Πρώτα απ’ όλα δεν έγραψα ότι οι πρακτικές τους είναι ίδιες με αυτές που υιοθετεί η Χρυσή Αυγή, μάλιστα τους διαχώρισα τελείως.
Όσο για τις πρακτικές τους, να αναφέρω για παράδειγμα επιβολή των θέσεών τους σε άλλους με το έτσι θέλω, εκφοβισμοί και τραμπουκισμοί σε οποιονδήποτε (κυρίως άλλων παρατάξεων) δεν συμφωνεί με τις θέσεις τους κ.ά. Και επειδή στο παρελθόν έχω γνωρίσει παιδιά από όλες σχεδόν τις παρατάξεις (εαακ, πκσ, δαπ, μόνο πασπ δεν υπήρχε λολ) και ήταν ΟΚ παιδιά όλα τους, υποθέτω ότι οι ακραίες (πιο ακραίες από ότι συνήθως άλλων παρατάξεων) πρακτικές αρκετών εαακιτών πηγάζει από κάτι άλλο, που θα πρέπει να το ψάξουν οι ίδιοι, όσοι τουλάχιστον από αυτούς δεν φοράνε τόσο στενές παρωπίδες και μπορούν να ακούσουν και να σκεφτούν.
Όσο για σένα manson21, επειδή το μόνο που συνήθως κάνεις είναι να με σχολιάζεις ειρωνικά, αν δεν σου αρέσουν οι απόψεις μου, κράτα τις δικές σου ή συζήτα σοβαρά, αλλιώς μη συμμετέχεις.
Βασικά μιλάς μάλλον απο΄το πόσα έχεις δει εσύ στη σχολή σου.Μπορείς να πεις ξέρω γω κάποιο πιο συγκεκριμένο παράδειγμα?Γιατί πχ στη σχολή μου τα εαακ δεν έχουν τέτοια συμπεριφορά,και σε μερικές σχολές που γνωρίζω είναι αρκετά κομπλέ στην συμπεριφορά τους…
Το ότι όλες οι παρατάξεις δεν διαθέτουν πολιτικό λόγο,ακριβώς το αντίθετο μάλιστα,τα επιχειρήματά τους είναι γελοία,παραβιάζοντας βασικές αρχές της πολιτικής και της επιστήμης γενικότερα(με πρώτη και καλύτερη την ΚΝΕ) και άλλα τόσαααααααααα δεν μας ενδιαφέρουν καθόλου;
Δηλαδή οκ,άντε να υπάρχουν παρατάξεις μέσα στα Πανεπιστήμια.Άντε και αυτές οι παρατάξεις να πρόσκεινται σε κόμματα.Άμα δεν προτείνουν λύσεις και εμπαίζουν την ανθρώπινη νοημοσύνη μου αρέσει που το συζητάμε κιόλας.
Όλες οι παρατάξεις προβάλουν το ακριβώς αντίθετο από αυτό που εκπροσωπούν ιδεολογικά.
Τις περισσότερες φορές ναι (από όσο έχω δει τουλάχιστον).
Ίσως να είναι κι έτσι, αλλά για να μην δημιουργούνται λανθασμένες εντυπώσεις… δεν εννοώ ότι η συμπεριφόρα τους είναι συνέχεια έτσι, μιλάω για στιγμές (ή ημέρες) εντάσεων ή όταν δημιουργούνται διαφορές. Και τώρα που το θυμήθηκα, ο Che (που τους αρέσει συχνά να τον χρησιμοποιούν σε πανό τους) δεν είχε καμία σχέση με αυτούς… η πικρή αλήθεια (όπως, βέβαια, και οι κνίτες που στα 60’s, με εντολή του κόμματος τον έβριζαν, και τώρα τον επικαλούνται μεταξύ άλλων :lol:)
Πρώτον αν μπορείς γράφε πιο ευγενικά:)
Στην συνέχεια δεν ξέρω για ποιον λόγο αντιδράς έτσι αλλά καλό θα ήταν όταν μιλάς περί “γελοιοτήτων” να γνωρίζεις και 5 πράγματα(δεν ξέρω τι γνωρίζεις αλλά με ποστ σαν και τούτο που έκανες εγώ δεν μπορώ να το ξέρω).Τα οποία πράγματα δεν τα λέω μόνος ούτε τα σκέφτηκα εγώ,δεν είμαι τόσο σοφός,αλλά τα διαβάζω και τα διδάσκομαι στο πανεπιστήμιο,δεν είμαι και ο μόνος άλλωστε.
Αν θες μπορούμε να κάνουμε μία όμορφη κουβέντα,μακριά από ειρωνείες,οι οποίες δεν είναι καν γοητευτικές βρε αδερφέ,και να σου εξηγήσω τους λόγους που έγραψα για την ΚΝΕ που τόσο σε έθιξε.
Εσύ Floydized με τρεις μήνες πάνω-κάτω θητεία στα ελληνικά πανεπιστήμια, πώς στο καλό χαρακτηρίζεις (χωρίς δικά σου επιχειρήματα) “γελοίο” τον πολιτικό λόγο όλων των παρατάξεων ισοπεδωτικά και μάλιστα θεωρείς πως παραβιάζουν βασικές αρχές της πολιτικής και της επιστήμης? Ποια είναι αυτά τα 5 πράγματα που γνωρίζεις και εμείς δεν τα μάθαμε μέσα σε 5-6 χρόνια φοίτησης?
Αν μη τι άλλο, ο πολιτικός λόγος π.χ. ΠΚΣ ή ΕΑΑΚ, είναι έντονα πολιτικός και πολλές φορές προς τη σωστή κατεύθυνση. Το πρόβλημα συνήθως είναι η ξύλινη γλώσσα και ο παρωπιδισμός.
Προσπερνώ το καταστασιακό τρολάρισμα του μπλογκερ.
[B]όταν μιλάς περί “γελοιοτήτων” να γνωρίζεις και 5 πράγματα[/B](δεν ξέρω τι γνωρίζεις αλλά με ποστ σαν και τούτο που έκανες εγώ δεν μπορώ να το ξέρω).Τα οποία πράγματα δεν τα λέω μόνος ούτε τα σκέφτηκα εγώ,δεν είμαι τόσο σοφός,αλλά τα διαβάζω και τα διδάσκομαι στο πανεπιστήμιο,δεν είμαι και ο μόνος άλλωστε.
Δε γνωρίζω τίποτα, πες πως δεν έχω περάσει από πανεπιστήμιο. Για φώτισέ με για τις βασικές αρχές.
Καλά το ότι δεν τα σκέφτηκες εσύ είναι το προφανές, δε χρειάζεται να είσαι ο captain obvious για να το καταλάβεις.
Εσύ Floydized [B]με τρεις μήνες πάνω-κάτω θητεία στα ελληνικά πανεπιστήμια[/B], πώς στο καλό χαρακτηρίζεις ([B]χωρίς δικά σου επιχειρήματα[/B]) “γελοίο” τον πολιτικό λόγο όλων των παρατάξεων ισοπεδωτικά και μάλιστα θεωρείς πως παραβιάζουν βασικές αρχές της πολιτικής και της επιστήμης? Ποια είναι αυτά τα 5 πράγματα που γνωρίζεις και εμείς δεν τα μάθαμε μέσα σε 5-6 χρόνια φοίτησης?
Ταχύρυθμη εκπαίδευση και εντατικοποίηση δε θέλανε? Ε, τα κατάφεραν!
Παρακαλώ να σταματήσει το τρολάρισμα. Χριστούγεννα είναι. Όποιος δε θέλει να μιλήσει για τις φοιτητικές παρατάξεις, αλλά θέλει είτε να προσβάλλει όσους είναι σε παράταξη συνειδητά είτε να προσβάλλει όσους είναι κατά των φοιτητικών παρατάξεων γενικότερα, ας μας κάνει τη χάρη κι ας αποχωρήσει από το τόπικ. Συζήτηση σοβαρή δε γίνεται αν μετά από κάθε ποστ συμπεριφερόμαστε ως αγρίκοι και αυτό δε το λέω ως mod, αλλά ως υπέρμαχος του δικαιώματος των φοιτητών να οργανώνονται σε παρατάξεις και το οποίο νιώθω πως δυσφημίζεται αν οι υποστηρικτές του συμπεριφερόμαστε έτσι.
ΥΓ. Σύλας και RedRum παρακαλώ ασχοληθείτε με το τόπικ κι όχι ο ένας με τον άλλον.
Ο καθένας εκφέρει μία άποψη το να απαντάς βρίζοντας τον άλλο δείχνει πόσο προσκολλημένος στο κόμμα σου είσαι καί ότι δεν έχεις επιχειρήματα.
O floydised λογικά θα έχει πάει σε γενική συνέλευση και θα έχει ακούσει τους φοβερούς λόγους πού βγάζουν εκεί πού δεν προσφέρουν τίποτα στο πανεπιστήμιο αλλά απλά βρίζουν και υπόσχονται λεφτά και δωρεάν κατοικία σε όλους τους φοιτητές την ώρα που δεν έχουν καθηγητές και είναι 200 άτομα σε μία αίθουσα.
Το ότι οι παρατάξεις ρουφάνε την γνώση σαν τα βαμπίρ απο το twilight είναι σωστό αφού δεν έχω δεί άτομο να μπαίνει σε παράταξη και να βελτιώνεται.
Αν έχετε κανένα παράδειγμα πού οί παρατάξεις βοήθησαν ποστάρετε το δεν μπορώ να ξέρω τι γίνεται σε όλα τα αει/τει αλλά παράδειγμα δεν βλέπω.