Fixxxed
Πω, με προλαβες.
Και λίγα λες.
Εξαιρετικό symphonic prog από τους Sunburst
Ο τραγουδιστής, Βασίλης Γεωργίου, Khanει πολύ καλή δουλειά
Α, μόλις πόσταρες τον (anarcho)punk δίσκο της χρονιάς ε. Οπότε τα γράφω εδώ σε reply, γιατί μιλάμε για μεγαλεία.
Λοιπόν, οι Bad Breeding, που θερίζουν και λάιβ (α ρε Roadburn τι μας έχεις δώσει), τιμούν Crass Records (βγήκε από One Little Independent), βάζουν μέσα hardcore, noise rock, sludge, post-punk, έχουν στιχάρες, συνοδεύουν τους δίσκους τους με φανζίν και τοποθετήσεις (στο “Contempt” συνεισφέρουν και οι Ashenspire), και εδώ έπιασαν το απόλυτο peak.
Μιλάμε για τρομακτικό δίσκο.
Για αυτά ζούμε.
Spam, ξανά και ξανά:
Επίσης και το Sibiir φωτιά για λάτρεις Converge, Martyrdod, From Ashes Rise, All Pigs Must Die κλπ.
Edit: Και επειδή οι συνειρμοί είναι καρμικοί, μιλάμε για Bad Breeding και οι έτεροι μεγάλοι Βρετανοί αναρχοπανκς της εποχής μας Subdued μόλις ανακοίνωσαν νέο δίσκο:
2 releases φωτια σημερα - τα ακουσα καπακια το ενα μετα το αλλο, αλλα Bad Breeding ΕΣΠΕΙΡΕ.
Καρφί κορυφαία χρονιάς ρε.
Δεν ξέρω αν αναφέρθηκε, δεν ξέρω πως προέκυψε αλλά οι Sunburst βγάζουν καινούριο δίσκο.
Το πρώτο και μοναδικό της μέχρι τώρα ήταν εκπληκτικό.
Θα ακούσω πάραυτα
Δεν τους ήξερα κ διάβασα μια κριτική του Φράγκου στο Ροκχαρντ. Έβαλα 2 κομμάτια τους να παίξουν από το καινούριο κ μπαμ! Το progressive metal που μου αρέσει.
Πωπω έχω να ακούσω καινούργιο δίσκο all that remains καμιά δεκαπενταριά χρόνια, έχουν βγάλει κάτι που να αξίζει άραγε? Το Fall of ideals ήταν δισκάρα και μέχρι και το Overcome βασικά μου άρεσαν, κάπου μετά από εκεί σταμάτησα να τους ακολουθώ όμως.
Ρε
Αναπολώ τις εποχές που διαβάζαμε στο Χάμερ για τις νέες κυκλοφορίες κ δεν είχαμε ούτε λεφτά, ούτε τρόπο να τις ακούσουμε…