Εγώ απλά ενημερώνω να ξες
Όχι ότι περιμένατε εμένα αλλά εντάξει.
Εγώ απλά ενημερώνω να ξες
Όχι ότι περιμένατε εμένα αλλά εντάξει.
Εγώ εσένα περίμενα. Είχα την τηλεόραση στο freeze μέχρι να ποσταρεις.
Βάλε και το κορεό της Ρέιντζερς, της έτερης αγαπημένης σου ομάδας.
Κανεις δεν είναι τέλειος
Και λίγο πιο παλιό
Και πολύ καλά του έκανε, μπράβο στον οδηγό. Αν του έβαζε και το πανό στον κώλο θα ήταν ακόμα καλύτερα.
Ακτιβιστής / ακτιβίστρια = άτομο με αρνητικό iq, εγκεφαλικά νεκρός/ή, φυτό.
Ίσως και το χειρότερο post που έχω διαβάσει εδώ μέσα
Υποθέτω αν τον πάταγε με το αμάξι και τον άφηνε όντως εγκεφαλικά νεκρό, θα 'σουνα ακόμα πιο χαρούμενος μιας και θα ταίριαζε και στο 99% των νέων που ανεβάζεις στο forum, δηλαδή οτιδήποτε έχει να κάνει με φόνους, ξεκληρίσματα κλπ.
Τι άλλο θα διαβάσουμε, ρε πούστη μου, εδώ μέσα.
Σχετικά με αυτή τη μαλακία να τροποποιούνται (aka λογοκρίνονται) κείμενα κλασικής λογοτεχνίας, επειδή τώρα θεωρούνται “ρατσιστικά ή προσβλητικά” κλπ…
Είναι αυτή η καινούργια μαλακία με τα woke και τις λοιπές παπαριές
Μλκ, πέντε μέρες έλειψα και δεν τσέκαρα το φόρουμ, τι έχει παίξει; Γράφονται μαζικά οι Έλληνες ΓΤΠ; Βγαίνει ο Βελοπουλος, τι λένε τα παιδιά εδώ μέσα;
Εδώ ρε μλκες στο μεγαλύτερο μυθιστόρημα όλων των εποχών του έχουν αλλάξει τα φώτα, στην Αγκάθα Κρίστι θα κολλήσουμε? Δεν είδα κανέναν να γκρινιάζει που τα τελευταία 1000 χρόνια σε εικόνες, ζωγραφιές, πίνακες ή και πιο σύγχρονα στο Ιησούς από τη Ναζαρέτ τον παρουσίαζαν πιο λευκό και από φάντασμα.
Το θέμα είναι ότι στη λογοτεχνία εξ ορισμού ο συγγραφέας έχει τη δυνατότητα να φτιάξει χαρακτήρες που είναι κακοί, ρατσιστές κ.λπ. και είναι στο χέρι του αναγνώστη αν θα ταυτιστεί μαζί τους, αν θα τους κρίνει αρνητικά κι αν θα ξαναδιαβάσει το βιβλίο. Όπως και στις σειρές και στις ταινίες. Αν αρχίσουμε να τα λογκρινουμε όλα, στο τέλος θα καταργηθούν ολόκληρα ρεύματα του κινηματογράφου.
Απαγορεύει κάνεις την πρόσβαση στο πρωτότυπο ή στους εκδοτικούς οίκους στο τι θα εκδώσουν?