Το ΛΑΟΣ μεσω των αποβρασματων που εχει στο δυναμικο του, εχει αποδειξει εδω και δεκαετιες οτι ειναι εχθρος της δημοκρατιας.
Το εχει αποδειξει πολλες φορες:
Οταν ο αρχηγος του κομματος καλουσε σε συνεργασια και ηθελε να δωσει υπουργεια στους χρυσαυγιτες, στους χουντικους, στην ΕΠΕΝ που στηριζε ιδεολογικα την περιοδο της δικτατοριας και τους βασιλικους.
Οταν βουλευτης του κομματος κυκλοφορουσε με ΤΣΕΚΟΥΡΙ στο χερι κυνηγοντας διαδηλωτες στην Αθηνα
Οταν αλλος βουλευτης ειναι νεοναζι, φιλοπολεμος και ρατσιστης.
Οταν κι αλλος βουλευτης θεωρει ως ‘‘μεντορα’’ του τον μεγαλυτερο ναζι στης Ελλαδας και εχει δηλωσει πως το αγαπημενο του βιβλιο ειναι το ‘‘Εβραιοι: Ολη η Αληθεια’’.
Τοτε που βγηκε ο βοριδης με το τσεκουρι δεν υπηρχε Λ.Α.Ο.Σ. πρωτον,δευτερον ο Καρατζαφερης καλει ολους τους πατριωτες που ειναι διασπασμενοι σε πολλα κομματακια να ενωθουνε σε ενα προσοχη ομως κατω απο το δικο του μετεριζι.Και η Τζαβελα που μπηκε τωρα εχει αμαρτωλο παρελθον ομως οποιος προσαρμοζεται ειναι ευπροσδεκτος.Το κομμα εχει καταδικασει καθε νεοναζιστικη ταση ξεκαθαρα και εχει απομακρυνει τετοια στοιχεια. Οσο αναφορα το τελευταιο αν αναφερεσαι στον αδωνι οχι απλα ειπε οτι διαφωνει σε πολλα απο αυτα που λεει το βιβλιο αλλα οσο ηταν στην δικη το βιβλιο δεν το εδειχνε καν ουτε και μετα την αθωωτικη αποφαση.Και επειδη το εχω διαβασει το συγκεκριμενο πληροφοριακα απο τις 100 σελιδες πχ οι 98 ειναι μονο στοιχεια σε στυλ κοπυ παστε.Ον τοπικ τωρα η Δαπ επεσε?Κατι ακουσα οτι η πασπ πηρε πλειοψηφεια μετα απο πολλα χρονια.Ισχυει?
Οσον αφορα το Βοριδη αυτο που λες ειναι τελειως ακυρο και ανουσιο.
Τι σχεση ειχε αν υπηρχε το λα.ο.σ. τοτε ή οχι… Απλα αποδεικυνει τι αποψεις και τι δραση εχουν ατομα του κομματος σας. Τωρα βεβαια ειναι ‘‘βουλευτης’’,… δεν μπορει να κανει οσα σκεφτεται.
Εσυ ονομαζεις πατριωτες τους δικτατορες, τους ναζι, τους ρατσιστες. Ο αναγνωστης βγαζει τα συμπερασματα του.
Το κομμα ‘‘καταδικαζει’’ τους νεοναζι μονο για τα ματια του κοσμου.
Αν το εκανε πραγματικα δεν θα δεχοταν τον Πλευρη στο κομμα του. (αν μου πεις παλι οτι δεν ειναι , ας ψαξει ο καθενας τις ομιλιες του να βγαλει τα δικα του συμπερασματα)
Ε βεβαια ρε, ειναι δυνατον ο Αδωνις να βροντοφωναζει μαζι με τον αδερφο του στην εκπομπη για ‘‘το βιβλιο-βομβα’’ ενω ο συγγραφεας του δικαζεται για το μισος που βγαινει απο τις σελιδες ??:lol: #-o
Και τελειωνοντας αυτη την κουβεντα, ξαναλεω σε ολους οτι οι φασιστες ειναι υπουλοι.
Τωρα το παιζουν δημοκρατες και κοντα στο λαο.
Τωρα απλως λαικιζουν για να τσιμπησουν καμια ψηφο παραπανω απο την θεοσεβουμενη γριουλα και τον μακεδονα που νιωθει αδικια και αγανακτηση.
Αν ειχαν εξουσια ο κοσμος θα εβλεπε και θα ενιωθε στο πετσι του τον φασισμο, τον ρατσισμο, τον απολυταρχισμο και την εξοντωση καθε ελευθεριας.
Εγω σταματω.
Απλα εγραψα καποια πραγματα που ενιωθα πως επρεπε να ειπωθουν, οχι για να τα διαβασει ο Damnation, αλλα για να τα διαβασουν ολοι οι υπολοιποι χρηστες που τυχον εχουν αμφιβολιες για τις διαθεσεις και τις αποψεις του λα.ο.σ.
Συμφωνω οτι υπαρχει και αυτη ι μεριδα με τα χαρακτηριστικα που λες με κυριο παραδειγμα τους χουντικους 67-74.Ας κανουμε διακρισεις και να μην τους καταδικαζουμε ολους ελαφρα την καρδια.Το κλεινω και γω εδω γιατι παμε οφ τοπικ και θα μας μαλωσουν οι μοντς.:lol:
Ναι ρε αυτο λεω,παλιοτερα ειχες πει οτι ειχες τζιβες και σε θυμαμαι.Εσυ ησουν χτες,με την μπλουζα tragedy.
Καλα την επομενη φορα που θα σε δω θα σε χαιρετησω,για να μη λες οτι λεω μαλακιες :Ρ
Και τι θες να πεις δηλαδή, ότι οι οι φοιτητικές παρατάξεις νοιάζονται περισσότερο από μένα για το δικό μου το πτυχίο?? Δεν πρόκειται για φοιτητικό κίνημα αλλά για χρωματισμένους φοιτητές!! Δεν είναι καθόλου ανεξάρτητοι!! Λένε όλοι τα ίδια λες και είναι υποψήφιοι βουλευτές και τσακώνονται λες και είναι στα παράθυρα !!
Στην πυρά όλα τα κομματόσκυλα!
Κάτι τύποι σαν και αυτούς μεγαλώνουν και μετά μας κυβερνούν με τα αποτελέσματα που όλοι ξέρουμε…
φαύλος κύκλος…
18ονα παιδιά που το μυαλό τους είναι σούπα από την πόρωση,την ιδιοτέλεια και τον καιροσκοπισμό…
Αφού λοιπόν δε νοιάζονται περισσότερο από σένα για το δικό σου πτυχίο, όπως λες, περιμένω να αναφέρεις τι έχεις κάνει εσύ για το δικό σου πτυχίο παραπάνω από αυτούς που κράζεις. Πόσες τοποθετήσεις σε γενικές συνελεύσεις, πόσες φορές έχεις κάνει παρέμβαση μέσα σε μαθήματα για να μιλήσεις με τους συμφοιτητές σου για τα προβλήματα του πτυχίου σου, πόσες τμηματικές συνελεύσεις έχεις παρακολουθήσει σαν παρατηρητής και πολλά άλλα.
Με τον ισχυρισμό σου ότι λένε όλοι τα ίδια, βάζεις σε ένα καλούπι ΔΑΠ/ΠΑΣΠ με ΠΚΣ/ΕΑΑΚ/ΔΙΚΤΥΟ/Αριστερά σχήματα/Αγωνιστικές κινήσεις και ένα κάρο σχήματα που διαφοροποιούνται από σχολή σε σχολή. Αν πιστεύεις όντως ότι λένε όλοι τα ίδια, δεν αφήνεις κανένα περιθώριο για να μη σου προσάψει κανείς ότι είσαι πολιτικά ανερμάτιστος.
Κοίταξε αυτό που λες είναι πολύ άκυρο, δεν γίνεται να νοιάζονται οι άλλοι για κάτι δικό μου παραπάνω από μένα! Γενικές συνελεύσεις?? Μία φορά πήγα και μετάνοιωσα για τις 3 ώρες που έχασα από τη ζωή μου!! Όχι δεν έχω διακόψει ποτέ το μάθημα για να τοποθετηθώ πολιτικά, και τσαντίζομαι και με όσους το κάνουν. Δεν τσακίζομαι εγώ να ανέβω στη σχολή για να ακούσω τις βλακείες του καθένα, αυτό δείχνει ασέβεια και προς τον καθηγητή και προς εμένα…'Εχω βαρεθεί να σας ακούω να μιλάτε και μέσα στο μάθημα, και έξω από το μάθημα, και στην τηλεόραση!!
Όταν λέω ότι λένε όλοι τα ίδια, εννοώ ότι είναι όλοι ίδιοι : χρωματισμένοι! Πολιτικά ανερμάτιστη ? Δεν με ενδοιαφέρει αν μου προσάψεις κάτι τέτοιο. Το ότι δεν γουστάρω καμία παράταξη, σημαίνει ότι έχω δική μου γνώμη, χωρίς να επηρεάζομαι από κανένα κόμμα!!!
Ποιο το νόημα όμως του να έχεις άποψη και να μη τη λες δυνατά στη Γ.Σ. όπου λαμβάνονται οι αποφάσεις; Ποιο το νόημα του να την κρατάς για τον εαυτό σου; Τότε δεν είναι σαν να μην έχεις άποψη ουσιαστικά; Από τη στιγμή που σε ενδιαφέρει το πτυχίο σου όπως λες (και που σε πιστεύω) τότε γιατί αφήνεις τους άλλους στις Γ.Σ. να λαμβάνουν αποφάσεις για σένα δίχως εσένα; Επειδή βαριέσαι και εκνευρίζεσαι από τα άσχετα θέματα που ασχολιούνται; Βγες και μίλα. Και αν μιλήσεις και εκτός Γ.Σ. με συμφοιτητές θα δεις πως πολλοί θα σε στηρίξουν…
Στους Μηχ. Μηχ. ΕΜΠ, 5 χρόνια σπουδών, σχεδόν ποτέ δεν έγινε ανακοίνωση κατά τη διαρκεία του διαλείματος. Μόνο εντός της διδακτικής ώρας (αμέσως μετά το διάλειμα ή ακριβώς πριν το διάλειμα), ώστε να τις ακούσει και κάποιος, γιατί αλλιώς κανείς δεν ενδιαφερόταν…
ψευτοαπολιτίκ; τι είναι αυτό; κάποιος πολιτικοποιημένος που δηλώνει απολιτίκ, ενώ δεν είναι;