Δεν είναι ώρα για τέτοια τώρα φίλε. Ασε μας να τον τιμήσουμε για όσα πρόσφερε στη ΜΟΥΣΙΚΗ.
Καλό ταξίδι…
btw, εγώ δεν ήξερα ότι είχε μανία να φρενάρει συνέχεια όταν οδηγούσε, φχαριστούμε που μας διαφώτισες.
ρε σεις αληθεια?:(
θα σου απαντησω στα γρηγορα λοιπον… αν απο τα 5 σου ζεις σε ρυθμους βαρβαρους και οι γονεις σου θελουν να βγαλουν λεφτα απο σενα…αν απο τα 5 σου σταματας να ζεις παιδικη ηλικια…αν κακοποιεισαι…αν σε κλεινουν σε ενα ρυσο κλουβ… οταν σταματας το σχολειο …οταν δεν εχεις παιδικους φιλουςι…αν σε κυνηγανε οι καμερες/ΜΜΕ… πες μου μετα αν δε θα βγεις με ψυχολογικα προβληματα… Λοιπον προφανως ο Τζακσον ηταν ενας ιδιομορφος ανθρωπος… Κ παρολο που δεν εξησε φυσιολογικη ζωη καταφερε και πετυχε καλλιτεχνικα οσα δεν πετυχε ολος ο υπολοιπος μουσικος πλανητης.
Τα περι παιδοφιλιας, αφενος ειναι αμφιλεγομενα γιατι οταν κουβαλας δισεκατομμυρια στις τσεπες σου ειναι σιγουρο οτι καποιοι θα σε κηνυγησουν για τα φραγκα. Παρολάυτα αν οντως ισχυουν τα περι παιδοφιλιας (κ οχι παιδεραστιας ε, υπαρχει διαφορα τεραστια) κοιταξε παραπανω τι γραφω για την ανυπαρκτη παιδικη του ηλικια. Ενας ανθρωπος χωρις παιδικη ηλικια ειναι μισος ανθρωπος.
Οταν κρινουμε καποιον να κοιταμε και τις συνθηκες μεσα στις οποιες μεγαλωσε. Οχι ακουμε κατι στην τηλεοραση και κραζουμε.
Από τι?
πω, πολύ κρίμα. Κι ήταν να ξαναρχίσει να κάνει συναυλίες
βασικά αράχτε λίγο μέχρι να διασταυρωθεί η είδηση. Τα “μεγάλα” σάιτς (cnn, bbc κλπ.) τον αναφέρουν σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο.
αν ζει ακόμα, κρίμα δεν είναι να τον “πεθάνουμε” εμείς?
:(:(
Κρίμα ρε παιδιά. Τι να πω?
Αν και προδιαγεγραμμένο, δεν του άξιζε τέτοιο τέλος στα 50 του…
R.I.P.
Το έργο του αθάνατο…
Εδιτ προς από πάνω: To cnn αν και δε λέει πέθανε, λέει αυτό
The music icon from Gary, Indiana, was known as the “King of Pop.”
το γραψε το reuters
Όντως. Ρε, λέτε?
εδιτ, για το αποπάνω: fuck
Εγώ ακουσα στον Τριανταφυλλόπουλα πριν λίγο ότι το CNN λέει ότι νοσηλευεται ακόμα και ότι άλλα διεθνή ειδησεογραφικά πρακτορεία μεταδίδουν πώς πέθανε.
Αλήθεια θα ναι μάλλον. Ε κρίμας. Αν και καλλιτεχνικά μας έχει αφήσει από το 91.
Ναι ρε παιδια αλλα λενε οτι οταν το βρηκαν δεν ειχε αναπνοη
η αληθεια ειναι οτι δεν μπορω να πω οτι ειμαι φαν του, ηταν(αν οντως πεθανε) ομως ενας απο τους μεγαλυτερους καλλιτεχνες.και απο αποψη μουσικης αλλα και για τα καταπληκτικα λαιβ του, που εχει τυχει να δω εδω και κει σε βιντεο.πραγματικο φαινομενο.δεν ειναι τυχαιο ισως που πλεον υπαρχουν λιγοι καλλιτεχνες σε ολα τα μουσικα ιδιωματα που να εχουν επηρεασει τοσο πολυ, αν και οντως καλλιτεχνικα δεν υπαρχει εδω και πολυ καιρο για γνωστους σε ολους μας λογους.
εκανε πραγματικα απιστευτα πραγματα πανω στη σκηνη, showman απο τους λιγους
R.I.P.
Ρε μη τον πεθαίνουμε ακόμα. Ας σιγουρευτούμε και λέμε μετά τα rip…
Mακαρι να μην απεβιωσε τοσο γρηγορα στα πενηντα του.Μεγας,Τεραστιος!!!Αγαπημενο μου album του ειναι το ‘‘Dangerous’’!!!
Kριμα!!!
σε κομα λεει το cnn…
Ψόφο να 'χει ο παιδερας!
Eίστε γελοίοι, λες και είπα κανένα ψέμα ξερωγω.
http://edition.cnn.com/2009/SHOWBIZ/Music/06/25/michael.jackson/index.html
Multiple reports: Michael Jackson has died at 50