Αστρική Προβολή & Υπνική Παράλυση

Δεν θυμαμαι να εχω παθει κατι απο αυτα που εχουν αναφερθει συατο το θρεντ.
Το πιο κοντινο μου Χαρδαβελικο συμβαν:
Ημουνα στο δωματιο μου και αγουγα μουσικη και σε καποια φαση ακουω βηματα στην εξωτερικη σκαλα (ειναι default ηχος, παντα ακουγεται και παντα το καταλαβαινω), νομιζω πως ειναι η αδερφη μου που ερχοταν απο εξω και δεν δινω σημασια. 3 λεπτα αργοτερα βγαινω εξω απο το δωματιο και βλεπω την αδερφη μου να ανοιγει την εξωπορτα. Ειχαν ακουσει και οι γονεις μου (οι οποιοι ηταν σε διαφορετικο δωματιο και οι δυο) τον ιδιο ηχο της σκαλας και ο πατερας μου ειχε αναψει το φως της εξοπορτας. Με το που μπαινει η αδερφη μου μας ειπε οτι ειδε το φως να αναβει οταν ακομα ηταν στα 100-200 μετρα απο το σπιτι και υπεθεσε οτι την ειχαμε δει απο το παραθυρο που βλεπει και στη σκαλα. Και ερωτω: αν ανεβαινε καποιος τη σκαλα (που σιγουρα ανεβαινε, τρια ατομα απο διαφορετικα δωματια ακουσαν τον ιδιο χαρακτηριστικο ηχο της σκαλας) δεν θα τον ειχε δει η αδερφη μου που ερχοταν με αναμενα και τα φωτα κιολας??

εδιτ: μολις τωρα που ρωτησα ενα φιλο μου στο μσν αν εχει παθει μου πε οτι ειχε δει τη μανα του να κοιμαται και μια σκια απο πανω της μαυρη να την παταει στο στηθος και η μανα του ξυπνησε αποτομα σαν να εβλεπε εφιαλτη και μετα που συζητουσαν του ειπε οτι ειδε οτι ακριβως εβλεπε και αυτος εκεινη την ωρα. Βεβαια μετα η μανα του αρπαξε την ευκαιρια και του πε οτι η σκια εξαιτιας του ηρθε στο σπιτι επειδη αργουσε να γυρισει τα βραδυα :stuck_out_tongue:

2o edit: με ενα αλλο φιλο μου που μιλησα μου πε οτι οτι το χει παθει αυτο ο ξαδερφος του οχι με την εννοια της παραλυσης αλλα πιο πολυ με την εννοια του πνευματος.

:-k περίεργα πράμματα…who knows

Παλια μου τεχνη κοσκινο,ξεθαβω και επαναφερω ενα αραχνιασμενο θρεντ. :stuck_out_tongue:
Μιας και βαριομουν εφτιαξα μια γιαγιακα-Μορα :stuck_out_tongue: αλλα δεν ξερω πως να τη ποσταρω εδω :frowning: σνιφ!
Μπουυυυυυυυ!!! 8O

φτου φτου φτου - είδες το Χαρδαβέλα τις προάλλες που είχε αυτό το θέμα και εμπνεύστηκες;

ναι :stuck_out_tongue: για δευτερη φορα.Ηταν επαναληψη αλλα τη πρωτη φορα δεν το χα δει απο την αρχη.

ρε σεις ειναι πολυ τρομαχτικα ετσι που τα εδειχνε :-s

δεν το είδα, σε ζάπινγκ το πέτυχα, αλλά νομίζω το θέμα είναι από μόνο του τρομαχτικό [η αστρική προβολή κυρίως]

μου κάνει εντύπωση πάντως που άλλοι το παθαίνουν καταλάθος και δεν ξέρουν τι να κάνουν για να σταματήσει και άλλοι εξασκούνται και το παλεύουν για να το ζήσουν μια φορά… για ποιο λόγο δεν ξέρω :-s

Καλα το τι ιστοριες εχω ακουσει γι’αυτα, δε λεγεται. Συνηθως ριχνω το απειρο γελιο. Οτι η μορα λεει καθεται πανω σου και σε σκοτωνει… (αυτο για το σκουφο παντως πρωτη φορα το ακουω… γελασα).

Εγω εχω δει το αλλου κουφο. Ξυπνησα σε μια φαση μες στη νυχτα και ειδα διπλα απο το κρεβατι μου ενα πραμα σαν αυτη τη σκατουλα στην οικογενεια Adams που ειναι ολο μια μεγαλη περουκα. Ε ενα τετοιο κοντο μαυρο πραμα ηταν γεματο μαλλια παντου, αλλα πολυ πιο τρομαχτικο. Μετα δεν ηταν εκει. Μαλλον στον υπνο μου θα το ειδα αλλα ημουν σε φαση “ΦΑΚΔΕΖΟΥΣ… ΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ??”:p.

Ενα ειδος υπνικης παραλυσης εχω παθει μια φορα. Ειχα κοιμηθει με το air condition να χτυπαει την πλατη μου ο μλκας και οταν πηγα το πρωι να σηκωθω, ενιωσα εναν πονο στην πλατη και εμεινα ταβλα στο κρεβατι για κανα 10λεπτο :lol:

Το να δεις να βγαινεις απο το σωμα σου και να πετας ειναι πιο τρομαχτικο απο το να πνιγεσαι και να μην μπορεις να κουνηθεις;:-s

Υπνική παράλυση έχω πάθει αρκετές φορές,αλλά τις περισσότερες είναι επειδή κοιμάμαι πάνω στο χέρι μου.:stuck_out_tongue:
Αλήθεια,μία φορά δεν μπορούσα να κουνηθώ καθόλου απο το κρεββάτι για κανά 10λεπτο και ομολογουμένως χέστηκα πάνω μου.Από τις πιο τρομακτικές εμπειρίες.

Τώρα για το άλλο,δεν νομίζω ότι το έχω πάθει ποτέ,και αν το πάθαινα πιστεύω ότι δεν θα ήθελα να ξανακοιμηθώ.:stuck_out_tongue: Ακούγεται όντως πολύ τρομακτικό και πιστεύω ότι είναι μια εμπειρία που κανείς δεν θέλει να τη βιώσει.Ακούς εκεί,να βγαίνεις από το σώμα σου…:eek::eek::|:|:o

ε ναι, εκεί που είσαι μισοξύπνιος ξανακοιμάσαι/χαλαρώνεις και ξέρεις ότι σε λίγο θα είναι οκ - απλά δεν έχει συνέλθει ακόμα πλήρως ο εγκέφαλος απ’τον ύπνο.

το να αιωρείσαι, να έχει βγει η ψυχή σου από το σώμα, να κινείσαι μες στο δωμάτιο και παράλληλα να κοιτάς το κρεβάτι και να σε βλέπεις να κοιμάσαι, ε, είναι κάπως φρικιαστικό.

:o:o

Δεν το είχα φανταστεί έτσι.:o

Πάλι εφιάλτες θα βλέπω το βράδυ.:|:|

Ειμαι ο μονος ανωμαλος εδω μεσα που νομιζει οτι το να βγαινεις απ’το σωμα σου και να κοβεις βολτες στο δωματιο ενω ο υπολοιπος εχεις μεινει πισω, ειναι cool? :?

Να το παθεις αυτο και να πας για κατουριμα, και μετα να γυρισεις πισω στο σωμα σου

Οχι, ειμαστε 2.:stuck_out_tongue: Κι επειδη δεν το χω παθει δεν βαζω το χερι μου στη φωτια για το ποσο θα μου αρεσε, αλλα σιγουρα θα το προτιμουσα απο παραλυση, σκιες να μου πλακωνουν το στηθος και γριες και τετοια πραματα.

Παντως οσα ατομα εχω διαβασει να εχουν παθει αστρικη προβολη, θελουν να το ξαναβιωσουν και το επιδιωκουν…

Κι εγω θα ηθελα να το ξαναζησω. Να με κοιταω απο ψηλα να κοιμαμαι και να ειμαι σε στυλ “πως εισαι ετσι ρε καραμητρο? Εχεις δει τα μουτρα σου τελευταια ρε μπακλαβα? Αν τα ειχες δει δε θα κοιμοσουνα ετσι ησυχος…”
Ειναι μια must εμπειρια :stuck_out_tongue:

Επιαης η αστρικη προβολη ενδεχωμενως να εχει αμεση σχεση με ενα χημικο συστατικο που παραγει ο οργανισμος μας οταν κοιμομαστε ονοματι DMT.

Κάτσε,δηλαδή παίζει να κοιμάμαι,να ξυπνήσει το πνεύμα μου και να αιωρούμε σαν φάντασμα πάνω από μένα???Πως γίνεται???

Πολυ αμφιβαλλω αν γινεται… :stuck_out_tongue:
Αλλα αμα βλεπεις Χαρδαβελλα, ολα γινονται… Αστρικη προβολη, υπνικη παραλυση, αυταναφλεξη, τηλεμεταφορα, να πινεις καφε με τον Bigfoot σε κανα cult καφενειο της Πασαντινα διαβαζοντας στην εφημεριδα για το πειραμα της Φιλαδελφια :wink:
Αμε, τι νομιζεις…

γινεται ρε…το χω κανει.

Μην γαματε καθε τετοιο παρομοιο θεμα, αναφεροντας τον Χαρδαβελλα, ενταξει ?
Υπαρχουν ανθρωποι που δεν περιμενουν απο τηλεοπτικες εκπομπες να τους τα πουν, αλλα ασχολουνται και ξερουν τετοια πραγματα πολυ πριν ο καθε Χαρδαβελλας αποφασισει να κανει εκπομπες για τετοια θεματα…