Φοιτητικές Παρατάξεις

Γενικα δεν ψηφιζω ποτε και πουθενα. Ειμαι λιγο εναντιον της διαδικασιας. Αλλα στο ΠΑΜΑΚ ειναι τοσο σκατα τα πραγματα που θα ψηφιζα. (κατι σε ΕΑΑΚ η ΑΡΕΝ προφανως)

Και το ΠαΠει ιδια φαση με ΠαΜακ ειναι.Απλα αντι για Ονιραμα βαλτε Οικονομοπουλο…Σαπιλα απ’τη κορφη ως τα νυχια…

Τεσπα,εγω Εαακ σημερα…

Μήπως να μη λέμε ανοιχτά τι θα ψηφίσουμε γιατί μετά θα 'χουμε κι άλλες μπηχτές, ακόμα και σε άσχετα θέματα; :Ρ

Νταξ δεν ειπε και ΔΑΠ… Σε αυτο το φορουμ σχεδον ολοι (εκτος δαμνεισον κλπ) στηριζουμε αριστερες παραταξεις… Σιγα τις μπηχτες…

Ποιο φόρουμ διαβάζεις; :lol:

Όταν λέει φόρουμ, μάλλον δε βάζει μέσα μοντράτορες:p

Ούτε ο moderatoras ψηφίζει δεξιές παρατάξεις, αλλά:

1. 86% όσων ψήφισαν στο poll, είναι κατά των φοιτητικών παρατάξεων κι όχι υπέρ κάποιας αριστερής
  2. στο τέλος ΔΑΠ-ΠΑΣΠ καταλήγουν με τεράστια ποσοστά, άρα κάποιος τις ψηφίζει κι ας τις κράζουν
  3. σε αυτό το φόρουμ δεν έχουμε πολιτικό προσανατολισμό. Άποψη ναι, αλλά δεν είμαστε ούτε δεξιό, ούτε αριστερό φόρουμ. Εκτός αν έχουμε αποτύχει οι μοντς τόσο οικτρά που πολλοί φοβούνται να μιλήσουν
  4. Από εμπειρία και μόνο θα συμφωνήσω με δέξτερ και θα πω πως μίλησε σοφά για αυτό φόρουμ…

Εγώ για 3 χρονιά δε θα πάω να ψηφίσω.

Μεταξύ ΔΑΠ - ΠΑΣΠ - ΠΚΣ τι θα ρίχνατε εσείς??

Σε μια δημοκρατικη κοινωνια ο καθενας πρεπει να εχει το θαρρος να λεει ανοιχτα τις αποψεις του.

Ε προφανως ΠΚΣ.
Μπορει οι αποψεις μου πανω στην ιδεολογια και τον τροπο δρασης τους να απεχουν αρκετα, αλλα τουλαχιστον εχουν οργανωση και υπευθυνοτητα μεσα στη σχολη.

Όχι, προτιμώ να μη ψηφίσω τίποτα, παρά τον λιγότερο άχρηστο. Αν και στη δική μου σχολή η ΠΑΣΠ δικαιούται αυτό το τίτλο, όχι για κανέναν άλλο λόγο, αλλά επειδή είναι κυριολεκτικά ανύπαρκτη.

Eγω περισυ 1ο ετος ψηφισα πανσπουδαστικη αλλα δεν θα ξαναψηφισω για τα επομενα.Συμφωνω στο γιατι πρεπει να ψηφισεις τον λιγοτερο αχρηστο ενω μπορεις να μην ψηφισεις κανενα;

Mε το να απεχει καποιος απο τις εκλογες, απλα δινει το δικαιωμα σε ολους αυτους που θεωρει αχρηστους να κανουν ο,τι θελουν.

Τοσες παραταξεις υπαρχουν, δεν ειναι μονο αυτες οι 3, σιγουρα με καποια θα εισαι πιο κοντα ιδεολογικα. Γιατι να μην πας να την ψηφισεις ? Οχι για να παρει ψηφο ως αυτοσκοπο, αλλα για να ‘‘δειξεις’’ με την ψηφο σου τον χωρο και το πεδιο στο οποιο βρισκονται οι ιδεες σου!

KATA

και οι 4 ειναι ένα ματσο απο σκατα.

Εδω μεσα δεν υποστηριζουμε ολοι αριστερες ιδεολογιες. Αυτο δε σημαινει πως στις βουλευτικες εκλογες ψηφιζουμε ΠΑΣΟΚ η ΝΔ .

Με το να απεχει καποιος απο τις φοιτητικες εκλογες , δεν προκαλει καθολου κακο στην κοινωνια αφου ολοι ειναι ζωατα και αυτοι που ψηφιζονται καθε χρονο δεν κανουν και τιποτα. απλα ξυσιμο. μπορει βεβαια καμια φορα να λειτουργουν ως ομαδες πιεσης (δε λεω για ΠΑΣΠ/ΔΑΠ ) αλλα αμα ο αλλος ειναι να σε γραψει στα @@ του , θα σε γραψει.

Κι όμως!

Σοβαρή ερώτηση.Τα λευκά πάνε ακόμα στο πρώτο κόμμα,ναι ή όχι?Όλοι μου λένε αντίθετες απόψεις.Έχω την αίσθηση ότι πλέον δεν μετράνε για το πρώτο κόμμα.Αν κάποιος ξέρει σίγουρα ας πει.

Εγω ξερω οτι στις βουλευτικες πανε στο πρωτο κομμα. Για φοιτητικες δεν ξερω. αλλα ουτε ειμαι σιγουρος αν τα τελευταια χρονια ισχυει ακομα

ελπιζω να βοηθησα

Ε με αυτες τις νοοτροπιες πως να μη βγαζουμε παντου δαπ και πασπ.Δεν τους χαλαει καθολου οσοι ειναι να μην τους ψηφισουν να μην ψηφισουν καν,χεστηκαν για το αν αντιδραει καποιος στο συστημα.Αυτοι να βγουν θελουν και να βγαλουν τα ταμπουρλα και να παιξουν μπουγελο μετα.

*Τα ακυρα νομιζω πανε στον πρωτο.

Ναι,βασικά για βουλευτικές ρωτούσα,δεν το ανέφερα.Δεν βοήθησες πολύ μιας και δεν είσαι σίγουρος αλλά δεν πειράζει,ευχαριστώ:lol::slight_smile:

Ε… Όχι, δε στηρίζουν σχεδόν όλοι αριστερές παρατάξεις. Και το σχόλιό μου δεν έχει να κάνει με το ποια παράταξη συγκεκριμένα θα ψηφίσεις, όποια κι αν είναι αυτή μπορεί ανα πάσα στιγμή να σχολιαστεί αρνητικά και να έχεις (άλλον έναν) λόγο να πλακώνεσαι με γλωσσίτσες :p:p ξες, ότι και καλά είναι πλάκα. Στυλ “τι λέει ΔΑΠιτάκο, κάνατε κανα παρτακι; :stuck_out_tongue: Τι γίνεται ΕΑΑΚίτη μου, κάψατε κανα αμφιθέατρο; 8)8)8)” και τέτοια.

Ε και τεσπα η ψήφος είναι μυστική και τέτοια κλισέ. Ασε που το τι ψηφίζουμε ο καθένας δαιφαίνεται λίγο-πολύ, οπότε νταξ, άσε έστω μια μικρή αμφιβολία :Ρ

Σούπερ, σήμερα μάθαμε ότι τα πανεπιστήμια είναι εκτός κοινωνίας.