Νέες κυκλοφορίες 2026

Για να δούμε, θα καταφέρω να γράψω σήμερα κανονικά το ποστ χωρίς να το δημοσιεύσω μισό πάλι; Χαλαρή Παρασκευούλα σήμερα, για να μπορούμε να ακούμε στο ριπίτ Maiden, πάμε δεν πάμε.

Armored Saint - Emotion Factory Reset:

Sandstorm - Dungeon of Death:

Downfall of Nur - And the Firmament will Burn to Quench the Gibberish: μπάντα που λες “δεν την ξέρω”, μέχρι που βλέπεις το εξώφυλλο του προηγούμενου και θυμάσαι ότι το έβλεπες παντού πριν δέκα χρόνια. Σήμερα δημοσιεύεται και η κριτική του ΑΖ, θα είναι πιο απόγευμα στην κεντρική μας.

Dimmu Borgir - Grant Serpent Rising: τρίπτυχο τίτλος, πάμε για κλασικό DB. Εγώ που δεν έχω και πολλή σχέση με το μπλακ, τους απολαμβάνω απενοχοποιημένα. Και “Abrahadabra” γαμάει, σαύρες!

Elder - Through Zero: πσυψεδέλιες για πσυχούλες που θέλουν να χαθούν στο διάστημα

Impure Wilhelmina - Le Sanglot: απ’ τα ονόματα που λες κάπου το έχω ακούσει αλλά δεν μπορείς να το προσδιορίσεις. Φουλ γαλλικά σε ένα δίσκο prog / dark rock, κινείται αφηρημένα στο στυλ των Katatonia και των Anathema, απ’ όσο ακούω.

Hammock - The Second Coming Was a Moonrise: η δεύτερη έλευση του post rock

Blindead 23 - Deuterium: μιλώντας για Katatonia και Anathema, ο ψηλέας κιθαρίστας Roger Öjersson που έφυγε προσφάτως απ’ τους Katatonia κυκλοφορεί ντεμπούτο στην Peaceville με τον Mateusz “Havoc” Smierzchalski των Behemoth, συνεχίζοντας τους Blindead με νέο line-up, ύστερα από 7 χρόνια.

Ed O’ Brien - Blue Morpho: ο λιγότερο γνωστός κιθαρίστας των Radiohead στο δεύτερο προσωπικό του δίσκο.

Bill Orcutt & Mabe Fratti - Almost Waking: πιθανώς μία απ’ τις πιο ενδιαφέρουσες δουλειές που κυκλοφορούν σήμερα, καθώς ο αυστοσχεδιαστικός κιθαρίστα Orcutt συνεργάζεται με την τσελίστρια Mabe Fratti, την οποία πέρυσι θυμηθήκαμε απ’ τους Hagen, και πρόπερσι τη μάθαμε solo.

εδιτ: μου φανερώθηκαν κάποια που δεν είχα συμπεριλάβει

9 Likes

:100: :100: :100: :100: :100: :100: :100:

1 Like

Άλμπουμ στις 25 Σεπτεμβρίου.

1 Like

Νέο A Perfect Cirle; In THIS economy???

8 Likes

Ωραίο!

1 Like

Τι κάνει ο Μέιναρντ ρε μλκ, έχει τρελαθεί. Πριν λίγους μήνες δεν έβγαλε καινούργιο Puscifer; (το οποίο γαμεί btw)

2 Likes

Εν τω μεταξύ ξαναβγαίνει το φθινόπωρο σε ευρωπαϊκή περιοδεία με τους Puscifer.
Δεν σταματάει με τίποτα ο τύπος.

Και γιατί να σταματήσει άλλωστε αφού ό,τι κάνει είναι τέλειο. Άκουγα κι εγώ τώρα το νέο κομμάτι APC και θέλω να βάλω τα κλάματα με το πόσο θεός είναι :face_holding_back_tears:

Θα ειναι Ευρωπη το καλοκαιρι με APC σε σχετικα μεγαλη περιοδεια.

Πάμε λοιπόν, να δούμε τι παίζει με την ωκεανική κολλεκτίβα στο νέο της κεφάλαιο, τιτλοφορουμενο “Solaris”.

Δεκάλεπτο πρώτο σινγκλ με έντονο ηλεκτρονικό στοιχείο, κοντά στην τελευταία τους κυκλοφορία, και Otayonάρα στα μεγάλα συν πίσω από το μικρόφωνο, μαζί με τον Enrico Tiberi.

ΧΑ, νομίζετε ότι ξεχάστηκα, ότι ήρθε τριημεράκι και εξαφανίστηκα. ΑΜΔΕ. Άλλος ένας μήνας έρχεται στο τέλος του, και πάμε να δούμε τι όμορφα πράγματα βγαίνουν σήμερα.

Devin Townsend - The Moth: ο έτερος Madman σε ένα πρότζεκτ πολλών ετών, που επιτέλους ικανοποιείται με όλη του την πομπώδη μεγαλοπρέπεια

Elder - Through Zero: κλιμακούμενες ψυχεδέλειες σε prog μείζονα

Monolord - Neverending: heavy, fucking, Sabbath doom, αμέ

All Them Witches - House of Mirrors: πάμε για νέους ψυχεδελικούς ορίζοντες. Λάιβ οι άνθρωποι σπέρνουν, τρομερή κιθαριστική δουλειά. Στα στούντιο τους παρακολουθώ μόνο τουριστικά, και αφού μπαίνει καλοκαίρι, γιατί όχι;

The Bug Club - Every Single Muscle: Ο,ΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ σε εξώφυλλο θα δούμε φέτος, , αλλά εμπιστευόμαστε πολύ την Sub Pop, οπότε ένα σχήμα που ψιλογκαρ(αζ)ίζει με πολύ πανκ τρόπο, οπότε αξίζει μία αυτιά - και παραπάνω.

Francis of Delirium - Run, Run Pure Beauty: πριν δυο χρόνια μας τους έμαθε η @Miss_Machine , και ήταν πολύ ευχάριστη έκπληξη που βγάζουν πάλι νέο δίσκο.

Iceage - For Love of Grace & the Hereafter: αν ακούτε Iceage και το σκέφτεστε με κενό ανάμεσα, τότε αποφύγετε, αφού εδώ έχουμε post punk, και όπως λέει μία ψυχή, το δεύτερο καλύτερο post-punk της χρονιάς.

Paul McCartney - The Boys of Dungeon Lane: έχουμε δύο νέους δίσκους απ’ τους εναπομείναντες Beatles. What a time to be alive. Λίγες εβδομάδες μετά τον Starr, ώρα του Macca να παίρνει σειρά.

Willie Nelson - Dream Chaser: και μιλώντας για ζωντανούς θρύλους, ιδού ο νέος δίσκος του Nelson, ο οποίος ζωή να 'χει, έκλεισε πριν ένα μήνα τα 93 και αυτός είναι ο 79ος δίσκος του!

Trelldom - …by the Word…: επιστροφής συνέχεια για τους Trelldom, που δύο χρόνια μετά το comeback τους κυκλοφορούν έναν ακόμη δίσκο.

Kristoffer Gildenlow - Humanised: αν δεν μπορείτε να περιμένετε ούτε στιγμή για το επόμενο PoS δεν χάνετε να ακούσετε σκανδιναβικό prog πολύ καλής ποιότητας, απ’ τον πάντα τίμιο και δουλευταρά αδερφό Gildenlow, ο οποίος μετά από έναν δίσκο γεμάτο μπαλάντες, επιστρέφει με πολύ πιο σκοτεινό ρεπερτόριο.

Tyrann - Τυράν Forever: είναι καλό heavy metal κύριε Πάνο μας;

16 Likes

Tyrann περασε απο ακρόαση 4-5 φορές, καλο ειναι, οπως ξαναεγραψα δεν θ αλλάξει τον κόσμο της μουσικης αλλα καλα θα περάσουμε.

Ρε monolord 30 βαθμούς εχει εξω περιμένετε να δροσισει πρωτα βαρυ το ακουσμα για την εποχη. Τι να καταλαβουν και οι Σουηδοί.

Γιαυτο βαλαμε κ ακουμε τους bug club αφου its a good day for dying αλλα το χαιρομαστε.

Θενξ αλλη μια φορά.

3 Likes