
Όλα;;;
Leper κρέπες μόνο γιαννενα ρε. Βάζεις τη μισή βιτρίνα και πληρώνεις το πολύ 7 ευρώ. Η δική μου παντοτινή είναι τυρί, μπέικον, πατάτες, ουγγαρέζα, πιπεριά και μανιτάρια φρέσκα
Μάλλον το αντιλαμβανόμαστε διαφορετικά τότε
Εγώ κατάλαβα ότι εννοεί το κοτόπουλο το ξεψαχνισμένο, το “pulled” που λένε τα τελευταία χρόνια
Τι ίδιο δε λέμε;
Μου αρέσει. Αλλά μου τη δίνει όταν δεν είναι ξεροψημένο το μπέικον (μόνο έτσι μ΄αρέσει και συνήθως δεν είναι γαμώτο) κι επίσης μανιτάρια φρέσκα που βρίσκεις παιδί μου εσύ;;;
Εδώ σχεδόν παντού παίζει
Μπορεί εγώ να μην το 'χω προσέξει Leper, γιατί σε τέτοιου τύπου μαγαζιά δεν παραγγέλνω σχεδόν ποτέ κοτόπουλο, παρά μόνο κοτομπουκιές κάποιες φορές
Ροκφόρ, κοτόπουλο, κίτρινο τυρί, καλαμπόκι, tabasco ftw
(Πυξ Λαξ) Νταξ μου αρέσουν και πιο κλασικοί συνδυασμοι, αλλά είπα να γράψω έναν πιο ασυνήθιστο
Ευτυχώς όχι κομισάριε!
Παίρνω την ίδια κρέπα κ σάντουιτς από το Γυμνάσιο - είναι για μένα μπαλανσντ στα όλα της.
Τυρί
Μπέικον
Μανιτάρια
Τυροσαλατα
Ντομάτα
Τσιπς (στικς)
Ναι.
Μου έκαψες τον σκληρό.
Ωραία, παιδιά, ευχαριστώ για τις προτάσεις, θα τα δοκιμάσω σταδιακά όλα, εκτός από το ροκφόρ που κάνω πώς δεν το διάβασα και τα πατατάκια που ο ΜΟΝΟΣ τρόπος που μπορώ να τα δεχτώ με ψωμί, είναι όπως τα τρώγαμε στα διαλείμματα στο δημοτικό: ψωμάκι που το ανοίγουμε στη μέση, σακούλα με πατατάκια που την πατάγαμε αργά και ηδωνικά μέχρι να σπάσουν, και μετά τα ρίχναμε μες στο ψωμί. Αλήθεια, το κάνατε κι εσείς αυτό ή ήταν μόνο ηπειρώτικη παράδοση;
Fixed.
Θα 'λεγα “χωρίς παρεξήγηση κλπ.”, αλλά τι να παρεξηγήσεις εσύ που μας έλεγες πουτανάκια!
Μόνο σε Βρετανία - Ιρλανδία ήξερα να κάνουν τέτοια αψυχολόγητα πράγματα
σαντουιτς με πατατάκια και λάκτα… λυσάξτε τώρα…
Πρέπει να το είχα δοκιμάσει σε σάντουιτς με τυρί-ζαμπόν. Οι συμμαθητές μου πρόσθεταν και κετσαπομουστάρδα…
Ήταν η ακριβώς επόμενη σκέψη μου…
Ελεύθερα.