έλα ντε, και 'γω αυτό σκεφτόμουν. δεν ξανακούμε ούτε άστραλ προτζέξιον τώρα, απαπα νυχτιάτικα
areldia, παθαίνω συχνά το κλασικό που ενώ πάει να σε πάρει ο ύπνος νιώθεις ότι πέφτεις και ξαφνικά τινάζεσαι.
αν δεν τιναχτείς παθαίνεις astral projection?? 8O:?
αυτή την παράλυση που λέτε όλοι δε νομίζω να την έχω πάθει ποτέ - μαμά μου :-s
Νομίζω ότι μόλις βίωσα την υπνική παράλυση. Είναι τελικά το συναίσθημα που σε καταβάλει όταν προσπαθείς να συγγράψεις τη διπλωματική σου μετά τις 03:00 π.μ…
Καλην… ΧΧΧΧΧΧΧΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ-ΨΨΨΨΨΨΨΨΨΨΨΨΨΙΙΙΙΙΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ
Kαταρχην να πω οτι τιποτα δεν ειναι ‘‘μεταφυσικο’’.
Ολα ειναι φυσικα, μεσα στην φυση/κοσμο/συμπαν.
Απλως, αυτα που μεχρι στιγμης εχουν αποδειχτει θεωρουνται φυσικα,
ενω αυτα που -ακομα- τα συμβατικα πειραματικα οργανα της επιστημης δεν εχουν καταφερει να αποτυπωσουν και να αποδειξουν, θεωρουνται μεταφυσικα.
δεν ξερω αν ισχυει αλλα συγκενικο μου προσωπο λενε οτι ηταν μονος του σε ενα σκοτεινο δρομο και ακουσε να του φωναζουν το ονομα του και οταν γυρισε και ειπε “ναι?” δεν ξαναμιλησε απο τοτε(ο συγκενης μου)
Κι εγω πολλες φορες ακουω το ονομα μου στο ασχετο, αλλα μαλλον ειναι καποιο παιχνιδακι του μυαλου, το ακους μεσα στο κεφαλι σου και νομιζεις οτι ακουγεται απο καπου.
Η υπνικη παραλυση ακουγεται πακετο, να μου λειπει, αλλωστε πιστευω οτι ειναι συνηθες φαινομενο και οτι η Μορα ειναι μαλλον κατι που φτιαχνουμε εκεινη την ωρα στο μυαλο μας λογω φοβου(εξου και φτιαχουμε τρομαχτικες εικονες απο μαυροφορεμενες γριες και μαυρες σκιες οπως μας εχουν μαθει οι αστικοι μυθοι). Αλλα η αστρικη προβολη ειναι καλη φαση. Θελω κι εγω. Εχω διαβασει παντως οτι υπαρχει η πιθανοτητα να μην επιστρεψεις στο σωμα σου και να πσοφησεις.
κατα τύχη το βρίκα αυτο το thread γιατι έψαχνα στο internet για την υπνικη παραλυση.το παθαίνω πολύ συχνά και είναι λίγο πακέτο!το έχω πάθει και όταν ανοίγω σε άκυρες στιγμές τα μάτια μου το βράδυ και απλά βλεπω,δεν μπορώ να κουνήσω τπτ ούτε να μιλήσω και πολλές φορές υπάρχει ενας ήχος βουιτου στα αυτιά.το μόνο που κάνω εκείνη την στιγμή,προσπαθώ να συγκεντρωθω και να κουνήσω ένα μέρος του σώματός μου γιανα επανέλθω.άμα κλείσω τα μάτια μου εκείνη την στιγμή, αισθάνομαι σαν να βυθίζομαι και σου δημιουργεί την αίσθηση της λιποθυμίας.είναι πολύ περίεργο το συναίσθημα που νιώθεις και όντως κλάνεις μέντες γιατί δν μπορείς να κάνεις τίποτα!
Σπάνια (μια δυο φορές το χρόνο) μου συμβένει το ανάποδο, οι λεγόμενες υπναγωγικές ψευδαισθήσεις. Αν κουραστώ και θέλω να μείνω ξύπνιος, κι όσο βρίσκομαι στην κατάσταση μεταξύ ύπνου και ξύπνιου είναι πιο πιθανό. Μου χει τύχει ν ακούσω κουδούνι στις 4 το ξημέρωμα για παράδειγμα.
Μορα?γριουλα?αστρικη παραλυση?ενεργεια?πνευματα?δαιμονες? :-k
Λιγο τρομαχτικα ακουγονται ολα αυτα,Ε?Και μονο που τα ακους σε πιανει ενα καποιο ριγος.
sleep with one eye open που λενε και οι αγαπητοι Metallica
Εγω δεν ξερω αν πρεπει να πιστεψω σε οοολα αυτα.Μου χει τυχει να νιωσω πλακωμα πολλες φορες και να ξυπναω αυτοματα νιωθοντας αδυναμη αλλα ουτε γριες βλεπω ουτε γερους.
Μπορει να βλεπαμε καποιον εφιαλτη και ξυπνωντας να νιωθουμε μια παρουσια κοντα μας επειδη ακομη δεν εχουμε συνελθει εντελως.Δεν σας εχει τυχει με το που ξυπνατε να θελετε καποια δεπτερολεπτα μεχρι να συνειδητοποιησετε οτι εχει πλεον τελειωσει το ονειρο?Η ενεργεια ναι,υπαρχει και μεταφερεται αλλα για τη συγκεκριμενη κυρια δεν ξερω τι να πιστεψω μεχρι να τη δω με τα ιδια μου τα ματια.Και γιατι να πρεπει να εχει μια συγκεκριμενη μορφη αφου ειναι πνευμα?Κανονικα θα τη βολευε να ηταν αορατη για να κανει και καλυτερα τη δουλεια τη.:pΕγω δεν τη φοβαμαι!!!Ειμαι εδω και αν υπαρχει,ας ερθει να μ’επισκεφθει :lightsabre:
εγω εχω διαβασει ενα βιβλιο με ολα αυτα
αυτο που λετε για τον υπνο λεει οτι υπαρχουν πολλες περιπτωσεις ανθρωπων που εχουν ξυπνισει και εχουν δει σκιες η παρουσιες.Βεβαια αυτο δεν σημενει οτι παντοτε εβλεπαν κατι μεταφυσικο.Ο υπνος εχει δυο σταδια το ενα σταδιο ειναι στην αρχη που μπορει αυτο που κοιματε να κουνιετε να σκεφτετε κτλπ και το αλλο σταδιο που υπαρχει μετα συνοδευετε με μια ειδους παραλυσης ετσι ωστε αυτος που κοιματε να βλεπει ονειρα χωρις να μπορει να κουνιθει και να αντιδρασει.Μερικες φορες κατι παει λαθος και αυτος που κοιμαται ξυπναει χωρις να μπορει να κουνιθει (δηλαδη με αυτη την μορφη παραλυσης) και βλεπει σκιες και παρουσιες που δεν ειναι τιποτα παραπανω απο μορφες που υπηρχαν στο ονειρο του.Σπανια υπαρχει κατι μεταφυσικο στο ολο θεμα.Γενικος το θεμα το εχω ψαξει πολυ
ολα αυτα που υποθικαν στην αρχη του θρεντ ειναι πραγματικα