είναι σαν το ψευτοάμπαλος; Κανονικά είναι Μαραντόνα, αλλά έχει κοντρόλ Μπόρχα; Σαν το Νούνιεζ ένα πράμα;
Καλα λες μεγαλες μαλακιες.θες να κανεις μονο μαθηματακι με τον καθηγηταρα σου και να μην σε “ενοχλει” κανεις ??? Και αν καταλαβες δεν εννοει ο redrum πώς θα παρεις το πτυχιο σου αλλα τι ισχυ θα εχει το πτυχιο σου… (αν και διαφωνω μαζι του, αλλο εμα αυτο). Οταν τρεχουν χιλια δυο ζητηματα, εσυ ζητα να κανεις το μαθηματακι σου, ζητα να καταργηθει και το ασυλο να επεμβαινει η αστυνομια να μην σε ενοχλει απο την “εκπαιδευικη διαδικασια”, ακου τους καθηγηταραδες που τα τσεπωνουν-κλεβουν απο τα χιλια δυο ερευνητικα προγραμματα εντος του πανεπιστημιου, και μετα βριζε οσο θες επειδη καποιοι αλητες σου κλεινουν τη σχολη. Φοιτητακια
Ηρεμήστε τα πνεύματα παρακαλώ. Μια χαρά πήγαινε η συζήτηση μη τη χαλάτε και μη μας αναγκάσετε να επέμβουμε με διαγραφές. Καλώς ή κακώς δε μπορούν να έχουν όλοι τις ίδιες απόψεις σε αυτή τη ζωή και σεβαστείτε το.
Μερικοί ζουν στη γυάλα τους ρε cynic, τι να κάνουμε. Όταν σπάσει και τους πάρουν τα γυαλιά, θα κλαίνε.
Κάρβου αφού έχεις απορίες και όρεξη για παραδείγματα δες το σπόιλερ
Όχι, είναι σαν το ψευτοπροπονητής.
[SPOILER]1983-84: Ολυμπιακός (3 μήνες) 1984-85: Πανιώνιος (7 μήνες), Εθνική Ενόπλων (6 μήνες)
1985-86: Ηρακλής (5 μήνες)
1986-87: ΑΕΚ (4 μήνες)
1987-88: Ηρακλής (2,5 μήνες)
1988-89: ΠΑΟΚ (3 μήνες)
1989-90: Δόξα Δράμας (7 μήνες), Απόλλων Καλαμαριάς (12 μέρες)
1990-91: Λάρισα (1 μήνα), Ιωνικός (1,5 μήνα)
1992-93: Ιωνικός (2 μήνες)
1993-94: Καλαμάτα (25 ημέρες), Ξάνθη (9 μέρες)
1994-95: Ολυμπιακός (8 μήνες)
1995-96: Πανιώνιος (2 μήνες)
1997-98: Καλαμαριά (2 μήνες), Λύκοι (13 μέρες), Εθνικός (15 ημέρες)
1998-99: Προοδευτική (9 μήνες)
1999-00: Παναχαϊκή (1,5 μήνα)
2001-01: Παναργειακός (40 ημέρες)
2001-02: Εθνικός Αστέρας (4,5 μήνες)
2002-03: Φωστήρας (3 ώρες)
2003-04: Ολυμπιακός (5 μήνες)
Κούπες μηδέν. Και κατά τ’ άλλα είναι προπονηταράς
[/SPOILER]
Σε προσέβαλλα εγώ και μου απευθυνεσαι με τέτοιο ύφος?
Εγώ δεν μιλούσα προσωπικά για σένα, απλά είπα την άποψή μου. Για αυτό είναι εξάλλου το φόρουμ. Για να μπαίνουν πολλοί και να γράφονται ΠΟΛΛΕΣ διαφορετικές απόψεις.
Και το τι θα κάνω εγώ με το πτυχίο μου και την πορεία μου είναι δικό μου θέμα.
Δεν είναι δυνατόν να μου επιτίθεσαι έτσι χωρίς να με ξέρεις καν, επειδή δεν γουστάρω κάτι ή κάποιους.
Kαλα αστο για αλλη φορα…
Φανταζομαι η πλειοψηφια των φοιτητων επιθυμει ΥΓΕΙΗ εκπροσωπηση στο πανεπιστημιο, αναμεσα τους και εγω. Αλιμονο εαν ειμασταν ερμαια των οποιονδηποτε σε ενα σημαντικο (?) κομματι της ζωης μας. Ελα ομως που και με τις υπαρχουσες παραταξεις δυστυχως ερμαια ειμαστε. Το να βλεπω ομως ενα 85% κατα των φοιτητικων παραταξεων σε αυτο το τοπικ, σε ενα φορουμ κιολας που υπαρχει ευαισθησια σε κοινωνικοπολιτικα θεματα σε βαθμο παρεξηγησεως πολλες φορες, ισως και να δειχνει κατι…
Οταν η στρατολογηση φοιτητων και η δημιουργια μελλοντικων κατευθυνομενων ψηφοφορων εχει γινει ο αυτοσκοπος και οχι η δημιουργια ενος φοιτητικου πυρηνα που θα νοιαζεται για το πανεπιστημιο απο την παραμικρη λεπτομερεια (καθαριοτητα, ευελικτες γραμματειες) εως τα πιο σημαντικα (Νομος Πλαισιο, αντικρυσμα σπουδων) ε η υποθεση εχει παρει τον στραβο δρομο εδω και καιρο…
Εχουν κουρασει οι παραταξεις και ας αναζητησουν μια φορα τα αιτια στο εσωτερικο τους και την λειτουργια/προσφορα τους στο πανεπιστημιο…
ρε cynic γιατι αρπαζεσαι οταν καποιος εχει αλλη αποψη απο σενα??δεν σας καταλαβαινω…ειλικρινα.οσοι φοιτητες γουσταρουν θα “πολεμησουν” για οτι δε τους αρεσει στην κοινωνια(μεσω φοιτητικων παραταξεων) και οσοι συμβιβαζονται θα κανουν το μαθημα τους στο πανεπιστημιο.εσενα που σου πεφτει λογος στο τι πιστευει ο elwing και ο καθε elwing…?
Μα εγω δεν υποστηριζω φοιτητικες παραταξεις. Αλλα ειναι ακομα χειροτεροι οι φοιτητουληδες που νοιαζονται για το μαθηματακι τους μονο και τη σκατοκαριερα τους
κατσε ρε cynic…δηλαδη γιατι καποιος που δεν θυσιαζει τα χρονια του και τις φιλοδοξιες του για χαρη καμιας ιδεολογιας και κανενος κινηματος ειναι φοιτητουλης?
γι αυτο το λογο υπαρχουν τα πανεπιστημια.για γνωση και εν συνεχεια για ελευθερη διακινηση ιδεων.
δηλαδη θα χασω χρονο(και χρημα) για πραγματα τα οποια δεν αφορουν αμεσα το λογο για τον οποιο βρισκομαι στο πανεπιστημιο???
ενταξει…δε λεω να εισαι αβουλο ον, αλλα το να συμμετεχεις σε μια καταληψη δε σε κανει και σπουδαιο.
Σα να λέμε δηλαδή εγώ να τα βολέψω και όλοι οι υπόλοιποι να πάνε να γ@μηθούν έτσι; Σόρι γιατί είσαι και καινούρια αλλά κάπως έτσι μου κάνει αυτό που λες, θα χαρώ να με διαψεύσεις (και παρακαλώ όχι με ένα γενικόλογο “μα εγώ δεν είπα να μην έχουν κι οι άλλοι δικαιώματα στα πτυχία τους…”)
Αυτό που δείχνει Γιάννη είναι ότι είναι της μόδας το ψευτοϋπεράνω στυλάκι του “είμαι ανένταχτος” και “εμένα δε μου λέει κανείς τί να κάνω και πώς να σκεφτώ” (λολ), για να καλύψει την αδιαφορία και το απολιτίκ, την ασχετοσύνη και την αδράνεια. Μπορεί να ακούγομαι απόλυτος αλλά νισάφι πια με τα “ελεύθερα πνεύματα” εδώ μέσα. Και να με συγχωρείς πολύ αλλά σπουδαία τα λάχανα με την ευαισθησία σε κοινωνικοπολιτικά θέματα στο φόρουμ. 7-8 άτομα έχουν ξεκάθαρη στάση και πολιτικό λόγο με τον οποίο μπορείς είτε να ταυτιστείς, είτε να διαφωνήσεις, αλλά σε κάθε περίπτωση να ανοίξει μια γόνιμη συζήτηση.
Ρε παιδιά δεν το καταλαβαίνω αυτό το πράγμα που γίνεται εδώ στο forum… Δεν μπορεί κανείς να πει τη γνώμη του γιατί θα δεχτεί ομαδική επίθεση?!! Έλεος! Επειδή είπα ότι δε γουστάρω το τι κάνουν οι παρατάξεις και το ότι είναι υποκινούμενες πρέπει να μου τη λέτε?
Χαρακτηρισμοί του τύπου “φοιτητάκιας, συμβιβασμένος, φοιτητούληδες” θα παρακαλούσα να λείπουν, γιατί μπορώ κάλλιστα να αρχίσω κ εγώ τους χαρακτηιρισμούς, αλλά δεν είμαι εδώ για να προσβάλλω κάποιον.
Αντί να μου επιτίθεστε εμένα προσωπικά επειδή δε γουστάρω τις παρατάξεις (και επειδή πιστεύω ότι στο κάτω κάτω τίποτα δεν έχουν καταφέρει) κοίταξτε πόσοι είναι κατά και ψάξτε να βρειτε ποιο είναι το πραγματικό πρόβλημα!!!
πιστευω αν καποια παραταξη εχει καποιο λογο υπαρξης, αυτη ειναι η πκσ.
πασπ-δαπ χωρις σχολια και εαακ επισης χωρις σχολια για διαφορετικους λογους…
αν και η πκσ ασχολειται αμεσα με προβληματα των σχολων, το οτι αποτελει φερεφωνο καποιου κομματος και οτι και αυτοι σε γλυφουν και στον πρηζουν, τους κανει και αυτους στα ματια μου ενα τιποτα.
Πωωωωωωω #-o Ακριβώς αυτό θα έλεγα… :!::!: :roll:
Στην αρχή πετάς αυτό.
Και μετά συμφωνείς μ’ αυτό.
Ν’ αρχίσω να μετράω από τώρα τις κωλοτούμπες? Όχι τίποτα άλλο, είναι και πολλά τα θρεντ που ποστάρεις…
Στην Εlwing να πω το εξής. Μην αλλάζεις θέμα, δε σου κάναμε ομαδική επίθεση. Το ότι κάποιος σου μίλησε σε πιο έντονο ύφος, δε συνιστά ομαδική επίθεση.
Ιndifferent sun, αυτό για το φερέφωνο δε μπορώ να το πολυπιάσω δυστυχώς. Τι πάει να πει φερέφωνο? Έχεις υπόψη σου ότι υπάρχουν φοιτητές που ανήκουν σε πολιτικά κόμματα και συνδιαμορφώνουν την πολιτική τους μέσα στις σχολές?
Εδιτ: α, και κάνε ένα σχόλιο για τα ΕΑΑΚ αν δε βαριέσαι. Όσες διαφωνίες και να έχω μαζί τους, δεν πάει να πει ότι δεν έχουν θέση στο φοιτητικό κίνημα.
οταν εισαι η φοιτητικη νεολαια ενος κομματος ειναι δεδομενο και αναποφευκτο οι αποψεις σου να ειναι πανομοιοτυπες με αυτες του κομματος.
μεταφερεις, δηλαδη, τα πιστευω του κομματος στη σχολη.
οσον αφορα τα εαακ εχω την εντυπωση οτι ο λογος υπαρξης τους ειναι οι καταληψεις, οι πορειες και καθε τι αντιδραστικο απεναντι στο παρον συστημα, μην προβαλλοντας καμμια λυση.
μου βγαζει μεγαλη αρρωστια αυτη η παραταξη και πιστευω ευθυνεται σε καποιο ποσοστο για την κωλοκατασταση στους χωρους των σχολων.
δεν εχω σκοπο να προσβαλλω οποιον ανηκει εκει.αποψεις ειναι αυτες.
επισης, σε καμμια περιπτωση δεν πιστευω οτι το συστημα ειναι ιδανικο και δεν χριζει αλλαγης.
Δεν ξέρω αν έπιασες αυτό που είπα.
Όπως και να 'χει το πρόβλημα με τη σκέψη που κάνεις, είναι να διαχωρίζεις τι γίνεται μέσα σε ένα πανεπιστήμιο και μέσα στην κοινωνία, λες και δεν συμβαίνουν πράγματα εκεί μέσα που συμβαίνουν στην κοινωνία. Οι πολιτικές νεολαίες/φοιτητικές παρατάξεις αντανακλούν ένα μονάχα μέρος των ιδεολογιών που επικρατούν στην κοινωνία και στα κόμματα.
(Και στη συγκεκριμένη περίπτωση από τη σκοπιά που με ενδιαφέρει, η ταξική ανισότητα που υπάρχει στην κοινωνία ενυπάρχει και μέσα στα πανεπιστήμια.)
Και το βασικό που χάνετε οι περισσότεροι και το έχουμε συζητήσει πολλάκις εδώ μέσα, είναι ότι οι σημερινοί φοιτητές είναι αυριανοί (τι αυριανοί αλλά τεσπά) εργαζόμενοι.
Είμαι από τους πρώτους που υποστηρίζουν το δικαίωμα των φοιτητών στο να συμμετέχουν στα κοινά και ενοχλούμαι αρκετά όταν βλέπω να το σνομπάρουν επιδεικτικά άλλοι φοιτητές αυτό το δικαίωμα. Μου θυμίζει το “απέχω για να στείλω μήνυμα”
Αλλά το σκορ είναι 92-15 κατά μας και δε νομίζω πως είναι τόσο, γιατί είναι ντεμοντέ το να ασχολείσαι και να ανήκεις σε φοιτητική παράταξη. Είναι τόσο γιατί κάποιοι δε μπορούν να ταυτιστούν ή να συνεργαστούν με άτομα που δε σέβονται ούτε καν το δικαίωμα στη διαφορετική άποψη και φανατίζονται με την ιδέα πως αυτοί είναι οι σωστοί, σε τόσο μεγάλο βαθμό που μετατρέπει σε γολγοθά την προσπάθεια του κάθε “μη συνασπισμένου” να ακουστεί.
Δηλαδή δες το τωρινό παράδειγμα. Έγραψε ο/η Elwing την άποψη που έχουν οι 92 χρήστες που ψήφισαν “κατά” και πέσαμε όλοι (κι εγώ μαζί) πάνω της και δέχτηκε και προσωπικούς χαρακτηρισμούς από άτομα που δε την ξέρουν και δεν έχουν κανένα δικαίωμα να τη χαρακτηρίζουν δημόσια και μάλιστα στηριζόμενοι σε 10 γραμμές ποστ. Ο 93ος απλά δε θα ποστάρει και δε θα ασχοληθεί (το τελευταίο δε μου αρέσει κι ως moderator σε ένα φόρουμ, όπου κανονικά θα έπρεπε και οι 92+15=107 χρήστες να μη φοβούνται να ποστάρουν την άποψη τους, όποια κι αν ήταν αυτή).
Καλό θα ήταν κι από αυτούς τους 15 που είμαστε, να γίνει και λίγο αυτοκριτική για το ότι φτάσαμε στο 92-15 και αρνούμαι πως ο λόγος είναι το πως είναι ντεμοντέ. Οι συμπεριφορές παρόμοιες με του cynic, που υιοθετούν πολλοί σε παρατάξεις που λένε κάτι ουσιαστικό (κι όχι η ΔΑΠ Μηχανολόγων στα χρόνια μου π.χ.) μόνο κακό κάνουν στο φοιτητικό κίνημα και ενισχύουν τις παρατάξεις που δε λένε τίποτα. Σε πάρα πολλούς συμφοιτητές μου (και σε εμένα) μου φαινόταν και μου φαίνεται γελοίο να ασχολείται ο φοιτητικός μου σύλλογος με την εξωτερική πολιτική των ΗΠΑ κοντά στη 1 ώρα/2ωρη συνέλευση (σπούδασα εποχές Αφγανιστάν-Ιράκ). Για τον cynic όμως είμαι “φοιτητούλης που ασχολείται με την σκατοκαριέρα του”. Αυτού του είδους η λεκτική βία (o cynic είναι το βολικό παράδειγμα που εμφανίστηκε σε αυτή τη συζήτηση) είναι πολύ σημαντικότερο αίτιο (κατ εμέ) που αυτοί οι 92 πιστεύουν πως αφού δε μπορούν να εκφραστούν και να ακουστούν πλεόν, τότε ας κλείσουμε τις φοιτητικές παρατάξεις.
Edit: και το ότι εσένα και εμένα, τέτοιου είδους λεκτική βία δε μας επηρεάζει, δε σημαίνει πως είναι έτσι για όλους. Στους Μηχ. Μηχ. που είμαστε μόνο άνδρες, κάμποσες φορές η λεκτική βία γινόταν και σωματική. Εκεί να δεις πόσος κόσμος αηδίαζε και αποφάσιζε να “απέχει” από τέτοιες καταστάσεις…
To αστειο ειναι οτι εγω κατα ψηφισα…
Ε, βέβαια, αυτό λίγη σημασία έχει για τον κάρβου που σε φέρνει σα παράδειγμα για συμπεριφορές ατόμων σε φοιτητικές παρατάξεις. Α, ναι σόρυ, μάλλον δε θα το θυμόταν/δε θα το είχε καταλάβει.