Νέες Κυκλοφορίες 2024

Μεγάλη έκπληξη από το πουθενά, κόλλημα κανονικό.

Νέο Bury Tomorrow απ’ το πουθενά.

Το μεσημέρι βγαίνει και το video clip, ας το ακουσουμε 30 φορές ως τοτε.

Πωπωπω…

5 Likes

Για πρώτο σίγνκλ από τη μία είναι τέλειο, αλλά από την άλλη θα ήθελα να έχει από τη μέση και μετά και κάτι ακόμη, μόνο στη φωνή ο Einar έδωσε λίγη λεπτομέρεια παραπάνω, αλλά μουσικά δεν εξελίχθηκε. Ωστόσο, η παρουσία της κιθάρας ήταν απρόσμενα ευχάριστη και λεπτοδουλεμένη, οπότε ίσως να έχουμε έναν pop μεν, αλλά πιο κιθαριστικό δίσκο. Σίγουρα πρόκειται για κομμάτι που δεν δείχνει τη μπάντα στα 100% της, αλλά παραμένει ενδιαφέρον και χορευτικό.

Δεν κρίνουμε ποτέ ένα άλμπουμ από τα singles! Δεν δίνει καμία πληροφορία περί “κατεύθυνσης”. Είναι όμως και γαμώ τα κομμάτια.

Κοίτα, ναι μεν δεν αρκεί ένα σίνγκλ μόνο του, αλλά στα τρία τελευταία τους άλμπουμ, η τριάδα των singles δίνει μία πολύ καλή σύνοψη του δίσκου. Οπότε αναμένουμε και περισσότερα, σίγουρα!

Αυτό που μπορεί να προκύψει αβίαστα σαν σκέψη, είναι ότι θα μπορούσε άνετα να είναι στον προσωπικό του Einar

Το κομματι ειναι σαν να βγηκε απο το Malina και για μένα αυτο ειναι θετικο,αλλα περιμενα λιγο μεγαλυτερη διαφοροποιηση.Θα δουμε και τα υπολοιπα τι λενε.

Λοιπόν, η μέρα είναι γεμάτη σήμερα, οπότε να πω ότι σήμερα κυκλοφορεί ο τέταρτος δίσκος των Four Stroke Baron, οι οποίοι έχουν κάνει την παράνοια σημαία τους. Αν δεν αντέχετε τις ιδιοτροπίες του Devin Townsend (που μίξαρε και το προηγούμενό τους, “Classics”) μάλλον δεν θα βρείτε κάτι να σας αρέσει τους FSB, που για μένα το πάνε πολύ παραπέρα με την αλλοπροσαλλοσύνη του κολάζ.

(ζητώ συγγνώμη από τους θρασάδες απανταχού που βρώμισα το νήμα του Thrash/Speed)

3 Likes

Διαφωνώ πλήρως, το τραγούδι έχει μέσα τόνους πληροφορίας και δείχνει την μπάντα στο 100% της όπως είναι η μπάντα εδώ και λίγα χρόνια.

Προσωπικά το λάτρεψα το Atonement με μόλις δύο ακούσματα προς το παρόν. Μου ακούγεται ως η φυσική συνέχεια της μουσικής τους μετά το Aphelion και το 16 του Einar.

Συμφωνώ στο φυσική συνέχεια, αλλά διαφωνώ για το 100%. Βέβαια αυτό έχει να κάνει και με τις προσδοκίες, τις οποίες το συγκρότημα έχει αφήσει να αυξηθούν λίγο με κάποιες δηλώσεις τους.

Επίσης δεν μίλησα για το πόση πληροφορία έχει, αλλά στη ροή της, στο πώς κατανέμεται. Νομίζω ότι η σύνθεση την παρουσιάζει όλη από αρκετά νωρίς, οπότε δεν κρύβει κάποια κορύφωση/έκπληξη προς το τέλος που εγώ την περίμενα.

Θα το λατρευες το ιδιο και με κανενα :stuck_out_tongue:

Αν αυτό ήταν αλήθεια θα λάτρευα και την μετσαλ μετριατζα με το όνομα Nighttime Disguise από τον προηγούμενο δίσκο, που έγραψαν με την βοήθεια των “φανς” τους. You gotta try harder :stuck_out_tongue_closed_eyes:

Μα αυτό δεν σου άρεσε πριν το ακούσεις, είχες χαλαστεί που θα είχαν λόγο οι fans!

Καταλαβαίνω αυτο που λέει ο @ManosOrff , υπάρχει μια απροσδιόριστη κορυφωση που ποτέ δεν έρχεται.

Από την άλλη, με τέτοια ρεφρεναρα, δεν θα γκρινιάξω!

2 Likes

Πετυχημένο, αλλά πάντοτε περιμένω να το ακούσω πριν βγάλω συμπέρασμα για κάτι τέτοιο :stuck_out_tongue_closed_eyes:

Δεν φταίω εγώ που έπεσα μέσα και οι φανς “ανάγκασαν” την μπάντα να παίξει αναχρονιστικά για πρώτη φορά στην καριέρα της!

1 Like

Σε πειράζω ρε, προσωπικά ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ πως σε κάποιες περιπτώσεις ειμαι θετικα προδιατεθειμένος, τι να κανουμε τωρα!

Για αυτό που είναι πολύ ωραίο είπαμε τίποτα ή το κρατάμε για έκπληξη?

Πόσο ταλαντούχος αυτός ο άνθρωπος

1 Like

Πολύ καλό black metal κατάμαυρο χωρίς περιττά κουραφέξαλα…

3 Likes

Κυκλοφορεί ένα βίντεο στο φβ, το οποίο, λόγω του ότι έβλεπα τον Aaron Stainthorpe στην αρχική εικόνα, υπέθετα ότι είναι κάποιο βίντεο των My Dying Bride. Τελικά είναι ένα καινούριο project του Aaron, το οποίο κινείται στον χώρο του metal, gothic rock, dark synth pop. Το κομμάτι είναι φοβερό, μου θυμίζει Paradise Lost από την μεσαία τους περίοδο, το οποίο είμαι σχεδόν σίγουρος ότι θα αρέσει στον @QuintomScenario, συν Tiamat. Παραγωγός είναι ο Gregor Mackintosh, ο οποίος έχει συνεισφέρει κ κάποιες κιθαριστικές μελωδίες. Αν όλο το άλμπουμ κινείται στο ίδιο ύφος, με την ίδια ποιότητα θα μιλάμε για τεράστια κυκλοφορία.
Βέβαια, δεν ξέρω τι σημαίνει αυτό για τους My Dying Bride, με βάση τα πρόσφατα προβλήματα των μελών της μπάντας που έχουν βγει στην επιφάνεια.
Επίσης…τι 30 ευρώ το βινύλιο γμτχσ.

1 Like

Όντας τεράστιος οπαδός όλων των περιόδων των mdb το κομμάτι για μένα ειναι απογοητευτικό δυστυχώς. Βασικά αν το άκουγα δίχως να το βλέπω θα έλεγα οτι είναι καινούριο pl.