Από τις πολύ δυνατές στιγμές…να επιστρέψει πιο δυνατή…
Μεγάλο ματς στο τέννις.
Μπράβο ρε μεγάλε Λευτέρη
Τεράστιες Εμμανουηλίδου και Φωτοπούλου στα 200μ.
Για να το “ελαφρύνουμε” λίγο, καταλαβαίνω ότι η συγκινησιακή φόρτιση είναι μεγάλη σε ένα τέτοιο αθλητικό γεγονός που αποτελεί την κορύφωση των προσπαθειών των αθλητών, όμως… πολύ κλάμα σε αυτούς τους Ολυμπιακούς αγώνες ρε παιδί μου! Κερδίζει κάποιος; Κλαίει! Χάνει; Πάλι κλαίει! Τραυματίζεται; Αδικείται; Δώστου κι άλλο κλάμα! Δεν θυμάμαι τόσο εκτεταμένους κλαυθμούς παλιότερα, ίσως θα ταίριαζε να έμπαινε χορηγος στους φετινούς Ολυμπιακους εκείνο το σαμπουαν το “οχι πια δάκρυα”!
Μόνο αυτή η βελγίδα που μολύνθηκε από τα βακτήρια που κάνουν πάρτι στον Σηκουάνα όπου ανάγκασαν τις αθλήτριες του τριάθλου να κολυμπήσουν, δεν μάθαμε αν αντέδρασε έτσι.
Με αφορμή το τελευταίο, να πούμε πως η διοργάνωση απ’ ότι διαβάζουμε είναι όντως για… κλάματα!
Κανείς:
Εγώ: Οι Dickinson και Potter (GB) πήραν το χάλκινο στο μικτό (τρίαθλο). !!
Πάμε, λίγο ζέσταμα: ΜΑ ΝΟ ΛΟ
Ματσαρα στον προημιτελικό βόλεϊ ανδρών.
Ιταλία - Ιαπωνία 2-2 στα σετ, κι ενώ οι Ιάπωνες προηγήθηκαν με 2-0. Το δεύτερο σετ το έχασαν οι Ιταλοί στο τέλος αφού επέτρεψαν 5 σερί πόντους νομίζω, ενώ στο τέταρτο σετ κέρδισαν με 26-24 στο όριο.
Προβλέπεται να πέσουν κορμιά σε κάθε φάση στο 5ο σετ
Το έκοψα για να δω λίγο πόλο την εθνική μας αλλά ισχύει
Χωρίς να κατέχω κανένα από αυτά τα αθλήματα μου φάνηκε ωραίος αγώνας γιατί πραγματικά και οι δύο ομάδες καρφώνουν τη μπάλα με δύναμη και παρόλα αυτά βγάζουν και αμυναρες . Κάθε πόντο με κόπο και αίμα
Και στο πόλο δεν κατέχω τίποτα, αλλά φαίνεται ωραίο με μπόλικο ύπουλο ξύλο
Εθνικη πολο η μονη πραγματικα εθνικη που ειναι σταθερα κορυφαια
Καλα το βολει ανηκει στα ομαδικα αθληματα που ειναι πανευκολο να καταλαβεις τι γινεται ακομα και να μην εχεις δει ποτε ξανα στην ζωη σου θαρρω… ισως το πιο ευκολο βασικα.
Τελικα η Ιταλια εκανε την ολικη ανατροπη και κερδισε με 3-2 σετ, 19-17 στο tie break. Απο τα καλυτερα ματς βολει που εχω δει εδω και πολλα χρονια.
Και τωρα Γαλλοι και Γερμανοι μαχονται επισης στο tie break, με το σκορ να ειναι στο 13-12 στο τελευταιο σετ, υπερ των Γαλλων. Εφαγαν και μια κοκκινη καρτα οι Γερμανοι (που ειναι ενας ποντος για την αλλη ομαδα), που μου φανηκε αδικη. Ωπ τελος 15-13, κριμα, ψιλο-ηθελα Γερμανια.
Μικρη σημασια εχει, στον ημιτελικο θα ειμαι φανατικα με Ιταλια απεναντι σε Γαλλια
Σε 2 ωρες εχει ΗΠΑ - Βραζιλια στον τελευταιο προημιτελικο, αναμενεται κι εκει σκοτωμος. Δυο απο τις 6 κλασικες υπερδυναμεις του αθληματος, και η νικητρια μετα με Πολωνια, ακομα μια δηλαδη απο τις υπερδυναμεις.
Πάμε ρε Μανόλο!!!
Ναι ρε Μανόλο!
Ο Σουηδός τόσο άνεση…υπεραθλητης…τεραστιος και ο Καραλης
Μπραβο ρε Μανολο!!
Τι κανει ρε μλκ ο Duplantis, το παλικαρι ειναι αρρωστο, περασε τα 6 μετρα με καμια 15αρια εκατοστα ανεση… το ξερω οτι εχει κανει 6.24 παγκοσμιο ρεκορ, αλλα σημερα μαλλον θα κανει και Ολυμπιακο Ρεκορ αφου αυτο ειναι μολις στα 6.03.
Πολύ μεγάλο μετάλλιο, συγκινητικός Μανόλο, μυθική χρονιά, του αξίζουν τα πάντα.
Με τον Σουηδό με έχει πιάσει νευρικό γέλιο. Θα αδειάσει το στάδιο και αυτός ακόμα θα ανεβάζει την μπάρα για να δει που θα καταλήξει.
Ηθελα ασημενιο για τον Καραλη ρε γμτ, αλλα ο Αμερικανος ματωσε για την 2η θεση (!)
Νταξει, 6.10 για πλακα ο Αμερικανοσουηδος. Θα το ανεβασει κι αλλο?