Δεν ακούγεται καθόλου αγχωτικό όλο αυτό
Αφού δεν έστειλες την Καναδή θειτσα στο νοσοκομείο με καρδιακό πάλι καλά
Δεν ακούγεται καθόλου αγχωτικό όλο αυτό
Αφού δεν έστειλες την Καναδή θειτσα στο νοσοκομείο με καρδιακό πάλι καλά
μετά από όλα αυτά , την λες ακραία ψύχραιμη και ήρεμη αντίδραση
Στο πάνω ποστ έγραψα τα highlights, δλδ δεν μπορώ να εξηγήσω την όλη φάση σε γραπτό λόγο. Πχ, έβαλα πετρέλαιο, γιατί μου κάνει η γυναίκα του πήγαινε στην αντλία, επιλέξε το πιο φθηνό, γέμισε το, πλήρωσε και φύγε. Εγώ λίγο χεσμένος δεν το έχω ξανακάνει ακολουθώ κατά γράμμα τις οδηγίες μόνο που δεν είδα ποτέ το πελώριο DIESEL στη διαφορετικού χρώματος αντλία, ούτε σκέφτηκα οτι κατι πάει στραβά που δεν έμπαινε καλά το μαραφετι και έπρεπε να το κρατάω.
Όλα αυτά γίνονται ακόμα χειρότερα αν συνυπολογίσεις ότι ήταν Σάββατο απόγευμα, Κυριακή είναι τα πάντα κλειστά άρα και ο μηχανικός, και το βράδυ που αράζαμε τους άκουγα να λένε “ε αν γαμηθηκε το αμάξι και ζητήσει 6-7 χιλιάρικα για τη μηχανή, πάμε να πάρουμε καινούριο, δεν αξίζει” σκεφτόμενος με κρύο ιδρώτα “ρε πστ, διακοπές ήρθα και θα βγω χρεωμένος, πως θα την σκαπουλάρω για να μην έρχομαι κάθε καλοκαίρι να του κάνω μεροκάματα”.
Αυτό γίνεται ακόμα ακόμα χειρότερο γιατί προσπαθώντας να εξηγήσω τα ανεξήγητα, επέμενα, “μου είπε το πιο φθηνό, δεν κοίταξα τίποτα, μόνο τα νούμερα πόσο χαζός είμαι”, για να μου δείξει online (γαμωσταυρίζοντας με παράλληλα “μλκ θα σε γαμησω, σου λέω είναι πιο φθηνή από το diesel μη το συνεχίζεις”) τις τιμές και ότι εκείνη τη βδομάδα η βενζίνη ήταν φθηνότερη απ’το diesel (1.55 καναδέζικα btw) αφού ξέρω γω εκεί μένει. Δεν έχω ξανανιώσει γενικά πιο χαζός στη ζωή μου.
Ενιουει, εκεί που πήγε πραγματικά να με σκοτώσει ήταν μες στο ταξί. Το ταξί είναι εξαθέσιο, μπροστά ο οδηγός, στη μέση εγώ κι ο αδερφός μου, και πίσω οι μικρές. Οι μικρές με το που μπαίνουμε μέσα αρχίζουν τα δικά τους να μιλάνε, και ειδικά η μικρή μικρή, και κάνει “μπαμπά, μπαμπα να σου πω κάτι”. Ο αδερφός μου μίλαγε στο τηλ με τη γυναίκα του, σταματάει γυρνάει πίσω και λέει “μικρή, μην ξαναμιλήσεις μέχρι να σου πω εγώ, οκ?οκ” και καπάκι κάνει στο τηλ “πες μου”. Το ακούει αυτό η μεγάλη μικρή και λέει “μικρή σου είπε ο μπαμπάς πες, μιλά του”.
Κάπου εκεί είναι που διαπιστώνω ότι δεν έχω τα κλειδιά του σπιτιού, τα έδωσα όλα μαζί με το μπρελόκ στην οδική. Κάνω ένα φφφφφφφφφ,
ΜΑΛΑΚΑ τα κλειδιά, ποια κλειδιά, είναι τα κλειδιά πάνω στο μπρελόκ που τα έδωσα στην οδική, γυρνάει ο αδερφός μου, με κοιτάει με ένα βλέμμα που πρέπει να έχει να μου ρίξει από όταν ήμουν 5 χρόνων και πείραζα τα πράγματα του, και τον βλέπω στην έκφραση του ότι από μέσα του έχει κατεβάσει ότι παναγία υπάρχει. Και με το δίκιο του
Τα αγαπώ ήδη αυτά τα παιδιά αλήθεια,
Από ποια κωμωδία είναι το σενάριο ;
Κι εκεί που λες ότι γυρνάει ο αδερφός σου να σε κοιτάξει, καρφί meme Dwayne Johnson
Ρε σου λέω, δεν υπάρχει αυτό το πράγμα. Στη μεγάλη μικρή που πήγα να της κόψω το αυτί, 2 βδομάδες πριν είχε ζητήσει για τα γενέθλια της τρύπα στα αυτιά, και 2 μέρες πριν είχαμε πάει mall για να της πάρω σκουλαρίκια.
Να βρέχει της πτανας, να γίνεται χαμός, και εγώ να της τραβάω το μπρελόκ για να το δώσω στην οδική, να της πιάνω το σκουλαρίκι,και το παιδί να πλαντάζει στο κλάμα και απ’τον πόνο κι γιατί της έπεσε το σκουλαρίκι, και να είμαι εγώ σε έξαλλη κατάσταση “μιαχαραεισαιπαμεβρεχειθαπαμεναπαρουμεαλλα”
Εγω παντως που ζω στην αμεσως αποκατω χωρα, μπορω να καταλαβω 100% γιατι καποιος που εχει συνηθισει σε Ευρωπαικα βενζιναδικα να κανει αυτο το λαθος. Δεν το εχω κανει ποτε, αλλα θα μπορουσα ανετα να το εχω κανει. Βεβαια τελικα δεν εβαλες το πιο φτηνο, αφου το DIESEL ειναι πιο ακριβο
Παντα ειναι πιο φτηνα ε. Εκτος αν σε Καναδα οχι?
Γελαω δυνατα και με ρωταει η γυναικα γιατι γελαω, θα της περιγραψω ολοκληρη την ιστορια σου με καθε λεπτομερεια εννοειται
Να της πεις και “his brother downloaded on him every Virgin Mary that exists”
Και μετα μας λενε νεοναζι ή εθνικιστες αν πουμε οτι η ελληνικη γλωσσα ειναι η καλυτερη στον κοσμο
“μικρός είσαι, θα δουλέψεις να μου τα ξεπληρώσεις”
Στα βρισίδια, είναι σίγουρα!
@nnnkkk Γελάω μόνος μου στη μέση της Σταδίου, ήταν υπέροχο όλο, highlight χρονιάς στο φόρουμ, κλπ κλπ
Thanksgiving σε λαθoς μηνα γιoρταζoυν oι ανωμαλoι oλα πιθανα
Εκλαψα απλα
Έχω ρίξει άπειρο γέλιο από χτες με την ιστορία του @nnnkkk
Να πω την αλήθεια, μια φορά πήγα να κάνω την ίδια πατάτα με την πίεση στα λάστιχα, δεν φαινόταν καθαρά η ένδειξη psi και κοιτούσα την άλλη… αλλά το κατάλαβα έγκαιρα και τα ξεφούσκωσα στο κανονικό πριν ξεκινήσω.
Για τους φίλους από αμερικα που σας γδέρνουν και για τον αέρα… κομπρεσεράκι στο πορτμπαγκάζ και δεν τους έχεις ανάγκη.
Είστε έτοιμοι για Trump;
Καιρό τώρα, αέρα θα βγει…εδώ σε μας θα βγουν τα κολληταρια του. Θα ζήσουμε μεγάλες στιγμές παγκοσμίως.
Πφφφ.
Κάπως έτσι διάβασα το νέο. Λίγους μήνες μετά τον (μέχρι κάποιο σημείο) συνοδοιπόρο του, Μάριο. Ένα κεφάλαιο της ιταλικής αριστερής διανόησης κλείνει οριστικά -σχεδόν συμβολικά.
Α, ρε Τόνι. Αν και δεν κατάφερα να κάνω “κτήμα” μου το σύνολο του έργου του (που χρειαζόταν αρκετά φιλοσοφικά, οικονομικά κ.ά. εφόδια για να το καταφέρεις), κι αν και έπαψε να είναι κινηματικός από ένα σημείο και μετά, δεν παύει ποτέ να είναι κι αυτός ο Τόνι:
“Κακέ δάσκαλε”, σ’ ευχαριστούμε για όλα.
Θυμάμαι που λέγαμε για το Μητσοτάκη ότι πήρε το ελικόπτερο από την Πάρο για να πάει Επίδαυρο να δει παράσταση.
Ρε κάποιοι στο εξωτερικό είναι χειρότεροι. Τι γρόθος είναι αυτός ο Σάντσεθ ο πρωθυπουργός της Ισπανίας; Τους ψηφίζει ο λαός για να κάνουν ζωάρα με δημόσιο χρήμα.