Οι AC/DC με τον κατω μαγνητη παιζουν!!! :lol::lol::lol:
Και οχι με τερμα το gain!!!
Αλλα οταν θελω να παιξω τπτ μεταλλικα να τα δωσω!!!Βαζω τους πανω μαγνητες και τραβαω τερμα το Gain και γινεται της πο^%&ς…8)
οκ παιδια σας ευχαριστω
και απο οτι εχω καταλαβει αυτο το κουμπακι που εχει 4 επιλογες…ειναι κατι για τους μαγνητες ε???γιατι οποτε πειραζω και αυτο αλλαζει ηχο…8O
Guys 8elw boi8eia…
Twra 3ekinaw ma8imata ki8aras kai fisika hriazome ki8ara xD
Peite mou sas parakalw a3izei na agorasw tin Yamaha RGX-A2 chekarete tin kai peite mou…
tin lateruew san shediasmw… alla san kainourgios den gnorizw kai polla gia tis ki8ares… So an exete n protinete kati i na peite tin gnomi sas 8a eimoun poli xaroumenos xD
απο που σκεφτεσαι να την παρεις?
Ναι αναλογα με τον μαγνητη που εχεις θα βγαλεις και διαφορετικο ηχο
οκ ρε μαν θενξ…εγω τα εχω ολα τερμα εκτος απο το treble…αα και κατι αλλο…πανω στη κιθαρα…διπλα απο το volume…εχει και ενα αλλο κουμπακι που το γυρνας…αυτο treble ειναι???
καλώς ήρθες πρώτα από όλα.τα greeklish φίλε μου δεν επιτρέπονται.
και εγώ με yamaha είχα ξεκινήσει και κατα την γνώμη μου δεν σου προτείνω να παρεις yamaha για αρχή.ψάξε κατι σε epiphone,ibanez… μου την είχε προτείνει ο δάσκαλός μου την yamaha και είχα κάνει αγωρά στα τυφλά κατι που όταν έμαθα για κιθάρες το μετάνιωσα:wink: ψάξε και ρώτα όσο μπορείς γιανα μάθεις,μην κοιτάς μόνο το σχέδιο της κιθάρας ειναι φυσικά η πρώτη εντύπωση αλλά δεν έιναι και το παν.
το tοne λες?-------------fixed by paranoid_gr—
Η κιθαρα που προτεινεις ειναι σχετικα καλη.Την εχω δοκιμασει στον Νακα.
Αλλα καλυτερα πρωτα ειναι να μας πεις.Τι μουσικη σε ενδιαφερει να παιξεις.Τι επιρροες εχεις.
Ποσα χρηματα διαθετεις(για συνολο κιθαρας ενισχυτη,ο οποιος παιζει πολυ σημαντικο ρολο).
Αυτα!!
Μολις μας πεις θα εχουμε περισσοτερες πληροφοριες και θα σε βοηθησουμε επαρκως!
μην ακούω τον πουστη τον νάκα :lol::p:p:wink:
Fixed :p:p
hahahaha σωστός! πρωί είναι ακόμα :lol:
Simple, τα greeklish απαγορεύονται.
Επίσης εδώ σίγουρα θα βρεις αυτό που ψάχνεις.
Διαφημιση Κωτσοβολου…:lol::lol:
Ρε συ φωτη τι εχεις παθει με τον νακα?
μαλλον το tone θα λεω…λολ
δεν τον πάω καθόλου σαν κατάστημα.και οι τιμές του είναι φούσκες και γενικότερα στο μαγαζί στον πειραιά όσες φορές έχω πάει δεν έχει καλη εξυπηρέτηση.απο πειραια ζοζεφ…ξερουν αρκετοί
δεν εισαι ο μονος που το λες αυτο…
σκατα ειναι ο Νακας…
Ειδικα οι τιμες
Αν και δεν έχω εμπειρία από Νάκα (εκτός από κάτι πένες), μου φαίνεται ότι έχει γίνει κάτι σαν πλαίσιο για μουσικά όργανα. Δηλαδή όποιος απλά θέλει κάτι σχετικό με μουσική, από κιθάρα μέχρι κονσόλα, πάει στο Νάκα (ακριβώς όπως όποιος θέλει κάτι σχετικό με υπολογιστή, από ψηφιακή κάμερα μέχρι pc πάει στο πλαίσιο). Εγώ τη δική μου την πήρα από άλλο κατάστημα στο κέντρο, αλλά το σίγουρο είναι ότι υπάρχουν καταστήματα με πολύ μεγαλύτερη ποικιλία και καλύτερες εταιρείες από YAMAHA και Samick (Διαμαντόπουλος, Καγμάκης κ.α.) - μάλιστα ειδικά για τον Διαμαντόπουλο έχω ακούσει πολύ καλά λόγια από θέμα ποικιλίας κι εξυπηρέτησης. Επίσης από προσωπική εμπειρία κι εφόσον θες κάτι σε Ibanez ο Τρίμης στο κέντρο έχει τρομερή εξυπηρέτηση. Όταν πήρα την κιθάρα επειδή τα δάχτυλά μου είχαν δεθεί κόμπος και δεν μπορούσα όυτε ένα άρπισμα να βγάλω, πήρε αυτός την κιθάρα κι έπαιξε για μένα. Δοκιμάσαμε 3 κιθάρες και 2 ενισχυτές, χωρίς να έχει καταλάβει ότι ενδιαφερόμουν για άμεση αγορά. Και την κάθε κιθάρα τη δοκιμάσαμε μέχρι αηδίας. Και μου έκανε και καλύτερη τιμή στον ενισχυτή (αν και την κιθάρα την είχε τσιμπημένη σε σχέση με τιμές στο ίντερνετ αλλά ίσως έχει να κάνει με το ότι πλέον δεν κυκλοφορεί απ’ ότι έχω δει).
daemon +οσο θες!!
εγω απο τριμη πηρα την ιμπανεζ μου…φοβερη εξυπηρετηση