Μα δεν είναι MDB, είναι πιο κοντά ρε Lost, Tiamat ίσως Moonspell…πιο κοντά σε gothic ήχους δλδ. Δεν ξέρω, μου άρεσε πολύ.
Δυνατό!!!
Ομολογουμένως ο nikosPL δε θα μπορούσε να περιγράψει πιο to the point τον ήχο του κομματιού, αλλά πραγματικά μιλάμε για τόσα κλικαρισμένα κουτάκια του συγκεκριμένου ήχου (τα βαρύτονα φωνητικά, οι κοφτές palm muted κιθάρες, τα γυναικεία φωνητικά στο background, οι lead μελωδίες) που δεν προξενεί τελικά κανένα ενδιαφέρον για εμένα -αλλά υποθέτω κάτι τέτοιο εξαρτάται από το πόσο το ενδιαφέρον του κάθε ακροατή έχει κορεστεί από αυτό το στυλ ή πόσο πολύ το γουστάρει. Αλλά πραγματικά, το τραγούδι θα μπορούσε να είχε βγει από A.I., έτσι;
Πάντως, αν το βίντεο είχε βγει από ΑΙ, τότε το prompt θα ήταν σίγουρα “Metal music video from '00s to '10s”
Σε αντίθεση με την πρώτη μου εντύπωση που ήταν “πόσο χάλια είναι αυτή η μπούρδα που ακούω” σιγά σιγά έχει αρχίσει να μου ακούγεται όλο και καλύτερο.
Ωραία όλα αυτά, αλλααααα ζούμε στην εποχή που θα κάνει δισκογραφική επιστροφή η καλύτερη noise rock μπάντα όλων των εποχών (γνώμη μου πάντα). ΔΙΣΚΟΣ JESUS LIZARD 2024 ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ (αν είναι και παραγωγή albini ΑΟΤΥ)
Γιατι δεν πόσταρες κατευθείαν στις Καλύτερες Κυκλοφορίες 2024;
μ’ άρεσε πολύ το κομμάτι, όπως και το πρώτο σίνγκλ
Ειδικά εκείνο το σημείο του με τα τύμπανα και το μπάσο…
Εν τω μεταξύ, τι γίνεται στο “Further Opening the Wounds”; Και να πω ότι δεν τα έγραψε και δεν προειδοποίησε ο @Aldebaran;
@Aldebaran Πλάκα πλάκα μάλλον έπρεπε Είπα να το παίξω επιφυλακτικός, επειδή δεν μπορώ να το ακούσω ακόμα…
@Dr.Feelgood Σταματήστε ρε μαλάκες! Περιμένετε να το βάλω κι εγώ.
Σημερα κυκλοφορει το νεο Evergrey για οποιον ενδιαφερεται.Και επισημα και “ανεπισημα”
Πολύ ωραίο το πρώτο σινγκλακι, με τίτλο Make It All Right. Θυμίζει σίγουρα καλύτερες εποχές από ότι η τελευταία δεκαετία που ήταν μάπα για το συγκρότημα δισκογραφικά.
11 Οκτωβρίου ο νέος δίσκος. Αναρωτιέμαι αν θα είστε οι πρώτοι που θα ακούσετε το καινούριο τραγούδι λαηβ σε λίγες μέρες.