Επειδή δεν ημεθα πιουριστες μπορούμε να δεχτούμε σπιτικό μπέργκερ με ετοιματζιδικο ψωμί, με ετοιματζιδικο μπιφτέκι ουχί
Εμένα πάντως μου αρέσει ένα βίντεο του Λουκακου (του σεφ, όχι του ποδοσφαιριστή) για σπιτικά μπέργκερ γιατί ξεκινάει με “βήμα πρώτο: πώς να φτιάξουμε κέτσαπ”
Άκυρο το gif σου, συνταγή ονομάζεται οτιδήποτε περιλαμβάνει την προετοιμασία, δεν ήξερα να σου στείλω και λεπτομέρειες για την σύνθεση των μπιφτεκιων
Ορίστε αυτά τα κοτομπεργκερς τα έφτιαξα εγώ από τον κιμά . Τρελή διαδικασία, νιώθω επαγγελματίας σεφ που πήρα τον κιμά και έφτιαξα μπεργκερς. Έβαλα και ρίγανη ε. Απλά ζητάω συγγνώμη προκαταβολικά που η μαγιονέζα ήταν από το σουπερμάρκετ. Την επόμενη φορά θα βάλω τις κότες μου να κάνουν αυγά για να φτιάξω country home made μαγιονέζα .
χωράφι να πάρεις πρώτα για να φυτέψεις σιτάρι, να το θερίσεις, να το αλέσεις και να κανείς και τα ψωμιά
πεντανόστημα φαίνονται
Απλά έκλαψα. Θα αγοράσω και δεύτερο χωράφι για τις ντομάτες και τα μαρούλια και θα πάρω και μια αγελάδα για το τυρί
Μπορείς να την κατασκευάσεις και μόνος σου με DNA, μισές δουλειές?
Αγαπηθειτε ορε, αφήστε τα μπιφτεκομπιφ
Βασικά δεν χρειάζομαι καν αγελάδα, θα βάζω Σαμπατον και Μεηντεν στην διαπασών και θα εμφανίζεται από μόνο του το τυρι
Fixxxed
Πίστεψέ με καλά το έγραψα
Τι έγινε, πολύ ησύχασε το θρεντ, ανεβάστε τίποτα!
Εδώ σπιτική κολοκυθόσουπα που έφτιαξα χθες, πολύ καλή βγήκε!
Στηρίζω ένθερμα αλλά έχω την παραξενιά πως προτιμώ την φέτα χωριστά. Χθες π.χ. είχα φασολάκια στο κυρίως πιάτο και δεύτερο πιατάκι με φέτα+παξιμάδια+ελιές.
Υποτιμημένα και νόστιμα τα λαδερά!
Ωπ τι έχουμε εδώ, ένα πιο φανσευ τι φάγατε σήμερα ?!
Δεν ήθελα να παρω κ αλλο ταπερακι κ το αλουμινοχαρτο με αηδιάζει γιαυτο κ εκανε βουτια στην σαλτσα. Κατα τ αλλα το προτιμω λεμονατο αλλα οτι πει η γυναικα
Ξεχωρίζεις και τα λαχανικά στη σαλάτα ανάλογα το χρώμα κλπ σαν τον ντετέκτιβ Μονκ;
Καλά δεν είναι παραξενια να θέλεις ξεχωριστά την φέτα από τα ζουμια, έλεος. Έχω ελάχιστες παραξενιές στα φαγητά, αλλά αυτό είναι ότι πιο φυσιολογικό γενικά. Κάποιες γεύσεις στο στόμα είναι καλύτερες όταν συνδυάζονται, άλλες είναι καλύτερες ξεχωριστά, άλλες ανάλογα την περίπτωση.
Εκανα σημερα για πρωτη φορα μακαροναδα al limone και ηταν φανταστικη. Δοκιμαστε την
ακολουθησα αυτο το βιντεο
Πόσο λεμονάτη βγαίνει η γεύση;
πανω κατω οσο ενα ριζοτο. Εχουν και βουτυρο-παρμεζανα και τα δυο