Δεν ειναι ακριβως νεα κυκλοφορια, αλλα αλλαξοκωλιες με διασκευες εκατερωθεν, δεν το ειχα παρει χαμπαρι
Release ακους???
καποτε εβγαζαν εναν δισκο τον χρονο, τωρα ενα τραγουδι και αυτο ειναι 1 λεπτο
οπως και να 'χει νεο Portugal. The Man σημαινει σταματας οτι κανεις και το βαζεις στο repeat
???
Ας ελπίσουμε πως θα είναι η χρονιά για νέο album, έχουν περάσει 6 χρόνια!!!
Το κομμάτι ΟΚ… δεν τρελάθηκα, ούτε μου λέει πολλά, αλλά αναμένουμε.
Ευχάριστα νέα, σε κάθε περίπτωση.
Μ’άρεσε, μου έλειψαν, το “I’m aching to the point of breaking” πόνεσε όντως, βάζω τα προηγούμενα στο ρηπήτ και περιμένω το καινούριο
ωραίο κομμάτι, αλλά το βίντεο ΔΕΝ, μου θυμισέ babic-ftino-option.
Όμορφο το τραγούδι, με το καλό ο δίσκος, αλλά.
Πού είναι ο νουμεταλλάς μπασίστας.
Μεταγραφή στη Relapse λοιπόν.
Αν δεν υποκύψουν στις σειρήνες της “επιτυχίας” μπορεί να έχουμε και υποψήφιο AOTY.
Γαμω ειναι το πρωτο δειγμα παντως
Έχουν πιάσει αισθητικά και θεματικά το νόημα και το ξεζουμίζουν, αν ξαναβγάλουν τραγουδάρες όπως στα δύο EP (που΄σαι @power_fades ) ΤΑ 'ΠΑΜΕ (και τους χαιρετάμε και Ολλανδία )
Θα το γράψω και ας φανεί περίεργο και “ανώμαλο”. Κάθε φορά που μπαίνει το ρεφρέν, έχω την αίσθηση ότι η Χριστίνα πατάει πάνω στο ρεφρέν του “Μια φορά” του Κοργιαλά.
christianna θαρρώ.
Όσο new model army πάει ε? και γαμώ
Με πρόλαβες, τώρα το μυρίστηκα εγώ. Αρρωσταίνω με PR, μακάρι να μην απογοητεύσουν. Και όντως, αρκετά New Model Army vibes στο νέο, συμφωνώ με @Primordial_hordes. Άντε ρε μπαντάρα!
Η παραγωγή έτσι κι έτσι, το τραγούδι δε θα το θυμάμαι σε σχέση με παλιά τους. Και φτάνει το βίντεο στο σημείο με τα ιδρωμένα κορμιά και τα πέτσινα… γιατί ρε παιδιά; Επειδή μπορείτε, οκ. Sweden leatherboys. Πέρασε και δεν άγγιξε.
No Tobias, no Joseph no party