Νέες κυκλοφορίες 2026

Αν μας απαντησει “ναι” λογικα καποιος του εχει χακαρει το account :stuck_out_tongue:

1 Like

Η φωνη του Coverdale γενικα βελτιωνει οτι ακουμπησει. Δε μου αρεσουν οσο τα mid80s τους αλμπουμς, αλλα λογω φωνης ακουγονται κι αυτα πολυ ευχαριστα. Δεν τα εχω ακουσει και τοσο πολυ πια. Μου αρεσουν για τον ιδιο λογο που λατρευω Queen. Νομιζω πως γενικα επειδη εχω δηλωσει πως δε μου αρεσουν καθολου τα 70ς, μερικοι το εχετε παρει ως “ρε φιλε, απαγορευεται να σου αρεσει κατι απο τα 70ς δηλαδη” :stuck_out_tongue:

2 Likes

Χαχα, οχι μώρε αλλά hard rock και με bluesy πραματάκια μέσα, δε μου κάνει για Quintom.

2 Likes

Απο περιεργεια, επειδη εχεις δηλωσει οτι δεν σου αρεσουν, εχεις ακουσει τα 3 album ή εστω κομματια που εχει τραγουδησει/συνθεσει με Deep Purple;
Γιατι αν την “παλευεις” με τα early Whitesnake,εκεινα προσωπικα τα θεωρω αρκετα ανωτερα.

1 Like
1 Like

The Menzingers have announced their eighth album, Everything I Ever Saw, which will be out on July 17 via Epitaph

:tumbler_glass: :tumbler_glass: :pouring_liquid: :broken_heart: :mending_heart:

1 Like

ΠΑΜΕ ΜΩΡΗ ΜΠΑΝΤΑΡΑ

26.06.26

3 Likes

Fast round, γιατί αφενός σήμερα απεργία, αφετέρου ετοιμάζομαι να φύγω απ’ το σπίτι και δεν θα μπορώ να τα πω όλα αναλυτικά όσο θα ήθελα. Καλό μήνα, λοιπόν, και πάμε:

Spell - Wretched Heart: εχουμε κανένα fan των Ghost εδώ που αναρωτιέται πώς ακούγονται σε πιο underground?

The Black Keys – Peaches!: δεν ξέρω ποι@ περιμένει κάτι παραπάνω από αυτούς, πάντως αυτούς τους έχουμε ακόμη

The Claypool Lennon Delirium - The Great Parrot-Ox and The Golden Egg of Empathy: μπασίδια ψυχεδέλειες και δύο μουσικοί που ελπίζω να κάνουν κάτι καλύτερο αυτή τη φορά από “απλά καλά”

Kneecap - Fenian: η φάση είναι εδώ

Laibach – Musick: τα σκοτεινά ξαδέρφια των Rammstein είναι εδώ

Venom - Into Oblivion: ωπ ωπ

Modern Woman - Johnny’s Dreamworld: πολυαναμενόμενο ντεμπούτο art-rock μπάντας #21345

Tori Amos - In Times of Dragons: ιέρεια, θεά, λατρεμένη, αλλά τι σκατά εξώφυλλο είναι αυτό γτχμκτπμ

Maya Hawk - Maitreya Corso: ηθοποιός που είναι και τραγουδίστρια και παίζει alt / alt pop

KLONNS - G.A.M.E.S.: “Μανο οταν κανεις το ποστ σου κανε και μια αναφορα στους μεγαλυτερους ιαπωνες γαμιαδες του σημερα”. Ιδού λοιπόν. Επίσης, νομίζει ότι έχει κάνει ριβιού και το προηγούμενο.

American Football – American Football4: κοπιάστε για emo κατάθλα #4

Jesca Hoop - Long Wave Home: artsy και indie και folk

Damon Smith - Spectator: πιθανώς το αγαπημένο μου εξώφυλλο απ’ αυτή τη φουρνιά, δίσκος που ανακαλύπτω τώρα που βρίσκω τι ενδιαφέρον κυκλοφορεί, και μου έχει κινήσει την περιέργεια. Tags include: alt, indie, baroque pop, κοκ.

BLARF - Film Scores For Films That Don’t Exist: Ψιλο-ορχηστρικό και με κάποια άκυρα metal ξεσπάσματα που παρουσιάζεται ως avant-garde, με πρώιμο Igorrr ώρες ώρες, απ’ τον κωμικό Ari Andre, ναι, αυτόν που λέει το “let me iiiiin” στο meme.

Lair of the Minotaur - I HAIL I: λάσπη

Άλλα ενδιαφέροντα σημερινά είναι: Weird Nightmare - Hoopla (alt), Kacey Musgraves - Middle of Nowhere (americana/country), Sevendust - One (alt metal), Cognizance - In Light, No Shape (tech death), Jozef Van Wissem - This Is My Blood (American primitivism)

Καλή εργατική πρωτομαγιά, προσοχή στις πορείες

6 Likes

Κουοταρω για να παω να διαβασω την κριτικη αργοτερα. Το Banefyre με ειχε εντυπωσιασει, τοσο που αγορασα χωρις να εχω καμια ελπιδα να το ακουσω απο αυτο το μεσο το The Wolf Changes Its Fur But Not Its Nature + Horrific Honorifics Number Two (2) σε CD , για να στηριξω οικονομικα την μπαντα και γιατι η συσκευασια ειναι μια σκετη ομορφια.

Ακουσα το Σαντουχελμ μια φορα. Παρα παρα παρα πολυ καλο. Προτιμω μαλλον λιγακι (εως πολυ) το προηγουμενο, αλλα αυτο μπορει να αλλαξει.

1 Like

Μου φάνηκε άνισο αλλά κ εγώ το άκουσα μια φορά. Έχω χρόνια να ασχοληθώ με την μπάντα οπότε ίσως να μην ήμουν προετοιμασμένος στο τι ακριβώς θα ακούσω. Σκάλωσα με το εξώφυλλο βασικά…φοβερό.

1 Like

τον άκουσες το δίσκο ή απλά κοροϊδεύεις τον κόσμο; :Ρ

Εδώ να ακούσω Laibach εδώ και δέκα χρόνια, οπότε τα τελευταία που άκουγα ήταν κάτι πειραματικά, ινταστριαλ ηλεκτρονικά

Εμενα μ’αρεσει μια πιο laidback προσεγγιση στην κριτικη παντως

1 Like

Είναι τόσο περίεργο αυτό που συμβαίνει, που το καταλαβαίνω, αλλά δεν ξέρω ακόμη αν μου αρέσει. Δεν λέω περισσότερα γιατί είναι κρίμα το σποιλερ.

Για το Crippled το λες;

Οχι, εκανα κουρασμενο Παρασκευιατικο λογοπαιγνιο με τους Laibach και το laidback, αγνοηστε και συνεχιστε πλιζ :smiling_face_with_tear: Θα ειχα απωθημενο αν δεν το εκανα, no regrets.

Διαβασα την κριτικη σου για το CBP. Πρεπει να ακουσω τον δισκο πολυ περισσοτερο για να μπορω να δω τα επιμερους σχολια. Σε γενικες γραμμες μου φαινεται πολυ καλα τα λες, οσον αφορα και την δικη μου εμπειρια με το ακουσμα δηλαδη. Απλως εγω θα πω πως επειδη δεν εχω ακουσει οτι post rock υπαρχει κατω απο καθε πετρα (συνεχιζω…) , δεν ενοχληθηκα σε κανενα σημειο απο καποια “less than awesome post rock” συνθεση. Ισα ισα που θα πω οτι εκτιμησα παρα πολυ τις ατμοσφαιριλες που ακουσα.

Θα επιστρεψω με αγαπημενα τραγουδια στον δισκο, αλλα προς το παρον εχω ξεχωρισει τα One Man Wall Of Death, Ravenettes, Vampire Grave (!), Colder and Colder και Things Start Falling Apart. Να σημειωσω πως δεν υπηρχε ουτε ενα τραγουδι που να βρηκα αδιαφορο ή skipper. Επισης πως οπου ακουγεται η Belinda Kordic, για μενα το τραγουδι παιρνει 10 στα 10. Ξαναλεω, το Banefyre μου αρεσε πιο πολυ. Οχι πως εχει σημασια. Εξαιρετικο νεο βημα για την κολλεκτιβα.

ΥΓ. Το The Wolf Changes Its Fur But Not Its Nature το εχω λιωσει στις πλατφορμες παρολο που δεν μπορω να το ακουσω σε CD, ειναι φανταστικο ε.

Ναι, συμφωνώ ότι η Κορντιτς ανεβάζει ο,τι τραγουδάει. Δεν θα πω ότι έχω ακούσει ο,τι ποστ ροκ κινείται, αλλά έχω ακούσει αρκετό για να ξέρω τι με τραβάει πια και τι μου φαίνεται ράντομ ποστ χτίσιμο.

Ο δίσκος ρέει πολύ καλά, και είναι καλό που κρατάει λίγο λιγότερο από το προηγούμενο, το οποίο ήταν βέβαια πολύ κινηματογραφικό και πολυδιάστατο

Καινούριο project από τον τραγουδιστή των Atlantean Kodex.

1 Like

Νομιζω το καλυτερο βιντεοκλιπ των τελευταιων χρονων … ΤΟΠ.
Γαβρας αφου, αλλα και ο χορογραφος εγραψε.

2 Likes