Αυτό κάπως το εξηγεί ο Φρόιντ
μη με βαζεις να ψαχνω τωωωρα τη βιβλιογραφια του φροιδ κ θελω να φυγωωωω!!!
Θα πιαστω στο ποστ του Σαρουμαν και θα πω πως ετσι οπως στον μεσαιωνα ριχναν στην πυρα οποιον πιστευε σε κατι αλλο ΕΚΤΟΣ του Θεου του Χριστιανικου ετσι και τωρα ριχνετε στην “πυρα” ολους αυτους που πιστευουν κατι αλλο εκτος απο αυτο που καλυπτει εσας.
Θρησκευτικος και ιδεολογικος ρατσισμος.
Εγω ξερω πως η αληθεια ειναι διαφορετικη για τον καθενα. Και ετσι σεβομαι την αληθεια του καθενα γιατι απλα ειναι η αληθεια του.
Λοιπον, τελικα, εγω η φαντασμενη, η παγανιστρια που ζω μεσα στις νεραιδες και το φανταστικο, εμαθα να σεβομαι τους αλλους και τα πιστευω τους.
Καλα δεν σ εριξε κανεις απο εδω μεσα στην πυρα…
Απλα μερικοι εξεφρασαν με τον τροπο τους οτι δεν τα πιστευουν…
Δεν μιλησα για εδω…μιλαω γενικα!
Αλλα το να μην πιστευεις δεν σημαινει να μην σεβεσαι?
Το τελευταιο ερωτηση ειναι?:-k
Εγώ οτι πιο κοντά σε μεταφυσικό έχω ζήσει είναι το εξής:
Πριν από 5-6 χρόνια, ενώ είχα ξυπνήσει αρκετά νωρίς το πρωί, άκουγα μια αντρική φωνή να λέει το όνομα μου. Ημουνα σε ένα σπίτι με άλλα 3 άτομα, τα οποία κοιμόντουσαν και κανενός η φωνή δεν έμοιαζε με αυτό που είχα ακούσει. Τότε έκανα διάφορους συνειρμούς (σατανάς, θεός, κλπ), αλλά τώρα πιστεύω πως μάλλον θα ήταν η ιδέα μου.
Αν και “μελλοντικός” επιστήμονας, μ’ αρέσει να διαβάζω για τέτοια φαινόμενα, αυτοαναφλέξεις, χρονοπύλες και διάφορα παραφυσικα/μεταφυσικά. Δε ξέρω άμα υφίστανται ή οχι, αλλά πάντα με ενδιέφερε σα θέμα.
μηπως καποιο φιλαρακι σου παραμιλαει?
Δε παίζει, δίπλα μου ήταν. Και πάλι, για παιδιά 14-15 ετών η φωνή ήταν πολύ βραχνή.
Κι εμένα με ενδιαφέρουν αυτά. Αρέλδια μπορείς να μας πεις 2 λόγια για αυτή την Κορελιανή Τσιουμπάκα γιατί ακούγεται ενδιαφέρουσα?
Καλα εγω και συζητηση εχω πιασει,σοβαρα μιλαω!Το μυαλο ακομα δεν εχει ξυπνησει τελειως,κατα ενα μερος εχεις ανακτησει την συνειδηση σου και κατα ενα μερος ακομα κοιμασαι,γιαυτο και αυτα τα φαινομενα,οι φιγουρες κτλ,η οποιες αλλαζουν αναλογα με το υποβαθρο του καθενος,σε αλλους πολιτισμους βλεπουν μαυρες γατες,εμεις μαυροφορεμενες γιαγιαδες,αλλοι φαντασματα και εξωγηινους,αλλοι απλες ακαθοριστες σκιες κτλ.Οσο τρομακτικη και αν ειναι η εμπειρια δεν βλεπω τιποτα το περιεργο σε αυτην,ολοι μας οταν σουρωνουμε η οταν νυσταζουμε υπερβολικα θεωρουμε φυσιολογικο να εχουμε καποιου ειδους ψευδαισθησεις,ειναι περιεργο το να εχουμε την ωρα που κοιμομαστε,αν συνυπολογιστει και το σοκ της εμπειριας;
Εγω παθαινω υπνικη παραλυση μερικες φορες και δεν μπορω να παω στην δουλεια, αλλα υπαρχει πολυ προκαταληψη για αυτα τα θεματα και η αφεντικινα μου δεν καταλαβαινει.
:lol3::lol3::lol3::lol3::lol3::lol3:
Εγώ θα σε απέλυα! Τεμπέλα!
Δεν συμμετεχω σε αυτο το θεμα αλλο. Οπως ειπα κ πριν, οτι ειχα να πω το ειπα.
Αν καποιος θελει να μαθει κατι παραπανω, πμ!
:lol::lol::lol::lol:
Μηπως σε εχει περασει για φαντασμα?:lol:
Καθε μερα μαθαινουμε κατι νεο. Σημερα μαθαμε απο που πηραν το ονομα τους οι Astral Projection.
Για δες.
14 χρονών παιδιά και κάνατε μπάφους ρε? :?
ΟΚ τότε. Εγώ πριν κατάλαβα πως παίρνεις στα σοβαρά και πιστεύεις όλα αυτά τα μεταφυσικά #-o
Και εγώ γουστάρω και τη λαογραφία και διαβάζω αρκετά λογοτεχνία φαντασίας, αλλά αυτά για`μενα δεν είναι τίποτα άλλο παρά ωραία παραμύθια.
Εγώ πάλι θέλω να εξηγώ το οτιδήποτε με τη λογική γιατί πιστεύω το “κάθε πράμα στον καιρό του”. Εν έτει 2008 μου φαίνεται κάπως παράξενο να βλέπω κόσμο να πιστεύει στο “χτύπα ξύλο”, στη γρουσουζιά της μαύρης γάτας κλπ.