Εμετος μονο
Η ανθρωπότητα στα καλύτερα της… Και τα αντίποινα των Ισραηλινών ακόμα σκληρότερα μετά το αισχρό χτύπημα της Χαμάς. 140 παιδιά ήδη νεκρα. Ντροπή για τον κόσμο και τη ζωή. Άστα κομμάτια.
Αυτο που μ αρέσει πιο πολυ σε ολο αυτο ειναι η πεφτωσυννεφακηδες. Κ δεν παει προσωπικά για καποιον επειδη ετυχε να γραψω τωρα. Παει για ολους.
Λες κ ο βιασμος πριν 40 χρονια ανευ σοσιαλ δεν ειχε βια κ αιμα. Λες κ παιδακια δεν πεθαιναν πριν 20 χρονια.
Οχι δεν ειναι η ανθρωποτητα στα χειροτερα της. Ειναι απλα η ανθρωπότητα. Πειτε μου ποτε ηταν “στα καλυτερα της” κ αλλαζω γνωμη.
Το θεμα είναι οτι το χρημα ο Θεος της ανθρωπότητας την εξουσιαζει πληρως. Ολοι το προσκυνάμε ολοι φοβομαστε μη μας “τιμωρησει” κ μας παρατησει.
Ειμαστε ετοιμοι να κανουμε ενα γαμημένο ρισταρτ ολοι μας;
Ας μην μαθαίνουν τα παιδια μας στο δημοτικο οτι καποιοι καποτε εβαλαν ενα σιδερένιο παλουκι στο στομα καποιου δικου μας κ το εβγαλαν απο τον κωλο στο πλαισιο του “αυτη ειναι η ιστορια μας”.
Οι Γερμανοί ειναι φιλοι μας πια ετσι; μαθαίνουν τα παιδια μας με πικαντικες λεπτομέρειες τι ακριβως εκαναν οι Γερμανοί στο Δίστομο πχ;
Ευκαιρία πηρα να τα γραψω γιατι γενικα ο εγκεφαλος μου δεν είναι στα καλυτερα του με οτι συμβαίνουν κ ειπα να κανω την ψυχοθεραπεία μου εδω
Γαμιομαστε ολοι. Οσο ζούμε ο κόσμος παντα ειχε πολεμους κ βιασμους κ αιμα σπέρμα βια κ κομμενα χερια κ εντερα πεταμενα κ η ζωη σου να τελειώνει σε 2 δευτερόλεπτα. Κ θα εχει. Παντα θα υπάρχει ενας αναγκαιος πολεμος
Κ θα περιμένουμε απο αυτους που δημιουργησαν το προβλημα να το λυσουν.
Καλημέρα μας.
Εχω ακριβως την ιδια αποψη, μπραβο @Ixnay. Τυχαινει να βλεπουμε στα σοσιαλ ή και λαιβ πλεον ολα οσα κανουμε εδω και 3000 χρονια, γι’ αυτο εκνευριζομαστε περισσοτερο. Εχω καταληξει οτι η εκφραση “εισαι απανθρωπος” για καποιον που κανει κατι σκληρο ειναι εντελως λανθασμενη. Επρεπε να λεμε “εισαι ανθρωπος”.
Νομιζω πως δεν ειναι τυχαιο οτι (θα πρεπει να) δινουμε προσωπικες μαχες καθημερινα οχι “για να γινουμε χειροτεροι”, αλλα “για να γινουμε καλυτεροι”. Το χειροτερο προφανως το εχουμε μεσα μας.
Έβγαλε κάποια ανακοίνωση καταδίκης η ΕΕ ή το Μαξίμου για αυτό;
Αυτοί είναι οι “κακοί” ρε.
The american dream…
Alfavita
Για σένα μόνο:
Καταγγέλλω την ύπουλη χρήση συνδέσμων από τα επικίνδυνα εξτρεμιστικά / μπολσεβίκικα sites των CNN και Guardian
Τι επαιξε με το Αλφαβητα; Δεν ηταν αρκετα καλο το domain ή επρεπε να γραφτει η ειδηση εκει;
^^
complete sentence
Οντως το εγραψε ετσι;
Είναι meme, δεν είναι αληθινό
Αυτό είχε (όντως) γράψει το πιτσιρίκι που είχαμε στείλει στη Γιουροβίζιον όταν έφαγε άκυρο