κ οχι μονο για σπιτι!
με το 12" ηχειο βγαινεις ανετα για live!
θα τον παρω σε καποια φαση για τα live σε μικρους χωρους που κανω
Mhpws o marshall den einai gia death?
Μια πολυ καλη κατα τη γνωμη μου επιλογη σε τετοια τιμη ειναι αυτος. Αψογος στο παραμορφωμενο καναλι και με αξιοπρεπη καθαρα, αλλα μετριο reverb. Ενα αλλο κακο ειναι πως δε μπορεις να’χεις gain boost & volume boost ταυτοχρονα (αλλα αν το οργανο σου εχει αρκετα mids ξεχωριζει μονο του :p). Και Peavey = αξιοπιστια.
Για ακομα περισσοτερο gain, σου συνιστω να καταφυγεις σε modeller amps οπως τους Vox Valvetronix AD60/120 VT, ή τους Line 6.
συμφωνω σε ολα αλλα ιδικα στο τελευταιο!
Χεη! Ναι. Οντως, εγω απο προσωπικη εμπειρια με Line 6, νομιζω οτι θα εχεις τον ηχο που θες.
Μια καλη ιδεα επισης, ειναι να τσεκαρεις και τον εξοπλισμο των συγκροτηματων, των οποιων τον ηχο θες να πλησιασεις.
ευχαριστω πολυ παιδια για τις πληροφοριες!!θα τσεκαρω ολα αυτα που προτεινατε ειδικα line 6(εχω τον spider 3 15w και για 15αρης ειναι και γαμω!) και peavey!
βγαζει οντως αυτο το μικρο μηχανημα τετοιο ηχο?πραγματικος γιγαντας!!!
αδερφε ακριβως κατι τετοιο εψαχνα και σε τιμη και σε δυνατοτητες.λεω να το χτυπησω.
και να ρωτησω και κατι αλλο.σε μια τετοια φαση τα πεταλακια μου ειναι αχρηστα?
στο εξής εδώ θα προτείνουμε ενισχυτές κιθάρας
χτυπα ενα tubescreamer k ενα wah κ θα εισαι κ ο πρωτος!
Έχω έναν Peavey blazer158 15 watt.
Σε καθαρό ήχο είναι οκ…η παραμόρφωση ποτέ δε μου άρεσε και χρησιμοποιούσα το πεταλάκι…που επίσης δε μου άρεσε .
Σε κατάστημα ΝΑΚΑΣ μου προτείνανε line-6 spider περίπου 170 ευρώ…νομίζω 30watt
Για το σπίτι τον θέλω και δεν είναι τα watt το ζητούμενο…και με τα 15 οκ ήμουν.
Ο Line-6 έχει 6 εφέ και απ’ ότι είδα και flanger (έχω flanger boss πεταλάκι οπότε το πουλάω χωρίς να το στερηθώ τις λίγες φορές που μπορεί να το πεθυμήσω:p)
Σε αυτά τα λεφτά υπάρχει κάτι καλύτερο - προτιμότερο?..αν και είδα λίγες αρνητικές γνώμες για Line-6.
Πάντα για κάποιον που ξαναπιάνει σοβαρά την κιθάρα μετά από 10 χρόνια.
Πριν προβώ σε αγορά (εξοπλισμού γενικά) θα δω αν πραγματικά θα ασχοληθώ ξανά ώστε να αξίζει τα έξοδα.
Καλα, το να εχετε βγαλει τον Marshall πρωτο με διαφορα την στιγμη που υπαρχει Mesa Boogie και Engl . . . .
Για το σπιτι αλλα και για το στουντιο, προτεινω εναν υβριδικο λαμπάτο. Εχει την προενίσχυση της λάμπας αλλα ταυτοχρονα ειναι ευελικτος ως τελικος τσιπάτος ωστε να μπρεις να τον παιζεις και στο σπιτι. Ενας Rocktron 100W στοιχιζει 300? με τρομερα settings Για noise gate.
Laney 8)
Κοίταξα τον ενισχυτή μου και στην πίσω πλευρά ναι μεν γράφει 15watts - 7.7V RMS - 0 4OMS αλλά πιο κάτω γράφει τα volt τα herz και μετά 40watts.:?
Τελικά πόσα watts είναι?#-o
Καμιά γνώμη για αυτον; Ξερω οτι δεν κανει απο μονος του για το στυλ που παιζω (metal) αλλα με τη χρηση distortion πεταλιων θα εχω αξιοπρεπη ηχο; Δεν αντεχω αλλο τη ψηφιακουρα που βγαινει απο τους τρανζιστορ ενισχυτες και θελω ενα μικρο λαμπατο ενισχυτη για χρηση στο σπιτι (δυστυχως φθηνος-λαμπατος-high gain-λιγων watt ενισχυτης δεν υπαρχει) και αυτος ειναι και φθηνος και εχει ωραια χαρακτηριστικα (επισης εχω διαβασει πως αλλαζοντας λαμπες και ηχειο γινεται σημαντικα καλυτερος). Τι λετε;
εγω παιδες θελω εναν ενισχυτη χωρις εφφε…εναν ενισχυτη που θα μου δωσει κοφτερο 80’s ηχο…εχετε να προτεινετε τιποτες?
Κανεις (και για τον φιλο πιο πανω);
ναι ρε παιδια…
paidia den 3erw gia to amp pou aneferes file metalmike…
egw pantos eimai full 100% mono(!!!) Laney!
epi8umw na parw auton ths Laney giati
- einai lampatos
2)120 watt gia proves kai na anadeixtei h a3ia ths ki8aras
3)Laney einai bre aderfe!
pantos egw exw enan Marshall MG15 kai
mexri stigmhs mia xara me bgazei gia meleth mono!
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
έχω έναν Marshal mdfx 30 watt.Κοίτα μου κάνει για μέταλ αλλά και για κλασικό ήχο ροκ,αλλά πριν αγοράσεις ψάξτο πολυ και καλύτερα με άτομα που ξέρουν καλά.πχ με τον καθηγητή σου
Δεν ξέρω τι θα πάρετε (από την λίστα) πάντως Ό,ΤΙ και να γίνει ΜΗΝ ΠΑΡΕΤΕ ΕΝΙΣΧΥΤΕΣ DRIVE.Είναι η μεγαλύτερη απατεωνιά που έχω δει στη ζωή μου.
Τοταλ Σάϊσε!!