φίλοι - τα ίδια λέμε μεν, αλλά μιας κ προστίθενται νεα άτομα στην παρέα, ας τα ξαναπούμε. παρακολουθώ τη συζητηση και το παρακάτω σχόλιο δεν πάει σε κανένα συγκεκριμένο. το γράφω για να μην θιχτεί κανένας κ έχουμε πάλι τραβήγματα. επειδη πολλοί είστε ευαίσθητοι, το βαζω και σε σποιλερ. όσοι θελουν, ας προχωρήσουν με δική τους ευθύνη :lol:
[SPOILER]τα συγχαρητήρια που ανταλλάσουν οι απολιτικ μεταξύ τους εντός φόρουμ με πολλές ηλίθιες δικαιολογίες, σε τόσο μικρή ηλικία, είναι τόσο ανόητα, που αν οι επαφές ήταν πραγματικές κ όχι ηλεκτρονικές, θα είχαμε φαινόμενα handjob.
οι άνθρωποι που βρίσκουν δικαιολογία να απέχουν, είναι οι ίδιοι που με την αποχή βγάζουν τους ίδιους ή οι παραίδιοι που ψηφίζουν τους ίδιους, που καταστρέφουν την χώρα και μετά βγαίνουν στην τηλεόραση και κλαίνε πως “η Ελλάδα τρώει τα παιδιά της”. και το χειρότερο; βρίσκουν δικαιολογίες και συμπαραστάτες.
κανένας πραγματικά δεν αντιλαμβάνεται την ευθύνη που του αναλογεί. οκ οι παρατάξεις κάνουν 100 μαλακίες. εσύ τι σκατά κάνεις το κερατό μου? στα χρόνια μας, με κάρβου, είχαμε πολλά θέματα με τις παρατάξεις. προσωπικά και σε πορείες πήγα και δεν πήγα, και κατάληψη ψήφισα, και κατάληψη καταψήφισα και προτάσεις μου έγιναν να πάω σε όλους και σε κανένα δεν μπήκα. τι έκανα? πήγαινα στην γαμωσυνέλευση, ψήφιζα, και σήκωνα το χεράκι μου και έλεγα τη γνώμη μου. και, ω εκ του θαύματος, υπήρχαν και άλλα παιδάκια μεσα στην αίθουσα, χωρίς γραμμή, και συμφωνούσαν! και πλαίσιο κατεβάσαμε με κάρβου, κ συζητήσεις κάναμε. και απειληθήκαμε, κ βριστήκαμε και κάναμε όοοοοοολα αυτά που οφείλει να κάνει κάποιος, αν δεν θέλει να χαρακτηριστει φραπεδοφονιάς.
αν δεν θες να πας, βρίσκεις 100 δικαιολογίες. οι φωνές, ο καπνός, τα κακά παιδιά που σε πειράζουν, η καριόλα η κοινωνία. guess what. είσαι φλώρος και φταις πρώτα εσύ για το πανεπιστήμιο και την κατάντια του. γιατι δεν κάνεις τπτ, δγιατι δεν ψηφίζεις, γιατι δεν ασχολείσαι.
πραγματικά ωρες νιώθω γέροντας, και ειμαι 26. είσαι νέο παιδι γαμω το κέρατο. εισαι 18. δύο πραγματα θες. να γαμήσεις κ να αλλάξεις τον κόσμο. πως σκατά γίνανε όλα, κουλτουροαραχτοι με άποψη οτι “δεν κάνω τπτ, όχι γιατι ειμαι προβατο, αλλα για τον Χ Ψ Ζ λόγο”. ε εισαι μαλακας. ΚΑΝΕ ΚΑΤΙ, η ζωή σου είναι, οι σπουδές σου, το πανεπιστήμιό σου. όχι στρατευμένα, όχι σε όλα τα μέτωπα, ενδεχομένως όχι συνέχεια αν δεν αντέχεις. ΑΛΛΑ ΕΙΣΑΙ 18 ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ. δεν σε παίρνει να εισαι απογοητευμένος, δεν ταιριάζει με την ηλικία σου. και να νομίζεις οτι το κάνεις και από άποψη, αυτή ειναι η μεγαλυτερη μαλακία. η μαλθακοτητα να γινει ιδεολογια, επειδη τα αλλα παιδακια ειναι πολλα μαζί κ φωνάζουν περισσότερο. αν έχεις @@ σηκωσε το χερι κ βριστους κ ας σε βρίσουν κ αυτοι. θα δεις οτι ειναι πολλοι που θα συμφωνησουν μαζί σου. εγώ αυτό έκανα, όσο μπορούσα και όσο άντεχα. δεν λεω οτι ειναι το καλυτερο, λεω πως εγω ετσι το αντιλαμβάνομαι.
απο την αλλη? απο την άλλη μου πηδανε την εκπαιδευση κ τη ζωη κ τη μανα, κ εγώ προτιμώ να γράφω σεντονια στο ροκιν φορουμ, απο το να παω σε μια γαμωσυνευλεση. δλδ σκεφτείτε το ακραίο. σβήνουμε ένα γαμωποστ σε ενα ηλιθιο τοπικ μπαλας κ κανουμε κανενα γραφικο μπαν κ ειναι διατεθημενος να κανει 50 φεηκ ακαουντ για να βρει το δικιο του, που του έσβησα το ποστ για τον ΠΑΟΚ !!! αλλα στην σχολή κ τη ζωή του, κοκοκό, κ δεν ασχολούμαι επειδη φταίνε οι παρατάξεις που καταστρέφουν το πανεπιστήμιο. δλδ για ένα γαμωποστ, σε ένα φορουμ που σιγα ποιος το διαβαζει κ ποιος ασχολείται στην τελικη κ αύριο που θα εισαι μπαναρισμένος, κανεις δεν θα σε κλαψει, καθεσαι κ σπαταλας το χρονο των μοδς κ των φιλων σου στο μσν, για να μας “πολεμησεις”. και στη σχολή? φωνάζουν τα παιδάκια κ δεν μπορεις να πεις τη γνωμη σου, γιατι η συνελευση γινεται σε κανονικες συνθήκες και οχι με “post quick reply”.
ΚΑΤΑΝΤΙΑ.[/SPOILER]
σορυ για το μεγαλο ποστ
το ποστ μου δεν απευθύνεται σε κάποιον συγκεκριμένο. δεν το έγραψα για να θιξω καποιον, απλα για να προβληματισω εστω λιγο καποιο παιδι που μπορει να διαβασει. :roll: