Νέες κυκλοφορίες 2026

Είναι ξεκάθαρο το τι συμβαίνει σήμερα νομίζω ε.

ΓΛΕΝΤΙΑ

1 Like

Κάτσε.

Έβγαλαν δίσκο οι Neurosis και αντικατέστησαν Kelly με Aaron Turner;

:hushed:

3 Likes

Δεν είναι Παρασκευή χωρίς το καθιερωμένο ποστ του @ManosOrff

1 Like

Χαχα αύριο, παίδες, θα χρειαστώ τις ακαδημαϊκές 15 ώρες

2 Likes

Μόλις έφτιαξε η βραδιά.

1 Like

Καλή Παρασκευή Καλημέρα κόσμε. Πάμε να δούμε τι κυκλοφόρησε αυτή την εβδομάδα που μας πέρασε:

1. Neurosis - An Undying Love for a Burning World (post metal): υπάρχει άνθρωπος που δεν συζήτησε την αναπάντεχη κυκλοφορία των Neurosis εχθές;

2. Hanging Garden - Isle of Bliss (Gothic / Doom Metal): τίμια Φινλανδική μπαντούλα, που θυμίζει εποχές προ εικοσαετίας, κυκλοφορεί τον ένατο δίσκο της

3. Poison the Well - Peace In Place (Hardcore / Alt): η επιστροφή μεγάλων ονομάτων έχει χάσει την αίγλη που είχε παλιά, και πλέον γίνεται κάτι σαν κανονικότητα.

4. Gaerea - Loss (Black Metal / Metalcore): δεν ξέρω αν είμαι μόνο εγώ που αισθάνομαι ότι κυκλοφορούν αδιάκοπα. Κι όμως είναι ανά διετία. Κοίτα να δεις τι σου κάνει η αντίληψη του χρόνου.

5. The Dear Hunter - Sunya (progressive rock): ΤΟ ΘΕΛΑΤΕ, ΤΟ ΖΗΤΗΣΑΤΕ, ΤΟ ΠΗΡΑΤΕ! Α, το Act VI θέλατε; Ε, tough luck, εδώ έχουμε την συνέχεια του “Antimai”.

6. Mclusky - i am sure getting sick of this bowling alley (noise rock): ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΜΑΚΛΑΣΚΙ; ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ; ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ;

7. Ollie O’ Neill - Time of Fallow (indie folk): ντεμπούτο αρκετά ενδιαφέρουσας indie folk, που εμένα μου τικάρει όλα τα κουτάκια, απλές ηχογραφήσεις, φωνάρα, παραγωγή λες και παίζει στο αυτί σου δίπλα :fire:

8. Tyketto - Closer to the Sun (hard rock): δεν είναι μακέτο, έρχονται και στην Ελλάδα τον Δεκέμβρη στις 5.

9. Crouch - Breaking the Catatonic State (prog metal / post metal): τριάδα απ’ το Βέλγιο που παίζει post prog, και ξέρουμε απευθείας ότι θα μοιάζει με Psychonaut και The Ocean. Τι, όχι; Α, οι τύποι γουστάρουν Botch και αποτελούνται από μέλη των Oathbreaker και Wiegedood (@apostolisza8 πο;Y 'σαι).

10. Anna Calvi - Is This All There Is? [EP] (alternative): σύντομο EP με τέσσερα κομμάτια, και συμμετοχή Iggy Pop, Mat Berninger, Perfume Genius και Laurie Anderson. Ε και γι’ αυτά και μόνο αξίζει ακρόαση.

Και λοιπό name dropping με Nubiyan Twist - Chasing Shadows για όσα γουστάρετε jazz funk, Art School Girlfriend - Lean In για μελαγχολικό alt/gaze, Lost In Hollywood - S/T γιατί έχω μία αδιόρατη αίσθηση ότι τους ακούγαμε κάποτε, Gutvoid - Liminal Shrines για να αφήσουμε τις φλωριές και να ακούσουμε death / prog, Exodus - Goliath για να αφήσουμε ακόμη παραπάνω τις φλωριές.

Άντε με το καλό και στην επόμενη. Φορτωμένη εβδομάδα γενικά.

12 Likes
2 Likes

:face_in_clouds:

αλλα θα το ακουσω, μην βαρατε

A, ούτε εγώ έχω ακούσει και δεν έχω και καμιά κάψα. Αλλά ότι το συζήτησα, το συζήτησα.

2 Likes

7 Likes

1 Like

Καιρό είχα να ενθουσιαστώ τόσο με εγχώρια κυκλοφορία, όσο με το “Lavender” των inner:i.

Review εδώ:

Τσεκάρετε εδώ:

3 Likes

Πριν 6 μέρες, δεν με δίνεις σημασία καθόλου… :slightly_frowning_face:

Δεν είχα δει τελευταία καθόλου το thread…

Ωραίος!

Άσχετα αν δεν το είδα, να γράφετε καμια κουβέντα, για να τραβιέται περισσότερο το ενδιαφέρον.

1 Like

εν τω μεταξύ, προσπαθώ να βάλω μόνο την δική μου απάντηση κ δεν το καταφέρνω… :laughing: εντελώς άχρηστος

έντιτ. νιώθω πολύ χάκκερ ξαφνικά…

Η Argovia είναι μια μπάντα με μέλη από Κολομβία κ Βενεζουέλα, ο ήχος τους είναι μια μίξη ατμοσφαιρικό και progressive rock/metal. Άκουσα κάποια από τα παλαιότερα τους κομμάτια κ ήταν πιο κοντά στον συμφωνικό ήχο, με πιο ωμή παραγωγή βέβαια.
Στον νέο τους δίσκο η παραγωγή είναι εξαιρετική, κάτι που δίνει έναν άλλο αέρα στα κομμάτια. Prog σίγουρα, σε ένα κομμάτι συμμετέχει κ ο Ross Jennings από τους Haken με αυτό το μελωδικό στοιχείο που εμένα μου αρέσει πολύ, συν την πολύ όμορφη φωνή της Ani Guillén. Αναμονή λοιπόν μέχρι να κυκλοφορήσει ολόκληρο σε digipack cd και βινύλιο.

Και το δεύτερο δείγμα από το επερχόμενο The Claypool Lennon Delirium άλμπουμ είναι σούπερ…

3 Likes

Πρώτο δείγμα από το καινούριο άλμπουμ των Tyrannus. Κυκλοφορεί 15 Μαΐου.