πες του να σου πει ολα τα ψηφια του “π”
Σε δυαδικη μορφη.
εντάξει το γαμήσατε και ψόφησε, Areldia ευχομαι να μη νευρίασες (όπως και οποιοσδήποτε άλλος ασχολείται μ’αυτά και μιλάει σοβαρά), απλά βρήκα ευκαιρία να κάνω λίγο πλάκα μην με παρεξηγήσετε
υπαρχει παντα και το χεκσαντεσιμαλ
Κάποιοι πιστεύουν σε δεισιδαιμονίες, δεν λέω ότι είναι τιμιτικό, αλλά αφήστε τους να το πιστεύουν, κουβέντα γίνεται. Είναι πολύ ενδιαφέρον να μαθαίνεις τέτοια πράγματα (λαογραφικά). Κρίμα δεν είναι ρε παιδιά; Καταλάβαμε ότι υπάρχουν κουλ τύποι που δεν πιστεύουν σ’ αυτά, φτάνει.
Αυτο! Εγω συνεχιζω να μιλαω σοβαρα, για τους αλλους δεν με νοιαζει!
Αυτοι που πιστευουν δηλαδη δεν ειναι κουλ?
Εγω εκανα τα ποστ μου για να αποδειξω οτι ειμαι κουλ.
λοιπον συνεχιζω λιγο με Μορα … επισης πιστευεται οτι η Μορα καταγεται απο την ελληνικη Μορμώ η οποια ηταν ενα μυθολογικο τερας κατασκευασμενο απο της αρχαιες Ελληνιδες μανουλες με σκοπο να τρομαζουν τα καμαρια τους.
Ενας καποτε ειπε οτι το πιο εξυπνο πραγμα που μπορεσε ο “Σατανας” να κανει ειναι να κανει τον κόσμο να μην πιστευει σε αυτον και σε ολα τα παραγωγα του…
οπου σατανας ο καθενας βάζει οτι θελει…
Οτι καποιος δεν πιστευει σε μενα δεν σημαινει οτι δεν υπαρχω…
Σκεπτομορφη η Μορα δλδ…ναι στεκει…
Ντιουντ,το πας μακρια.
Τελοσπαντων,δεν σας ειπαμε να μην πιστευετε.Χαβαλε καναμε γιατι ειμαστε κουλ.
Συνεχιστε.
Και εμεις συνεχιζουμε ως αντι-κουλ!
Δηλαδή είναι μέρος του συλογικού ασυνείδητου των τρομαγμένων από τις μανούλες τους αρχαίων Ελλήνων μωρών? Μπρρρ…:lol:
mhpws ennoeis afto pou eipe o baudelaire? giati mallon den to ennoouse etsi akrivws diladi kyriolektika
kati epathe to plhktrologio kai den pianei to alt-shift (?!)
Mε αστρική προβολή γίνεται να πάω Αμερική να δω bon jovi???Και μετα Σουηδία να δω zz top και heat??
Αν ζουσες και εκανες ασκητισμο καμια 10αρια χρονια σε μοναστιρι βουδιστων κατι γινοταν.
Η πεινασμενη καρβέλια ονειρευεται…
Γουστάρω πολύ τέτοιες συζητήσεις ειδκά με άτομα σαν εσένα που λόγω της λατρε’ιας(ή προτιμάς θρησκεία) τους γνωρίζουν κατι παραπάνω αλλα δεν ξέρω αν πρέπει να τισ κάνουμε εδώ
The Usual Suspects