Μερες προσπαθω να θυμηθω μια φοβερη πιτσαρια που χαμε δοκιμασει πριν χρονια κ δεν μου ερχοταν. Μου την θυμισαν τα παιδια εδω
Pizza Plain
Pizza Plain
231 555 0955
Μερες προσπαθω να θυμηθω μια φοβερη πιτσαρια που χαμε δοκιμασει πριν χρονια κ δεν μου ερχοταν. Μου την θυμισαν τα παιδια εδω
Pizza Plain
Pizza Plain
231 555 0955
Pizza plain = μόνο τριτη-παρασκευη για λίγες ώρες και με μεγάλη αναμονή/no delivery, καληνύχτα
Την Κολχίδα δεν τη γνωρίζω
Οταν ειχαμε παει παντως πιτσα plain ειχαμε εξυπηρετηθει γρηγορα κ ηταν υπεροχη. Παει καιρος βεβαια οποτε μπορει να χει χειροτερεψει κ να μαζευεται λαος
Ξεθάβω, μιας και το Σάββατο παίχτηκε μεγάλη μπάλα στον Ιωνικό στη Νέα Ιωνία (#αχακαλόε) - σκάω και link που βρήκα μόλις από gastronomo για extra content - και οκ, κάποτε τέτοια topics ήταν και ο λόγος να μπω forum :
ΓΑΜΩ τις ψαροταβέρνες, καλές μερίδες (για Αθήνα ειδικά δεν το συζητώ), καλή ποιότητα και πάνω από όλα καλές τιμές (80 ευρώ 4 άτομα και φάγαμε τον κώλο μας/πήραμε όλα τα basics πλην 1-2).
Γαρίδες στη σχάρα - σαρδελίτσες - μπακαλιάροι απόλυτο must, από τα υπόλοιπα (τα πιο βασικά και random) μου έμειναν οι πατάτες οι τηγανητές (που συνήθως δεν πολύ-τρώω αλλά οι συγκεκριμένες ήταν λες και τις έτρωγα στο χωρι’ο πριν 30 χρόνια), ενώ μοναδικό κομσί-κομσά πιάτο το κριθαρώτο θαλασσινών -εννοείται το ξεπάστρεψα με συνοπτικές είχε όμως μέσα υπερβολικά καπνιστό τυρί που επισκίαζε τα πάντα.
ΓΑΜΩ τις ατμόσφαιρες (90s vides all over με καλό λαϊκό πρόγραμμα και ωραίοι τυπάδες οι μαγαζάτορες και σερβιτόροι) που ενισχύεται full από την περιοχή και τα vibes της, δίπλα σε πλατεία Αγίου Γεωργίου (για κάποιον που μένει Παγκράτι/Καλλιμάρμαρο ειδικά και έχει πήξει στην χιπστερίλα + μεγαλωμένο σε μια εκ των πλέον λαϊκών συνοικιών του Ηρακλείου, όποτε κατεβαίνω προς Αιγάλαια, Ιωνίες, Κορυδαλλούς κτλ και χώνομαι σε στενάκια, νιώθω λες και είμαι σπίτι μου)
Αυτά, ναι - να πάτε όσοι ψήνουν ψαρικά και δεν θέλουν να ξοριστούν πολύ/εκτός Αθήνας