Φημες για συναυλίες

@ Norlander

Nαι, το ειχε αναφερει και η mererfin αυτο το event πριν λιγο καιρο.
Μακαρι να πραγματοποιηθει.

Ωραία φάση το event αλλά που κολλάνε οι Motorhead δε μπορώ να καταλάβω. Όχι ότι με χαλάει να τους ξαναδω αλλά μη μας βγει και ο κούκος αηδόνι (μιας και για τις άλλες μπάντες - σόρρυ στους φαν τους - αλλά δεν με ενδιαφέρουν).

το ιδιο ισχυει και για μενα…

Ίσα ίσα ρε παιδιά με αυτό το ζευγάρωμα συγκροτημάτων θα μαζέψει πολύ κόσμο! Συνδιάζει κλασικό ροκενρολ χεβομεταλ με death, black και λίγο πιο prograssive ήχο. Έτσι θα έχει επιτυχία από προσέλευση κόσμου λόγο ποικιλίας. Γιατί δηλ θα πρέπει σώνει και καλά σε ένα φεστιβάλ οι μπάντες που παίζουν να έχουν παρόμοιο ήχο? Όταν συνδιάζονται όλα τα γούστα είναι πολύ καλύτερα και για τον διοργανωτή και για το κοινό!

Άντε μακάρι να ανακοινωθεί και επίσημα!!!

Για τον διοργανωτή σίγουρα ναι μιας και θα μαζέψει αρκεό κόσμο. Για το κοινό δε ξέρω.

Τέλος πάντως μακάρι να ανακοινωθεί για να ξαναδώ Motorhead και τους υπόλοιπους καθαρά για ιστορικούς λόγους! :smiley: :smiley:

άκουσα κάτι για current 93 το μάρτη.
ξέρει κανείς τίποτα?

ισχυει

Mererfin μια απορία! Εσύ από που το έμαθες??? Εμένα μου το είπε ο ίδιος ο Σήφης προσωπικά τετ α τετ! Εσένα οέο??!! :stuck_out_tongue:

H Σοφία που της το πες εσύ:p :lol::lol::lol:

ωραία, να ξέρουμε ποιους θα κυνηγάμε αν τελικά δεν γίνει. :slight_smile:

XO XO XO Πέλο νομίζω ότι τα βάρη της φήμης μεταφέρθηκαν σε σένα… θα τη γλιτώσω μου φαίνεται άμα δεν πραγματοποιηθεί!:lol:

ωραια λιγο πολυ ξερουμε ποιους κυνηγαμε :stuck_out_tongue:

Κοιτα πως κυκλοφορουν οι φημες… Προσοχη στα ραδιο αρβυλα νεα λοιπον…

Ε παιδιά άμα δεν γίνει εμένα να κυνηγήσετε! Ελεύθερα! Αλλά επειδή θα γίνει, θα γουστάρουμε όλοι!!! 8)

ωραια αυτο το comment ειναι η υπογραφη σου :smiley:

σε μια αφισα που υπηρξε μεχρι και πριν λιγο στο Ελβετικο σαιτ του sonisphere ελεγε Iron Maiden,Slipknot,Alice Cooper,In Flames και κατι αλλα που δεν καταφερε να δει το ματι μου!

Τον κώλο μας να χτυπάμε κάτω οι In Flames δεν ξαναπλησιάζουν Ελλάδα. Χάσαμε και την τελευταία μεγάλη ευκαιρία που είχαμε να τους δούμε πριν αρχίσει η μεγάλη κατρακύλα το 2006!

[SPOILER]A ρε ακόμη να το χωνέψω!!! Στα χέρια μας τα κρατούσαμε τα κωλοεισιτήρια!!!:cry::cry::cry:[/SPOILER]

Για που μιλάς τώρα;

για ελβετια λεει.

Λέτε να έρθουν όλα αυτά εδώ; Μεγάλο μπάχαλο μιλάμε…