ERROR, Entelos
εσυ δηλαδη αφου προσπαθησες πολυ,και το καταφερες,αργοτερα εχασες τον ελεγχο και συμβαινουν ολα αυτα που συμβαινουν?και τι ακριβως βλεπεις οταν μιλας για οντωτητες αγνωστες προς τον ανθρωπο?
αν και με τρομαζουν αυτα ηθελα να πω ειχα ψαξει παλια περι Μορας και λενε ειναι μια μορφη που στο δημιουργει αυτο με την παραλυση…μπρρρρρρ
Tα Gremlins! Μετα τη νιλα που παθανε στην ταινια με το νερο, ξενερωσαν και μετακομισαν σε αλλη διασταση
τα γκρεμλινσ ειναι γνωστα στον ανθρωπο…εχει βγει και παιχνιδι
Πάντως αυτά τα παιχνιδάκια κάπως αλλιώς δεν τα λέγανε?? κάτι σε φρίμπι?.. δεν ξέρω μπορεί να κάνω και λάθος… Αλλά στην τελική κι εγώ έτσι τα σκέφτομαι τα γκρέμλιν… τέτοιες μούρες…
αναρωτιέμαι αν αυτός ο αστραβέλερ θα ξαναποστάρει ποτέ στο ρόκιν…
Για να δούμε…
__Uru, άσε τον Παπαρδέλιους, έχει πέσει πολύ η απόδοσή του τώρα τελευταία…! :lol: Σε λίγο θα μας βάλει και φωτογραφία απ’ τους “Ευχούληδες” --> [SPOILER]
(είχα έναν μεγάλο με πορτοκαλί μαλλιά, τρελό φατσόνι, ανάρχας! :lol: μετά τον χάρησα σε μία μεγαλύτερη ξαδέρφη μου που πήγαινε λύκειο και τον ερωτεύτηκε και του άλλαξε τα φώτα, τον έκανε curά! (“the cure”) :lol: αμάν οι γυναίκες, σε όλες τις ηλικίες ίδιες, ερωτεύονται κάποιον και μετά θέλουν να τον αλλάξουν! #-o :p)__Δίκαιο έχεις, τα “Φρίμπι” είναι αυτά, κάτι αντιαισθητικές μηχανικές αηδίες που αντέγραφαν “ευχούληδες” και κυρίως “gremlins”. Τα οποία Gremlins είναι αυτά που εννοούσε το φίλτατος με το cool στρουμφοπάπλωμα. Σας παρουσιάζω τον Γκίζμο (τον έχω -δώρο φίλης- χεχε) και το evil alter ego, τον Λουρίδα:
[SPOILER]
[/SPOILER][/SPOILER]
__Στο θέμα μας τώρα… Το προηγούμενο δεν ήταν το μόνο δίκαιο που είχες. Χαχα, ναι, κι εγώ το ίδιο αναρωτιώμουν για το αν θα ξαναποστάρει ο φίλος μας εδώ. Αλλά, αν θέλετε την ειλικρινή μου γνώμη -ίσως και καλύτερα να μην ξαναποστάρει. Οχι για τον λόγο που ίσως πολλοί σκεφτήκατε (δεν τον κοροϊδεύω). Δεν διάβασα με πολύ προσοχή το ποστ του και δε το κρίνω, “απλά”, δεν είναι όλες οι τροφές για όλους.
__Και για είμαι σίγουρος ότι τουλάχιστον η Unburnt στην οποία απαντάω κατάλαβε τι είπα, Uru, σε παραπέμπω στον αγαπημένο σου (:D) Daniel και το Pilgrim (με έμφαση στα 2 ρεφρέν).
φερμπυ…οχι φιρμπι…
και ναι αυτος δεν θα ξαναποσταρει…
οταν κοιμομαστε
ο οργανισμος μας εκκρινει ποσοτητες DMT
οποιος δε γνωριζει τι εστι dmt κ τι ‘effect’ εχει ας το google
Καλες οι δεισιδαιμονιες αλλα ζουμε στο 2010 ε
κ μη ξεχνατε
να κανετε τον σταυρο σας
να λετε το πατερ ημων
να πηγαινετε εκκλησια
κ να τρωτε ολο το φαι σας για να μην ερ8ει να σας παρει ο σατανας
#-o #-o #-o
ε λλα δα ρα
Eνας ακομη ημιμαθης που νομιζει οτι ‘‘κατεχει την επιστημονικη αληθεια’’ και που ‘‘τη λεει’’ κιολας στους υπολοιπους, θεωρωντας την αστρικη προβολη ‘‘δισειδαιμονιες’’.
Υπαρχει μια γνωση πολυ πιο περα απο ολα τα βιβλια Φυσικης, Ιατρικης, Βιολογιας.
Και καλο ειναι απο τη στιγμη που δεν την γνωριζουμε , να σιωπουμε και να μην πεταμε ειρωνιες.
Και αυτα στα λεει ενας Φυσικος.
ελ λα δα ρα
Δεν ξερω αν ειναι DMT ή DTT, το μονο που ξερω ειναι οτι πριν κανα 2 χρονια επαθα αυτη την Υπνικη μαλακια! Ετυχε ομως εκεινη την ωρα να καθησει μια μυγα πανω στο μαγουλο μου, να με γαργαλαει κ να μην μπορω να την διωξω! Πρεπει να ειμαι παρα πολυ γκαντεμης για να το παθω αυτο το πραγμα. Οταν εφυγε ομως γουσταρα!
δεν μιλαω για την αστρικη προβολη.
μιλαω για την νοοτροπια του μεσου ημιμαθη/αμαθη/φοβισμενου ελληνα
περιμενα καμια θεουσα να μυγιαστει εδω μεσα κ οχι ενας Φυσικος (το Φ κεφαλαιο)
try and read between the lines.
Σα Φυσικος ρε Night πες μου σε παρακαλω τι ειναι το “αστρικο σωμα”?
Το εχω απορια
Σαφεστατα αυτη η νοοτροπια της μικροαστης κυρατσας που καυτηριαζεις, ειναι προς ειρωνεια και απο τη δικη μου πλευρα.
Αλλα, υπαρχει και η νοοτροπια του αμαθους ‘γνωστη’ που τωρα τελευταια εμφανιζεται παντου, και αυτη αρχιζει να με εκνευριζει περισσοτερο απο την πρωτη περιπτωση.
Δηλαδη απο τη μια κραζεις το ‘‘το απορριπτει η εκκλησια μας, αρα ουου 666 αντιχριστα πραγματα αυτα, δεν υπαρχουν, μακρια’’ και απο την αλλη φενεται να κανεις το εξης ‘‘δεν το λεει η επιστημη μας, τι ειναι αυτα τα μεσαιωνικα ουουου, δεν υπαρχουν, οι χαζοι τα πιστευουν’’.
Και οι δυο περιπτωσεις ειναι αστειες.
Μα πως φαινεται οτι ακουει Tool ο ανθωπος!
O Bleeding History ειναι το “αστρικο σωμα”!
Σαν φυσικος δεν θα σου απαντησω.
Σαν Night*Sky θα σου απαντησω.
‘‘Αστρικο σωμα’’ ειναι η ψυχη-συνειδητοτητα σου, η οποια ‘κατοικει’ στο βιολογικο σου σωμα, υπηρχε πριν τη γεννηση σου και θα υπαρχει μετα το θανατο σου, καθως ειναι το ‘‘real you’’.
Κατσε ρε συ. Πριν επικαλεστηκες την ιδιοτητα σου για να υποστηριξεις οτι αλλοι ειναι (γενικα μιλαω) ημιμαθεις κλπ κλπ. Τωρα απαντας σαν Night Sky?
Σαν φυσικος (ή οτιδηποτε αλλο) δεν εχεις καμια ενδειξη ουτε καν για το αν υπαρχει ψυχη ή οτιδηποτε “ψυχο-πνευματικο” που να κατοικει στο βιολογικο σου σωμα.
Γιατι να θεωρηθει ημιμαθης καποιος που πιστευει σε κατι το οποιο -με βαση αυτα που ξερουμε σημερα τουλαχιστον- ειναι το πιο πιθανο να ειναι η αληθεια, και οχι καποιος που πιστευει σε κατι για το οποιο δεν εχει καμια ενδειξη.
Σαν φυσικος θα επρεπε να ξερεις οτι για να ισχυει κατι θα πρεπει να δειξεις οτι ισχυει. Μολις θα μπορεσεις να δειξεις οτι το “αστρικο σωμα” ειναι υπαρκτο, τοτε θα μπορεσεις να μιλησεις και για ημιμαθεια αυτου που το αμφισβητει.
Nαι, σύμφωνα με τον ορισμό που δίνει ο Night*Sky, το αστρικό σώμα είναι κάτι σαν τα αξιώματα στα μαθηματικά ας πούμε. Ή τις πρωταρχικές έννοιες. Π.χ. κανείς δεν μπορεί να δώσει ορισμό στο άπειρο όμως όλοι χρησιμοποιούν αυτή την έννοια και καταλαβαίνουν τι είναι.
Μίλησε κανείς για ημιμάθεια;
Ωπα. Λαθος καταλαβες.
Δεν επικαλεστηκα την ιδιοτητα μου για να υποστηριξω οτι οι αλλοι ειναι ημιμαθεις, αλλα για να δειξω την αντιθεση.
Οτι δηλαδη παρ’ολο που ειμαι φυσικος ( οπου συνηθως φυσικος=ορθολογιστης), λεω αυτα που λεω.
Τα υπολοιπα που εγραψες ειναι τραγικα προβλεψιμα (no offence).
Aντε παλι να λεω τα ιδια:
Καταρχην, εισαι τελειως λαθος να λες οτι δεν υπαρχει ενδειξη.
Σκεψου μονο τις αμετρητες επιθανατιες εμπειριες οπου αποδειχτηκε απο επιστημονες που τις μελετησαν, οτι οι ανθρωποι που τις βιωναν περιεγραφαν καταστασεις που ηταν αδυνατον να γνωριζουν, πχ ο ναρκωμενος σε ενα χειρουργικο κρεβατι να λεει οτι αιωρουταν πανω απο το χωρο και να περιγραφει τις κινησεις και τα λογια των γιατρων οπως ακριβως εγιναν, οταν απο την επιστημη ξερουμε οτι οταν εισαι ναρκωμενος με αναισθητικο ο εγκεφαλος δεν λειτουργει, αρα δεν βλεπεις ονειρα και δεν εχεις αντιληψη του τι γινεται γενικοτερα.
Παμε παρακατω.
Η ‘‘αποδειξη’’ την οποια ζητουν ολοι (και καλα κανουν, λογικη σκεψη πρεπει να εχουμε ολοι, αλιμονο) πρεπει να καταλαβουμε οτι δεν ειναι παντα δυνατη με τα εργαστηριακα μεσα τα οποια αυτη τη στιγμη διαθετουμε. Η επιστημη και η γνωση συνεχως εξελισσεται. Το οτι δεν υπαρχει δηλαδη αυτη τη στιγμη που μιλαμε ενα μηχανημα που να καταγραφει την ψυχη, δεν σημαινει οτι η ψυχη δεν υπαρχει, αλλα οτι οι ανθρωπινες δυνατοτητες ειναι ακομα τοσο περιορισμενες ωστε να μην μπορουν να αντιληφθουν πραγματα υπερβατικα που ξεπερνουν την υλικη καθημερινοτητα που βιωνουμε.
Σκεψου μονο οτι μπορουμε να δουμε ενα μονο ελαχιστο μερος του ηλεκτρομαγνητικου φασματος, το οποιο ονομαζουμε ορατο φως. Ολο το υπολοιπο φασμα δεν σημαινει οτι δεν υπαρχει, απλα εμεις δεν εχουμε τις δυνατοτητες, με τις 5 ευρεως γνωστες και περιορισμενες αισθησεις μας, να το δουμε.
Ακομη αν ψαξεις και μελετησεις την αρχαια σοφια διαφορων λαων της γης , θα διαπιστωσεις οτι ολοι καταληγουν στο ιδιο πραγμα και λενε τα ιδια πραγματα. Δεν ειναι δυνατον να ηταν συννενοημενοι οπως καταλαβαινεις. Απο αυτα που ειπε ο Χριστος στην πρωιμη και γνησια μορφη τους (πριν την παραποιηση και αποκρυψη στοιχειων στη μεταφραση των ευαγγελιων) μεχρι τη Θιβετιανη Βιβλο των Νεκρων, το Βουδισμο, τον Ινδουισμο, τους Αιγυπτιους (και σιγουρα κιαλλοι παλιοτεροι πολιτισμοι για τους οποιους ομως δεν ξερω να μιλησω με βεβαιοτητα) και γενικοτερα ολα τα κειμενα λαμπρων αρχαιων πολιτισμων θα συμπερανεις οτι οι απιστευτες ομοιοτητες τους φανερωνουν οτι ‘‘ναι ρε φιλε, οντως κατι παιζει’’, αφου τα εγραψαν ανθρωποι διασκορπισμενοι σε ολες τις ακρες της γης και σε διαφορετικες χρονικες περιοδους.
Τελος, υπαρχουν ανθρωποι που εχουν βιωσει αυτες τις καταστασεις Υπερ-Συνειδησης οπως λεγονται. Και σιγουρα τοτε δεν ηταν κανενα DMT που ειπε ο φιλτατος awake.
Φυσικα αυτοι οι ανθρωποι δεν θα βγουν να το πουν στην τηλεοραση ουτε να ‘‘πουλανε μουρη’’ σε ψευτικες εκπομπες τυπου Χαρδαβελλα και Γκελερ… Υπαρχουν ανθρωποι που ξερουν πραγματα για σενα μονο που θα σε κοιταξουν. Μην με ρωτας τωρα πως το κανουν, αλλα η αληθεια ειναι οτι το κανουν.
Υπομονη και στο εγγυς μελλον θα μας αποκαλυφθουν πολλα.