Φοιτητικές Παρατάξεις

Ευγε στο σημερινο φοιτητικο κινημα! :roll:

Βγαίνει και κάτι ελπιδόφορο από τις φοιτητικές εκλογές :!:

Μπορεί οι συσχετισμοί στο φοιτητικό κίνημα να είναι ακόμα πέρα για πέρα αρνητικοί, αλλά τουλάχιστον ο φασισμός ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ (ΑΚΟΜΑ;). Κάτι είναι κι αυτό. :slight_smile:

φιλε χωρις να θελω να σε προσβαλλω εσενα και τις πολιτικες σου πεποιθησεις, πιστευω οτι το λα.ο.ς δεν ειναι λιγες οι φορες που εχει δωσει δικαιωμα στον κοσμο να το χαρακτηρισει χουντικο.
σε καμια περιπτωση δε σε ονομαζω χουντικο ή φασιστα εσενα προσωπικα!
ΑΛΛΑ ειναι λιγο δυσκολο ενα κομμα του οποιου ο προεδρος εχει δηλωσει ‘‘ελατε χουντικοι και χρυσαυγιτες…’’ ή άλλος εκπροσωπος του αποκαλει φλωρους οσους αντιπαθουν το στρατο συν πολλα παραδειγματα, να εκπροσωπηθει σε ενα χωρο σαν του πανεπιστημιου.
οσον αφορα το ξυλο και τα λοιπα για αλλη μια φορα οι ‘‘ανθρωπιστες’’ κανουν τον κοσμο καλυτερο ‘‘δειχνοντας το σωστο δρομο’’ σε οσους διαφωνουν μαζι τους.
ΕΧΟΥΜΕ ΞΕΦΥΓΕΙ ΟΛΟΙ.

εσυ δηλαδη πιστευεις οτι στελνοντας στο νοσοκομειο εναν δεξιο(μπορει και φασιστα) του δινεις ενα γερο μαθημα,ε?
οτι οταν βγει απο το νοσοκομειο θα εχει καταλαβει το λαθος και θα παρει τον ισιο δρομο?
με λιγα λογια θα εχεις κανει τον κοσμο καλυτερο?
ολα ειναι μια αλυσιδα.η βια φερνει βια.

ψιτ damnation, που σαι ε…

[B][SIZE=“2”]Σκασε ρε Damnation με τους λαικισμους σου :!:

Σε ποιους τα πουλας αυτα ρε ??

Ελευθερη διακινηση ιδεων λεμε, οχι ελευθερη διακινηση μισους, ρατσισμου και ναζιστικων ιδεολογιων.

Εξω απο τα πανεπιστημια το Φ.Ο.Σ. (Φασιστικη Οργανωση Σκατοκεφαλων) !!!

Αιντε πια, υπουλοι δικτατορες που το παιζετε δημοκρατες…[/SIZE][/B]

“Από την πλευρά της ΦΟΣ και της νεολαίας του ΛΑΟΣ οι νομικές κινήσεις συνεχίζονται ενώ διεξήχθη και συνέντευξη τύπου όπου ο Άδωνις Γεωργιάδης επεσήμανε ότι πλέον είναι πολύ πιθανό το κόμμα του να αποχωρήσει από τον εθνικό διάλογο για την παιδεία αν δεν δοθούν επαρκείς εξηγήσεις για όλα τα παραπάνω? από το υπουργείο παιδείας”.

:D:D:D:D:D

φασιστοειδη, γιατι οπως ειχε πει και ο Ανεβλαβης ουτε καν φασιστες δεν μπορουν να ειναι

Δεν ειπε την αποψη του ρε σεις,κοπη πεηστ εκανε.Παλι.

Ένα έχω να πω, αφιερωμένο στον Εβάνγκελο.
Sine qua non.

Νομιζω αυτη ηταν η επισημη ανακοινωση του ΛΑΟΣ η κατι τετοιο το ειδα καποιες μερες πριν πανω στο surfing σε εθνικοσελιδες:p

Ειδηση ηταν.Που δυστυχως κανενας δεν ειπε τιποτα περι του θεματος.

Πως δεν ειπαν,δες πιο πισω.
Εσυ ομως που μας εβαλες ολο αυτο το κατεβατο,δεν σχολιασες κατι.

Να κλάψουμε που οι ΦΟΣίτες δεν μπόρεσαν να μοιράσουν το εθνικιστικό τους υλικό και να κατέβουν στης εκλογές; Μου στερέψανε πια τα δάκρυα δαμνέησιον!

Τι να πω εγω?Εγω οτι και να πω ειμαι φασιστας.Εδω οταν εβαλα στοιχεια για το δηθεν (τζζζ δεν κανει να το πω) ξερεις αυτο που υπηρχε και στο ζοο στο φορουμ κοπηκε το κειμενο και εφαγα και ποινες.Αρα καλυτερα να μην λεω αποψεις αλλα να παραθετω ειδησεις η ντοκουμεντα αν και ετσι και αλλιως αφου ειμαι στον στοχο και αφου δεν τηρουνται ισες αποστασεις θα την φαω την εξορια.

Υ.Γ. Υπαρχουν και εξαιρετοι μοντς,δεν τους βαζω ολους στο ιδιο τσουβαλι.

Εξακολουθείς να αναφέρεσαι σε εκείνα τα ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ που είχες ποστάρει και μάλιστα επικαλείσαι “το φόρουμ το ζοο” (ζωο); Δηλαδή πόσο έλεος πια.

Μιλάς για “άνισες αποστάσεις” και τέτοια. Δεν μπορείς όμως να δεις ότι αν εγώ σε πω “μαλάκα” για αυτά τα αηδιαστικά πράματα που πόσταρες σχετικά με το Ολοκαύτωμα, εγώ θα φάω πόντο. Ενώ ισχύει, με πιάνεις; Εσύ όμως ποστάρεις ό,τι θες, ΑΝ κάνει κάποιος ρηπορτ τότε μόνο σβήνονται (μπράβο Bleedin) γιατί τα αντανακλαστικά των μοντς κυρίως εντοπίζουν τις λέξεις όπως “μαλάκας” και “μαλακίες” και όχι “το Ολοκαύτωμα δεν έγινε, οι Εβραίοι ήταν φιλοξενούμενοι στα στρατόπεδα συγκέντρωσης και πήγαιναν κινηματογράφο”.

Αλλά αν “είσαι στο στόχο” όπως λες, τζάμπα μιλάω.

[QUOTE=dexter_;627565]Εξακολουθείς να αναφέρεσαι σε εκείνα τα ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ που είχες ποστάρει και μάλιστα επικαλείσαι “το φόρουμ το ζοο” (ζωο); Δηλαδή πόσο έλεος πια.

Μιλάς για “άνισες αποστάσεις” και τέτοια. Δεν μπορείς όμως να δεις ότι αν εγώ σε πω “μαλάκα” για αυτά τα αηδιαστικά πράματα που πόσταρες σχετικά με το Ολοκαύτωμα, εγώ θα φάω πόντο. Ενώ ισχύει, με πιάνεις; Εσύ όμως ποστάρεις ό,τι θες, ΑΝ κάνει κάποιος ρηπορτ τότε μόνο σβήνονται (μπράβο Bleedin) γιατί τα αντανακλαστικά των μοντς κυρίως εντοπίζουν τις λέξεις όπως “μαλάκας” και “μαλακίες” και όχι “το Ολοκαύτωμα δεν έγινε, οι Εβραίοι ήταν φιλοξενούμενοι στα στρατόπεδα συγκέντρωσης και πήγαιναν κινηματογράφο”.

Δηλαδη πρεπει να βαλουμε λογοκρισια και να εχουμε απαγορευμενα θεματα?Για μενα δεν ισχυει αυτο.Απο την στιγμη που εκφραζονται κοσμια οι αποψεις και γινεται διαλογος δεν υπαρχει λογος να φοβηθει κανεις τιποτα.Αλλα αν υπαρχουν θεματα λογοκρισιας θα πρεπει ο γιουζερ να ξερει ποια ειναι αυτα.Γιατι ο καθε μοντ μπορει να θεωρει διαφορετικα τα θεματα λογοκρισιας αναλογα με τις αντιληψεις του.Εγω ειμαι κατα των μπαν παντως και κατα της λογοκρισιας ακομα και οταν ξεπερνουνται τα ορια.Ειναι γνωστο οτι εκτος μιας περιπτωσης δεν εκανα κανεναν ριπορτ ποτε οτι και να ειπε που ηθικα εχω καθε δικαιωμα.Και για να ειμαι και ον τοπικ :roll: αν δεν μπορει καποιος να κυκλοφορησει με μπλουζα φ.ο.ς. για να μην τον δειρουν και τον ληστεψουν ε τοτε τι συζηταμε?Απο κει πρεπει να ξεκινησουμε.Απο τον σεβασμο προς τον αλλον που κατ επεκτασην ειναι σεβασμος στον εαυτο μας.

Οταν αυτος ο ‘‘αλλος’’:
ειναι εχθρος της δημοκρατιας,των δικαιωματων και της ελευθεριας του λογου και της δρασης
θελει να επανελθει το καθεστως δικτατοριας
θελει να εξορισει (light εκδοχη) ή να σκοτωσει (πραγματικη επιθυμια) τους μεταναστες, τους αριστερους και καθε ελευθερο πνευμα

τοτε γιατι καποιος ανθρωπος να τον σεβαστει ???

Γιατι κι αυτος σεβεται τους αλλους:!:

Για να ειναι καποιος εχθρος της δημοκρατιας πρεπει να εχει αποδειχτει εμπρακτως.Αν καποιος πχ γουσταρει τον χιτλερ λεμε τωρα και καθεται σπιτι του και προσκυναει αλλα δεν ενοχλει κανεναν δεν εχεις δικαιωμα να του απαγορεψεις να το κανει.Ζουμε σε κοινωνια με κανονες αρχες και νομους.Αν ο καθενας βαφτιζει οποιον θελει οτι θελει και προχωρα σε πραξεις βιας τοτε ειμαστε ζουγκλα.Μην φτασουμε σε σημειο να νομιμοποιησουμε τους τραμπουκισμους,την βια,το καψιμο καλπων και την εν γενει εγκληματικοτητα.Αν τελικα δεν θελουμε δημοκρατια ας διαλεξουμε τι θελουμε και να ειμαστε εκει ομως.Δεν γινεται να θες και δημοκρατια αλλα και να την καταπατας οποτε νομιζεις.Γιαυτο λεω μακρια απο τα ακρα.