Νέες κυκλοφορίες 2026

Κ κάτι που ήρθε εντελώς ξαφνικά… νέο (δεκαεπτάλεπτο!!) κομμάτι από Elysian Blaze, από το σπλιτ Sunthema με 3 ακόμα μπάντες που δεν γνωρίζω.

2 Likes

βρε

το ανεφερε παραπανω και ο Μανος.

Για μενα η ειδηση ομως σε αυτο το σπλιτ ειναι η επιστροφη των Panegyrist, οχι πως με ρωτήσατε.

panegyriσε ο απόστολος

Σε κάθε περίπτωση, εγγύηση τον Voidhanger δεν τον λες, μάλλον hit or miss θα τον χαρκτήριζα ως προς τις κυκλοφορίες.

3 Likes

Διπλό χτύπημα με καινούριο Green Carnation και τους δικούς μας Elysion

Εκτός αν τα έχει αναφέρει ο Μάνος :stuck_out_tongue:

1 Like

Φοβερό κλασικό heavy metal από τους Σουηδούς DEAD KOSMONAUT, τους οποίους δεν γνώριζα, με το τρίτο τους άλμπουμ Retrospectre.

1 Like
2 Likes

Καλούτσικος ο νέος δίσκος της Nalyssa Green, με το παραπάνω άσμα και το “Σήμερα”, κάπως να ξεχωρίζουν. Η αλήθεια, όμως, είναι ότι αδυνατεί (όπως και το προηγούμενο) να αγγίξει την ύψιστη κορυφή που κατέχει το “Ταξίδι Αστρικό”. Και είναι εμφανέστατη η πανδαισία ήχου του Ντοκάκη στην κονσόλα. Μάλιστα, και η ίδια το είχε παραδεχτεί σε μία συνέντευξή της, πως ο Βασίλης πολλάκις της έλεγε ότι αρκετά θα μπορούσε να τα κάνει ν’ ακούγονται εκρηκτικότερα, αλλά μάλλον η ίδια δεν ήθελε. Και πάμε παρακάτω.

Δεν τους ακολουθούσα από κοντά ποτέ μου, αλλά περιστασιακά έριχνα από καμιά αυτιά στις κυκλοφορίες τους να δω γενικά τι παίζουν. Αυτό εδώ το έβαλα σήμερα από περιέργεια, δεν περίμενα κάτι, και έμεινα λιγάκι μαλάκας. Σε φάση που στην αρχή του κομματιού χρειάστηκε να τσεκάρω να δω αν έκανα κλικ σε λάθος βιντεο.

Εκπληκτικό κομμάτι και πολύ μα πολύ διαφορετικό από ότι περίμενα να ακούσω από τους Anthrax σήμερα. Δεν ξέρω καν πως να το χαρακτηρίσω, αλλά νομίζω πως αυτό είναι το progressive heavy metal όπως το έχω εγώ στο δικό μου μυαλό. Black metal intro με blast και μετά χάσιμο εντελώς. Ωραίο και το βιντεο.

1 Like
1 Like

Καλησπέρα σας.

4 Likes
3 Likes
2 Likes

Οι Παρασκευές κόπηκαν λόγω καλοκαιριού;

2 Likes

Ο Marilyn Manson παντως εβγαλε αυτην την υπεροχη καφριλα:

Και οι Pure Reason Revolution αυτο το γαματο τραγουδι:

1 Like

:fire: :fire: :fire:

2 Likes

Ναι.

Δειλή επιστροφή σήμερα μετά από δύο εβδομάδες απουσίας, για να πάρουμε ξανά το νήμα των κυκλοφοριών:

Haken - In A Fever Dream [EP]: κλειστή στροφή για τους Haken, που βάζουν τον παραγωγό των Sleep Token στο τιμόνι και ακούγονται πολύ φρέσκοι.

Loathe - A Stranger To You: έξι (?) χρόνια μετά το τελευταίο τους άλμπουμ, οι Loathe έρχονται ξανά στην επιφάνεια και συνεχίζουν να ορίζουν εκ νέου το metalcore.

Protest the Hero - Within: Νέος δίσκος απ’ τους πάντα συνεπείς κι αγαπημένους Καναδούς, κατώρερο απ’ το προηγούμενο, αλλά και ποιο δεν θα ήταν;

Tesla - Homage: παλαίμαχοι οι Tesla, κλείνουν φέτος 40 χρόνια στο κουρμπέτι, και βγάζουν έναν δίσκο με διασκευές, που όμως φέρνουν στα μέτρα τους, κάνοντας δικό τους ένα ήδη διαχρονικό υλικό.

Cinder Well - A Blooming Body: folk americana δίσκος, από εκείνους που έχουν τραβήξει για τα καλά την προσοχή ορισμένων εδώ μέσα, φαίνεται πολλά υποσχόμενος απ’ το λίγο που του έχω ακούσει. Θα πέσει σοβαρή ακρόαση.

Eartheater - Heavenly Body: έκτος δίσκος για την πειραματική μουσικό, που πέφτει κάτω απ’ την art pop ομπρέλα. Έχουμε δει και χειρότερα εξώφυλλα απ’ αυτήν, μουσικά θα δούμε πώς ανταποκρίνεται.

Emptiness - Nowhere Speaks: κλειστοφοβικό doom death από Βέλγιο

Fuming Mouth - The Ringing Bell: δίσκος που συζητιέται σε ιδιωτικά chat και έτσι βρίσκει τον δρόμο στην στήλη της Παρασκευής, παρ’ όλο που ο υποφαινόμενος δεν έχει ιδέα περί τίνος πρόκειται. Tags include death metal, hardcore, metalcore.

Left to Die - Initium Μόρτης: tribute-supergroup στους Death με κάποια ορίτζιναλ μέλη, παίρνουν πρώιμα demos και τα παρουσιάζουν ολοκληρωμένα. Must have για fans της μπάντας.

The Mezningers - Everything I Ever Saw: δυναμική επιστροφή απ’ τους Menzingers που πήγαν να σκοντάψουν λίγο στο προηγούμενο, αλλά εδώ ανταποκρίνονται ξανά στις προσδοκίες.

Tricky - Different When It’s Silent: έξι χρόνια μετά τον τελευταίο του δίσκο αλλά και τον θάνατο της κόρης του, ο trip hop μουσικός Tricky, πρώην μέλος των Massive Attack, κυκλοφορεί έναν δίσκο που φιλοδοξεί να συγκαταλέγεται στις καλύτερες στιγμές του.

Yard Act - You’re Gonna Need A Little Music: τρίτος δίσκος απ’ το συγκρότημα που ως τώρα το έχει πάει 2/2, είμαι πολύ περίεργος να δω τι κατεύθυνση παίρνει το μπλαζέ post-punk revival τους μετά απ’ το πιο Gorillaz-inspired δεύτερο άλμπουμ τους.

11 Likes

Ξεσκεπαστηκες. Μας τα δινεις να τα ακουμε, ειμαστε πειραματοζωα. Ζουμε σε καποιο Ματριξ, σωστα;

Από κακού ήταν να έχω ακούσει όλους τους 10+ δίσκους που παραθέτω ρε χαχα, είναι κυρίως τι μου τραβάει την προσοχή, τι βλέπω να κάνει trending, κοκ. Δεν είναι κάποιο πείραμα…

@moderators nuke the account above, he’s into us

1 Like