Η ακροδεξιά είναι πάντα κακή στο εξωτερικό, στο εσωτερικό δεν έχουμε
Αντε ντε, τωρα εξηγουνται ολα. Ευχαριστω, κατι εμαθα και σημερα.
Glad to help
Η ακροδεξια είναι που μπορεί να κόψει ψήφους από τον πεφωτισμένο ηγέτη τους. Δεν υπάρχει αλλος που να τους ανησυχεί.
This post cannot possibly receive the attention it deserves.
Διαβάζοντας αυτό
Και παραλείποντας όλα τα ουσιαστικά πράγματα από την είδηση (ντάξει…), φτάνω στο σημείο:
Στη συνέχεια, ένα μεγαλύτερο πλήθος άρχισε να πετάει αντικείμενα (καρέκλες και σκαμπό από μπαρ και εστιατόρια), φωτοβολίδες και πυροτεχνήματα κατά των αστυνομικών ταραχών με κράνη και ασπίδες, μόλις είχαν αναπτυχθεί, και η εξέγερση βγήκε εκτός ελέγχου.
Και τα πυροτεχνήματα θα μπορούσες να μπολντάρεις
Επτα χρονια που ειμαι στην Ιρλανδία, πρώτη φορά γίνεται τέτοιο πράγμα. Ο πολύς κόσμος έχει σοκαριστεί.
Πυροτεχνήματα πάντως παίζουν όλο και πιο συχνά πλέον σε τέτοια σκηνικά.
Τώρα για το υπόλοιπο σκέλος, self-explanatory.
Sorry not sorry.
Διαβάζω τον τίτλο, αρχίζω να σιχτιρίζω. Ανοίγω το άρθρο, βλέπω Γερμανία. Φανταστείτε να γινόταν στην Ελλάδα.
Εννοείται ότι όταν θα μου βγάλει ένδειξη στο ταμπλό ότι πχ το πίσω αριστερά λάστιχο έχει χάσει, μαζί με τη βενζίνη θα του ζητήσω να βάλει αέρα. Φαντάσου να πληρώνεις επιπλέον!
Πέστα αρχηγέ μου, με πασοκαρα πουλάγαμε αέρα και τώρα θα τον πληρώνουμε; Κατάντια…
Με πασοκαρα αν εχανε αέρα το λάστιχο αγοράζαμε καινούριο αμάξι
Έχω απίστευτα κακή σχέση με τη συντήρηση του αμαξιού, απλά ξεχνάω τι πρέπει να κάνω και δεν το σκέφτομαι ποτέ.
Ενιουει, πριν κάνα 2-3 μήνες, που το πήγα για σέρβις και ΚΤΕΟ (με μια αντλία βενζίνης μαζί),λέω κομπλέ πάμε σοβαρά, λάδια, παραφλου, λάστιχα πόσο δύσκολο είναι να το θυμάσαι ρε νννκκκ μια φορά το μήνα.
Απαραίτητο τηλ σε πατέρα για τις δόσεις και που πρέπει να είναι τι, “λάστιχα στο 32, αλλά δες και την ένδειξη κάπου θα λέει πόσο πρέπει να είναι”. Κρατάω το 32, ξεχνάω αυτόματα ότι κάποιος προνόησε να υπάρχει αυτοκόλλητο και μετά από 2-3 μέρες πάω βενζινάδικο, λέω γέμισε το (για κάποια άλλη φορά η ιστορία το καλοκαίρι που πήγα Καναδά, μου έδωσε ο αδερφός μου το αμάξι, και μου λέει βάλε βενζίνη και εγώ το γέμισα πετρέλαιο ) και ξαφνικά θυμάμαι ότι πρέπει να αρχίσω να κοιτάω τα γύρω γύρω. Πάω να βάλω αέρα, τα βάζω όλα στο 32 και σκέφτομαι “ρε μλκ, πως γίνεται να έχασαν όλα τα λάστιχα αέρα, πριν μια βδομάδα δεν πέρασε ΚΤΕΟ και σέρβις???”
Οι πιο σχετικοί θα καταλάβατε ήδη τι παίχτηκε, εγώ φεύγω κύριος, Γλυφάδα - Ζωγράφου, αντιλαμβάνομαι ότι δεν πάει κάτι καλά, αλλά κλαιν. Την επόμενη μέρα ξαναπάω βενζινάδικο και ρωτάω τον μαν να μου το φτιάξει και μου λέει πόσο αέρα έβαλες ρε φίλε? 32 του λέω, και μου κάνει με στυλ μλκας είσαι αγόρι μου, “τη μέσα ένδειξη κοιτάμε”.
Άντε τώρα να εξηγήσεις ότι πίεση = Bar για εμάς τους μορφωμένους, ποιο σαινι σκέφτηκε να έχεις δύο ενδείξεις που η μία είναι η οικουμενικά δεκτή μονάδα μέτρησης πίεσης και η άλλη λιμπρες ανά τετραγωνική ιντσα, και ταυτόχρονα οι κλίμακες να είναι και σχετικά ίδιες??? Μλκες
$0.75 καθε φορα που θελω να βαλω αερα στα λαστιχα εδω περα, αν ειμαι τυχερος και βρω φτηνο βενζιναδικο
No worries, shit happens! Δυο πληροφορίες θα ήθελα, τη μάρκα των ελαστικών σου και τη μάρκα του αυτοκινήτου του μπρο (αν επέζησε), Θενκς!
Μοιάζω με άτομο που έχει ιδέα ποια είναι η μάρκα των ελαστικών? Έχω σημειώσει ποτέ πρέπει να τα αλλάξω μόνο.
Το αμάξι του μπρο είναι Dodge, μια χαρά είναι, δεν έκανα πολλά χιλιόμετρα, πήρα τις μικρές να πάμε Dairy Queen για παγωτό.
Και το λέω αυτό γιατί εκείνο το απόγευμα, έβαλα 80 λίτρα πετρέλαιο σε βενζίνη, πήγα να κόψω το αυτί της μεγάλης μικρής, η μικρή μικρή άρχισε να κλαίει σα να μην υπάρχει αύριο γιατί ξεκίνησε να βρέχει καταρρακτωδώς και φοβάται τις αστραπές (ήμαστε στο ανοιχτό πάρκινγκ ε, εγώ φοβόμουν ότι θα ανατιναχτεί το αμάξι όταν κλοτσαγε), έκανα μουνί μέσα το αμάξι γιατί ξέχασα το παγωτό, η οδική βοήθεια ήρθε και όταν το ανέβαζε στο γερανό εγώ καταλάθος πάτησα το κουμπί στα κλειδιά και έκανε να πάρει μπρος, μετά που ήρθε ο μπρο με το ταξί να μας μαζέψει πήγα να μπω στο ταξί που τελικά δεν ήταν ταξί και ήταν μια θειτσα που περίμενε στο drive through για το παγωτό της, ο αδερφός μου να με βλέπει να πάω να ανοίξω την πίσω πόρτα (ενώ και τα δύο μικρά κλαίγανε ε, η μεγάλη γιατί πήγα να της κόψω το αυτί γιατί όταν πάτησα το κουμπί καταλάθος της έδωσα το μπρελόκ να το βάλει στο λαιμό της, και η μικρή επειδή έβρεχε) και να μου λέει “μλκ είσαι βλαμμένος?”, και για να τελειώσουν όλα αυτά, μες στο ταξί να αντιλαμβάνομαι ότι έχω δώσει τα κλειδιά του σπιτιού μαζί με τα κλειδιά του αμαξιού στην οδική βοήθεια, που σημαίνει ότι επειδή έβρεχε Γ Α Μ Η Σ Ε Τ Α, και δεν πήγαμε καροτσάκι, η οδική βοήθεια μέχρι να βρει το σπίτι έκανε 20’ επιπλέον από εμάς.
700 καναδέζικα ηταν η ζημιά πάλι καλά μόνο, που on a side note το λες και φθηνά, οι μηχανικοί εκεί δε χρεώνουν λιγότερα από 150 την ώρα εργασία, να καταλάβεις αναρτήσεις πλήρωσαν 3 χιλιαρικάκια πέρσι σύνολο