α γεια σου! :thumbup:
σχεδον σιγουρα μου εχει συμβει 4 φορες(για τη μια κραταω επιφυλλαξεις οτι ητανε παραισθησεις απο πολυ πυρετο…coooool…8) )για τις αλλες 3 ναι ειναι λιγο κλασιμο αλλα ενα περιεργο πραγμα…μετα απο λιγη ωρα με τη κωλογρια που ενιωθα οτι τωρα γα’ματα εδω θα μεινω!! με πιανουνε νευρα και εξαφανιαζολ…(και λεω…ρε συ…αμα συμβει στ’αληθεια καμια επαφη 3τυπου… γιατι ποτε δεν ξερεις…γαμω θα ειναι να αντιδρασω ετσι αντι να κοκκαλωσω απο τον φοβο) :lol:
αμα προλαβω:wink:
παιδια ειστε να κανουμε ενα thread που να μιλαμε για το μεταφυσικο και να συζητημε για αυτο;Υπαρχει κατι αναλογο;
Πάω για ύπνο!
ειχα παθει ενα τετοιο μια φορα…ξυπναω και βλεπω ενα κωλοπραμα στα μαυρα να με κοιταει…χεστηκα πανω μου και αρχισε να ρχεται προς τα πανω μου…το σκατο στη καλτσα…αλλα μετα εφυγε…
ρε παιδια…εγω συχνα παθαινω κ ενα αλλο…ενω νοιωθω να πεφτω στο κενο μολις ανοιγω τα ματια μου τα βλεπω ολα ασπρα…σαν ενα πολυ δυνατο φως:-k
σβήνε το λαμπατέρ πριν κοιμηθείς…
δεν εχω λαμπατερ πανω απτο κεφαλι μου…μπορει να σπαει πλακα κ η μανα μ με τον φακο αλλα δεν ξερω…παντως αστρικη προβολη εχω κανει αρκετες φορες…απτις περισσοτερες θυμαμαι μονο την επιστροφη…απο 1 θυμαμαι λεπτομερειες…
Χμμ άσπρα ή θολά; Βασικά δε σου κάνω καθόλου πλάκα αν έχεις γενικά θολώματα στην όραση ή αν βλέπεις σαν αστραπές/λάμψεις/φώτα χωρίς να υπάρχουν, επισκέψου έναν οφθαλμίατρο, δεν χάνεις τίποτα.
ασπρα ρε!..εχω επισκεφτει απο τοτε οφθαλμιατρο και μου πε οτι ειμαι αητος…8)
Mερικες φορες οταν παθαινω υπνικη παραλυση δεν μπορω να αναπνευσω, σημερα νομιζα οτι θα πνιγω :?
Καφρίλα…
Και γιατί δεν έγινε?
Ειδα τους AC/DC στον υπνο μου πριν κατι μερες.Αυτο λεγεται Υπνικη Παρακρουση ? :-s
Δεν μου εχει τυχει καποιο απο τα 2 ακομα και δεν ξερω κατα ποσο ειναι πιθανο να συμβουν.
αυτο ονομαζεται ονειρωξη
Ego pados prin apo kana-dio xronia protoakousa gia tin Astriki provoli ke iha pathei plaka. Mou protomilise gia afto enas kolitos mou o opios ihe kati diatarahes ston ipno tou ke xipnouse pano sto REM tou (rapid eye movement) ke tote borouse na apofasisei an ithele na sinexisei na kimate i na xipnisei…ke mou elege pos otan apofasize na sinehisei na kimate, eniothe na vgenei apo to soma tou. Mou diafores koules ebniries ke mou elege pos esthanodan ta pada oso alithina tha ta esthanodan otan itan xipnios.
Mou arese genika para poli i idea afti…prin apo afti ti sizitisi den iha kamia epafi me metafisika pragmata. Opote ekana ena google search ke vrika kapia ellinika forums pou milousan gia astriko taxidi. Den mou arese genika poli i atmosfera eki mesa giati elege o kathenas to makri tou ke to kodo tou…ke pano pou iha psilovarethi ena palikari se ena post mou protine ena meros stin Athina opou edinan free seminaria pano sto astriko taxidi. Opote mazeftikame mia parea pou ihame psithei gia tetia pragmata ke pigame ke parakolouthisame. Ta seminaria kratisan gia 8 evdomades ke odos den plirosame tipota…ta pedia ta opia ta edinan elegan pos iparhei mia pnevmatiki diastasi sto astriko taxidi ke pos i pnevmatiki gnosi prepi na ine Free…den mas halase :P.
Anyway, ematha pola apo afta ta seminaria ke iha polles ebiries pou oso na ne sou alazoun ton tropo me ton opio vlepeis ta pragmata.
here are the links:
http://www.gnosticweb.com/Athens-Gnostic-Center
http://www.meetup.com/The-Gnostic-Movement-Athens/?a=mu_ludlyop2hc
cheers
Τα greeklish απαγορεύονται.
καλα ε…εισαι πολθ γρυγορος.
sorry για τα Greeklish…ελπιζο να αντεξετε την απαραδεκτη ορθογραφια μου…δισλεξια…
(μου πηρε ενα ολοκλιρο λεπτο να γραψω αυτο το post :P)
:-k Εμένα αυτό μου θυμίζει Sailor Moon… στον πρώτο κύκλο, οι κακοί της υπόθεσης είναι κατι τέτοιο: “ενεργειακά βαμπίρ”… που πρέπει να συλλέξουν ζωτική ενέργεια από τους ανυπεράσπιστους θνητούς της Γης, με σκοπό να αφυπνήσουν την βασίλισσά τους που έχει πέσει σε νάρκη…
τώρα:
-Όσον αφορά την υπνική παράλυση, αν είναι αυτό που περιγράφουν οι πιο πολλοί εδώ, τότε δεν το έχω πάθει.
Το μόνο που έχω πάθει σε “παράλυση” και “υπνος” είναι όταν ονειρέυομαι (σε εφιάλτες συνήθως) και θέλω ξερω’γω να φωνάξω και δεν μπορώ, ή να θέλω να τρέξω και να μην μπορώ πάλι…
-Όσον αφορά την αστρική προβολή…:-k δεν θυμάμαι να έχω δει ποτέ τον εαυτό μου να κοιμάται…
αλλά σίγουρα κάνω ταξίδια στα όνειρα… ή μπορεί να βλέπω και όνειρο με επεισόδεια, να δω δηλαδή το ένα βράδυ το πρώτο μέρος, και το επόμενο το δεύτερο κλπ…
Άρα όπως διαπίστώνω γράφοντάς τα: καμία σχέση…:lol:
οπότε το ηθικό δίδαγμα ποιο είναι??
Ο καθένας με τα βίτσια του…