Καλύτερες Κυκλοφορίες 2024

Καθιστε λιγο ησυχοι νυχτιατικα. Δεν μου αρεσει το μπλακ και το ντεθ, αλλα για Eloy μπορω να αλλαξω γνωμη.

1 Like

Αξιζει να ρίξετε μια αυτιά οταν βγει, δεν χάνετε τιποτα!

1 Like

Ε οχι και οταν βγει, για ποιους μας περασες :sunglasses:

1 Like

Σήμερα κυκλοφόρησε ο καλύτερος Metalcore δίσκος της χρονιάς (so far αλλά νταξει δε θ’ αλλαξει) και ένα από τα καλύτερα άλμπουμ που έχουν βγει φέτος συνολικά! Είναι φοβερή αλμπουμάρα!

Και για, χωρίς κανένα ίχνος ντροπής, αυτοπροβολή, η αναλυτική αποψάρα μου εδώ…

6 Likes

Το πρώτο μερος του επους που ονομάζεται “Absolute Elsewhere” κυκλοφορεί ελεύθερο. Πρόκειται για το 20λεπτο “The Stargate”.

Καλό ταξίδι!

Edit: Και το (τελειο) video.

13 Likes

Εχμμμμμ…σοκ!!

3 Likes

Ημέρα κυκλοφορίας του κτήνους των Blood Incantation, κρατούσα και εγώ την ανάσα μου τόσες μέρες για να πω άποψη, αν και η κριτική του @Aldebaran με καλύπτει πλήρως.

Θα επανέλθω αναλυτικά το βράδυ μετα τη δουλειά να πω το κατιτις μου, προς το παρόν μιας και είναι δυνατό release date σήμερα, αφήνω τούτο εδώ.

Μοναδικοί.

6 Likes

Πραγματικά!

Goodwill then, hard stops
Slow learner, gets taught
My teachers tried, my teachers lost
(There were principals involved)

Mishandled, and robbed
They rubbed my feelings raw
But now I’ve put my glasses on

1 Like

Αυτά με τα οποία συνδέθηκα περισσότερο σο φαρ>

1. Slift-Ilion (prog post hardcore)
    Ήταν νο 1 από πριν ανοίξουν συγκλονιστικά το άχαρο φετινό πλισσκεν
  2. Crippling Alcoholism-With Love From A Padded Room (goth horror smth)
    Τόσο άρρωστο που ενστερνίζεσαι την σχεδόν τραπ αισθητική κάποιων στίχων
  3. Beth Gibbons-Lives Outgrown (art folk/rock)
    Όπως και το Third, όχι για λίωσιμο, μα για πολύ συγκεκριμένες ώρες και στιγμές
  4. A Swarm Of The Sun-An Empire (post-metal/rock)
    Σεμινάριο σκοτεινού ποστ-μεταλ που δεν χρειάζεται τα κλασικά φωνητικά/μπασα
  5. samlrc-A Lonely Sinner (post-rock)
    Tο μπλακ μιρρορ δεν είναι ένα κοριτσάκι στο δωμάτιό του να φτιάχνει ένα αριστούργημα
  6. Quiet Commotion-Red Grasshoppers (slacker rock)
    Tο μπλακ μιρρορ μας είναι να έχω δύο μπεντρουμ μιουζικ δίσκους εφήβων στη σειρά
  7. Arooj Aftab-Night Reign (folk jazz)
    Ό,τι προμήνυε το love in exile εδώ απογειώνεται σε ένα μυστικιστικό άραμπ τζαζ έπος
  8. Nemedian Chronicles-The Savage Sword (heavy metal)
    Ξεχνάμε την κάκιστη αγγλική προφορά και τραγουδάμε τα φαλλοκρατικά έπη της Ρεντ Σόνια
  9. Borknagar-Fall (prog viking metal)
    Θα έμπαινε ακόμα κι αν δεν άκουγα το Nordic Anthem ανάμεσα στους παγετώνες της Νορβηγίας
  10. Οπλίτης-Παραμαινομένη (avant-gard extreme metal)
    Πέραν του χίπστερ του θέματος, το Παραδειγματιζομένη Μουσική είναι ένα υπερβατικό όργιο
  11. Solbrud-IIII (atmo black metal)
  12. Extra Life-The Sacred Vowel (avant-prog)
  13. Pokaz Trio-Voices (nu jazz)
  14. Pallbearer-Mind Burns Alive (doom slowcore metal)
  15. Vemod-The Deepening (black post metal)
  16. Amaro Freitas-Y’Y (post-minimalism jazz)
  17. Caligula’s Horse-Charcoal Grace (prog metal/rock)
  18. Lord Goblin-Lord Goblin (heavy metal)
  19. Crypt Sermon-The Stygian Rose (doom metal)
  20. Tigran Hamasyan-The Bird Of A Thousand Voices (fusion jazz)
  21. Writhen Hilt-Ancient Sword Cult (heavy metal)
  22. Heave Blood & Die-Burnout Codes (post-hardcore)
  23. Kamasi Washington-Fearless Movement (fusion jazz)
  24. Eunuchs-Harbour Century (avant-prog)
  25. Jessica Pratt-Here In The Pitch (contemporary folk)
12 Likes

Πρόχειρο, αλφαβητικό τοπ-10, σχεδόν σίγουρα η λίστα θα αλλάξει/επεκταθεί, θα αποκτήσει κατάταξη κλπ:

ALKALINE TRIO “Blood, Hair and Eyeballs”
Τέλειο, μελωδικό μπουμερο-pop-punk από σχεδόν 50άρηδες που αναπολούν τις εποχές της ανεμελιάς

CRYPT SERMON “The Stygian Rose”
Στα δικά μου αυτιά η καλύτερη σύγχρονη εκδοχή αυτού που κάποτε ονομάστηκε χέβι μέταλ

CULT OF ERINYES “Metempsychosis”
Καθηλωτική, μαυρομεταλλική ελεγεία για το άγνωστό “μετά” από -μεταξύ άλλων- μέλη των εντυπωσιακών WOLVENNEST

FUNERAL ORATION “Antropomorte”
Το blackmetal των 90s όπως το αγαπήσαμε, χωρίς εξωτερικές φιοριτούρες, ασυμβίβαστο, καταιγιστικό αλλά και με μια μεσογειακή ζεστασιά, Ιταλία γαρ

FURZE “Caw Entrance”
Sabbath-ικό blackmetal, στ’ αρχίδια μας τα trends και have a nice trip

HEAVE BLOOD & DIE “Burnout Codes”
So far ο δίσκος της δεκαετίας για μένα -μπορεί και της επόμενης

NOCTURNUS AD “Unicursal”
Κι αν έριξε λίγο τις εντάσεις ο Mike o Browning, δεν πειράζει, παραμένει ένας απόλυτος μύστης του sci-fi death metal

NOX “Entity”
Τα είπαμε, ραντεβού στα υπόγεια παρέα με λοιπές μαυροντυμένες ψυχές

SATURNALIA TEMPLE “Paradigm Call”
Αρκετά πιο πηχτό και δυσπρόσιτο σε σχέση με τα προηγούμενα, θέλει έξτρα προσπάθεια να παραμερίσει κανείς το Paroketh, όμως όταν αυτό γίνει ανταμείβει κατάλληλα

SPRINTS “Letter to Self”
Αγαπημένη Iρλανδία δεν απογοητεύει ποτέ, με αγχωτικό/λυτρωτικό indie/garage/noise/punk και μια εκπληκτική frontwoman με ακόμα πιο εκπληκτικούς στίχους

13 Likes

Σαν τα Χριστουγεννιάτικα στολίδια, τη Μαράια Κάρεϊ, κι εμένα, οι λίστες για τα καλύτερα της χρονιάς μέσα Οκτωβρίου νομίζω ήρθανε πολύ νωρίς!

Έχουμε ακόμη δρόμο!

4 Likes

Φαντάζομαι θα κάνουμε το format του 52 εβδομάδες και για το 2024 ε @anhydriis ???

6 Likes

:ninja:t2::ninja:t2: εννοειται

2 Likes

Λοιπόν σήμερα κυκλοφόρησε ένα από τα καλύτερα άλμπουμ της χρονιάς. Αυτά.

Εδώ περί τίνος πρόκειται

2 Likes

Τον νου σας για το “Blazing Inferno” από Yoth Iria. In Jim Mutilator we trust.

1 Like

Ναι βγήκε σήμερα ο δίσκος της χρονιάς που λέτε.

Και βγήκε κι αυτή η δισκάρα

Αλλά και αυτή η επίσης υπέροχη δουλειά

9 Likes

Ίσως ένα από τα πιο ενδιαφέροντα σύγχρονα death metal σχήματα, μουσικά και στιχουργικά, έβγαλε το πιο άμεσο άλμπουμ του, και ένα από τα αγαπημένα μου για εφέτο, μαλλον και ο,τι καλυτερο άκουσα στο ιδίωμα με διαφορά (BI fans για ελατε και απο δω) οπότε τα είπαμε πολύ αναλυτικά με δυο μέλη τους. Bonus εντος, και μινι παρενθεση για Scarcity, αφου μοιράζονται τραγουδιστή, οπότε 2σε1 ναουμ.

Ελπίζω να σας ψήσει να ακούσετε, αξίζει, ειδικά οι του πειραματικού.

4 Likes

Θα ήταν έτσι κι αλλιώς (ψηλά) στη λίστα μου, αλλά πέρασαν το live test με flying colours και κόλλησα ακόμα πιο πολύ με τη δισκαρα.
Παρεμπιπτόντως, πήγα στο λαιβ τους στο Λονδίνο σχεδόν ανυποψίαστος για το χώρο και φτάνοντας συνειδητοποίησα ότι ήταν από τα πιο μεγάλα venue στο Camden, και το γέμισαν ασφυκτικά με 2.500 κόσμο. Όχι μικρό πράγμα για μπάντα η οποία περιοδεύει προωθώντας το ντεμπούτο της! Άξιοι και εις ανώτερα.

5 Likes