Ειδήσεις από όλο τον κόσμο

Η θεωρία περί alpha males στο ανθρώπινο είδος έχει ήδη απορριφθεί εδώ και πολύ καιρό, και η ειρωνεία είναι πως όσοι πιστεύουν ότι είναι alpha males, περιγράφονται άψογα από αυτό το incel λογυδριο που έβαλες. Συνήθως δε, έχουν και convertible αυτοκίνητο για compensation.

Υπάρχει πιο εύκολος τρόπος να μας πεις ότι δεν μπορείς να ικανοποιήσεις σεξουαλικά την σύντροφό σου πάντως, και δεν είναι κάτι για το οποίο θα έπρεπε να ντρέπεσαι. Υπάρχει σίγουρα λύση :stuck_out_tongue_closed_eyes:

1 Like

Η πλακα ειναι οτι η ολη θεωρια των ‘alpha’ εχει γινει debunk ακομα και στο ζωικο βασιλειο (στους λυκους ξεκινησε αυτη η παπατζα), ποσο μαλλον η αντιστοιχιση της σε ανθρωπους.

Ειναι χρησιμος ο ορος παντως, φανερωνει για αυτον που τον χρησιμοποιει μη-ειρωνικα πολλα πραγματα για τον χαρακτηρα και τις πεποιθησεις του.

2 Likes

Καλά όχι, αλλά δεν πειράζει :stuck_out_tongue_closed_eyes:

Στο ζωικό βασίλειο μια χαρά υπάρχει αυτή η ιεραρχία.

Το ότι έχει γίνει debunked ΚΑΙ εκεί το λένε μόνο οι ultra progressive αριστεροί γιατί βολεύει η υπερβολή ( δεν το λέω για σένα αυτό, αλλά για αυτούς που ξεκίνησαν αυτήν την φήμη, γιατί περί φήμης πρόκειται).

Δεν ισχυει με τους ορους που εχει γινει γνωστο, εννοειται οτι υπαρχει ιεραρχια στην φυση (οχι σε ολα τα ειδη φυσικα).

Η κλασσικη φωτογραφια με τους λυκους και η ιεραρχια με τον alpha και τους betas κτλ αν θυμαμαι καλα εχει γινει debunk απο τον ιδιο που ειχε γραψει εκεινο το βιβλιο, ελεγε μετα οτι μετα απο περεταιρω μελετη το συστημα ιεραρχιας στις αγελες των λυκων ειναι πολυ πιο περιπλοκο απ’οτι ειχε γραψει κτλ.

Δεν θυμαμαι ακριβως και βαριεμαι να ψαχνω πηγες τωρα αλλα καπως ετσι πηγαινε.

Δεν ξερω για τoυς λυκoυς παντως γενικα στην φυση υπαρχει 100% η ιεραρχια. Πχ τα λιoνταρια πoυ στην αγελη υπαρχει τo κυριαρχo αρσενικo πoυ ζευγαρωνει πρωτo και σκoτωνει τα νεoγνα των αλλων αρσενικων. Anyway σoρυ για την νερντoσυνη μoυ ,βλεπω εχει ενδιαφερoν η κoυβεντα θα ηθελα να γραψω και εγω 2 λoγια μoλις βρω χρoνo

BTW Alpha male really? Υπαρχει ανθρωπoς πoυ τo λεει αυτo και δεν κριντζαρει με τoν εαυτo τoυ;;
image

5 Likes

:rofl::rofl::rofl:

3 Likes

Σε διάφορα σημεία της κουβέντας έχεις πει πράγματα ανακριβή, αλλά δε θέλω να μπω σε είπες αυτό κι αυτό το οποίο είναι λάθος ή misinformation γιατί πραγματικά δε με νοιάζει. Απλώς το κάνω quote γιατί βλέπω κι εδώ κάτι και βάζω σα σχόλιο ξανά το “είσαι προκατειλημμένος”

Βρο μου, αν θέλαμε να υπάρχουν unions θα υπήρχαν unions. Δε σε αποασχολεί κανένας ολιγαρχης και Μασκ για να σε κυνηγάει με λύσσα, απλά κάνεις unions. Η συντριπτική πλειοψηφία των ανθρώπων όμως δε θέλουν unions (εκ των πραγμάτων, γιατί που είναι??) και αυτό είναι “δικό μας” πρόβλημα.

Δεν έχεις ιδέα για τι λες :stuck_out_tongue:

Δεν ξέρω τι άνθρωπος είναι, ούτε τι μυαλό έχει, ούτε όλα αυτά που λες, όπως ούτε εσύ (εκτός αν τον ξέρεις προσωπικά). Εγώ το μόνο που κοιτάω είναι τι έχει καταφέρει και συμβαδίζει πολύ με αυτά που πιστεύω (και η Octopus είναι γαμάτη εταιρία που μάλιστα φτιάχνει και διασύνδεση Μαρόκο - UK με ένα τέρας ΦΒ πάρκο στην έρημο, αλλά όλοι ασχολείστε με τον Μασκ αντί για τα γεγονότα).

Πιστεύω, πως όπως και οι περισσότεροι άνθρωποι, αν δεν υπάρχει εξαρτημένη σχέση (ακα συνήθως λεφτά) είναι πολύ δύσκολο το να πείσετε κάποιον για κάτι ή προς ένα κοινό σκοπό χωρίς την έννοια της υποχρεωτικότητας για τον οποιοδήποτε λόγο. Δεν υπάρχει καμία απολύτως πιθανότητα, να έχουν γίνει αυτά τα πράγματα στις εταιρίες του μόνο και μόνο επειδή υπάρχουν λεφτά, μπορώ να έχω αυτή την άποψη? Ακόμη όμως κι αν αυτό ισχύει, είστε όλοι (πραγματικά σόρι) χαζοί που δεν σκέφτεστε αυτόματα πως μπορούμε να πάρουμε αυτό το παράδειγμα και να το γυρίσουμε υπέρ μας. Ένας ηλίθιος κατάφερε επειδή απλά έχει λεφτά να δημιουργήσει τις συνθήκες για φοβερές τεχνολογικές εξελίξεις. Αν το πιστεύετε, αλήθεια το μόνο πρόβλημα που υπάρχει για να επαναληφθεί είναι το να βρεθεί το κεφάλαιο και δε θα χρειάζεται κανένας ολιγαρχης.

Επιστρέφω σε κάτι προηγούμενο γιατί ξαναδιάβασα λίγο τι ειπώθηκε

Τραγικά λάθος και το έχω απαντήσει και στον Παντελή (?) κάποια ποστς πιο πάνω, δλδ είναι κρίμα να ανακυκλώνεις επιχειρήματα που έχω κάνει debunk (χα!). Ψάξε σε παρακαλώ επίσης πόσα δις έχει δώσει μόνο η Ελλάδα για να πηγαίνει το μαζούτ στα νησιά για να έχουν ρεύμα με χαλαρό διοξείδιο του άνθρακα για 50+ χρόνια, και μετά μπορούμε να κάνουμε και μια κουβέντα για το αν θέλουμε το κράτος να επιδοτεί την έρευνα και την καινοτομία (btw αρκετές πατέντες της Τέσλα είναι free to use).

ΟΚ, απαντωντας με τον ιδιο τροπο, εχω δικιο, εχεις αδικο, debunked, checkmate, εκλεισε η συζητηση.

PS: η γελοιοτητα με τον εκτυπωμενο κωδικα και τις εξαγγελιες για απολυση των προγραμματιστων με τις λιγοτερες γραμμες (δεν ξερω αν το εκανε, γιατι εκτος απο ηλιθιος ειναι και ανακολουθος) ειναι επιβεβαιωμενες απο πολλες πλευρες. Αλλα οκ, ο,τι σε βολευει.

PS2: Οτι η πλειοψηφεια δεν θελει Unions απο που προκυπτει? Εκτος αν εννοεις την πλειοψηφεια των αφεντικων.

2 Likes

Αν είμασταν στο twitter θα προσπαθούσα να σε κάνω cancel, στο rocking domain όμως έχουμε free speech και μπορείς να πιστεύεις ότι έχεις δίκιο χωρίς να σε ενοχλεί κανείς

Γιατι η διαφωνια που εχουμε ειναι μεταξυ των δυο μας. Οχι μεταξυ εσενα και του μισου φορουμ. Alright, ο,τι πεις.

Α έβαλες ps ρε, πως με έπαιξες έτσι :stuck_out_tongue:

Ναι, το misinformation δεν ήταν αυτό, ήταν το

Επειδή έγραψε ένα software πριν 30 χρόνια δε σημαίνει ότι είναι ο τομέας του. Εγώ ξέρω ότι το twitter δεν το τρέχει ο Μασκ.

Προκύπτει ότι αν η πλειοψηφία του κόσμου ήθελε unions, τοτε θα υπήρχε ένας Χ αριθμός unions που ο συνολικός αριθμος των μελών τους θα ήταν η πλειοψηφία των εργαζομένων. Πόσα unions υπάρχουν στην Ελλάδα (πχ, βαλε σε όποια χώρα θες), πόσα μέλη έχουν και πόσο είναι το σύνολο των εργαζομένων? Μετά μπορούμε να συζητήσουμε και για το τι νοείται “μέλος” βέβαια, αλλά δε θα χρειαστεί.

Ναι αλλά εσύ έκλεισες την κουβέντα :stuck_out_tongue: εγώ μια χαρά απαντάω σε όλα με αυτά που πιστεύω. Επίσης το ότι έχω διαφωνία με το μισό φόρουμ δε με κάνει και αυτομάτως λάθος ε

Κρίνουμε από αυτά που ξέρουμε, δηλαδή από τις εκατοντάδες δηλώσεις και συνεντεύξεις του. Προφανώς δεν ισχυρίζομαι ότι γνωρίζω κάθε εσωψυχο του και κάθε εφιάλτη που βλέπει τα βράδια, αλλά μια ασφαλή εκτίμηση μπορούμε να την κάνουμε, ειδικά όταν τον κρίνουμε για τις πράξεις του και όχι μόνο από τα λόγια του.

Πιστεύω ακριβώς το αντίθετο. Πώς ένας λαοπλανος μπορεί να πείσει χιλιάδες ή και εκατομμύρια άτομα για το οτιδήποτε, αρκεί να παίξει το παιχνίδι του με αυτό που θέλουν να ακούσουν. Τρανταχτή απόδειξη οι θρησκείες, οι ομάδες, τα κόμματα, κ.ο.κ. Το εξωφρενικό με όλα αυτά είναι πως οι οπαδοί - πρόβατα μάλιστα ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ για να ακολουθούν το “όραμα” της αιώνιας ζωής στον παράδεισο που τους εξασφαλίζει η εκκλησία τους, της ανωτερότητας που τους προσφέρει η ομάδα τους, και του πλούτου και της ασφάλειας που τους υπόσχεται το κόμμα τους. Πάρε όλο αυτό, και δώσε και ΛΕΦΤΑ για να στείλουν πράγματα στο διάστημα και να κάνουν αυτόματα αυτοκίνητα κτλ. Χμμμμ αναρωτιέμαι τι θα κάνει κάποιος αν του δώσεις λεφτά να κάνει πράγματα για σένα και να πάρεις εσύ το credit… Oh wait, φυσικά και θα το κάνει. Και θα λέει κι ευχαριστώ.

Έχει επαναληφθεί άπειρες φορές στην ιστορία της ανθρωπότητας. Και τις περισσότερες φορές δεν χρειαζόταν καν χρηματικό κίνητρο και κεφάλαιο. Πήγαμε στο φεγγάρι. Φτιάξαμε ψυγεία. Δώσαμε ηλεκτρικό στην συντριπτική πλειοψηφία του παγκόσμιου πληθυσμού. Συνδέσαμε τον κόσμο με το διαδίκτυο, και όλο αυτό έγινε γιατί οι επιστήμονες στο CERN της Γενεύης δεν ήθελαν να μπαίνουν σε καροτσάκι του γκολφ για μισή ώρα για να μοιράζονται την μελέτη τους με τους υπόλοιπους που ήταν στην άλλη γωνία του επιταχυντή. Σόρρυ, αλλά ο μόνος ηλίθιος είναι αυτός που πιστεύει ότι ο Μάσκ δεν θα μπορούσε να έχει αντικατασταθεί από οποιονδήποτε άλλον με το κεφάλαιο.

ΥΓ. Ελπίζω να μην είσαι από αυτούς που θεωρούν τον Steve Jobs ιδιοφυία…

4 Likes

Πρώτον λέμε ακριβώς το ίδιο :stuck_out_tongue: Δεύτερον, δεν έπρεπε να το πάρεις κομμένο, συνδεόταν με την επόμενη πρόταση που έγραψα

Εεε, όλα αυτά που λες πληρώθηκαν έτσι? Ειδικά για το φεγγάρι

και μόνο από τους Αμερικανούς αυτό το ποσό, χωρίς να συνυπολογίζουμε τα υπόλοιπα διαστημικά προγράμματα

Τέλεια, άρα αρκεί να βρούμε το κεφάλαιο για να κάνουμε αυτά που θέλουμε χωρίς κανέναν πάνω απ’ το κεφάλι μας, αρκετά ενθαρρυντικό πραγματικά, μένει να βρούμε μόνο ένα κοινό στόχο

1 Like

Όταν διαβάζω προτάσεις που αναφέρουν “πρέπει να βρούμε”, “αρκεί να πάρουμε αυτό και να το φτιάξουμε”, “παμε να κάνουμε ό,τι κάνει ο τάδε (επιχειρηματίας)”, με πιάνει τρόμος. Λες και μπορώ να βγω αύριο έξω και να στείλω πύραυλο στο διάστημα ή να ρίξω καμία δεκαριά είδη ρομπότ στην αγορά ας πούμε, αλλά δεν το κάνω γιατί έχω να πλύνω και τα πιάτα.

Βέβαια, σε άλλες περιπτώσεις η φασουλα είναι “οι εργαζόμενοι δεν φτιάχνουν union”. Εκεί καμία πρόθεση να “φτιάξουμε” όλοι μαζί, ίσως παρέα με τον μασκ :rofl: Ίσως φταίει ότι είμαι παρτάκιας :rofl:

1 Like

Μαν, το μισό φόρουμ εδώ μέσα φαίνεται να συμφωνεί ότι τα αφεντικά δεν κάνουν τίποτα, οι εργαζόμενοι τα κάνουν όλα, ο οποιοσδήποτε είχε το κεφάλαιο να κάνει αυτά που έκανε ο Μασκ θα τα έκανε, και τέλος ότι η πλειοψηφία των εργαζομένων θέλουν unions.

Δεν ξέρω, μου φαίνονται πολύ εύκολες οι συνθήκες για να φτιαχτούν όλα αυτά που έχουν οι ολιγάρχες, με minimum κατά κεφαλήν κόστος και credit και ιδοκτησία στους εργαζομένους

Η μεγαλύτερη αλήθεια που γράφτηκε εδω μεσα σε οποιοδήποτε τοπικ ποστ κτλ.

Μπράβο.

10 Likes

Θέλω να πιστεύω ότι τουλάχιστον το 90% συμφωνεί με αυτές τις αντικειμενικές πραγματικότητες

4 Likes

Προφανώς δεν έχεις την παραμικρή ιδέα το πως δουλεύει ο κόσμος έτσι? Ρωτάς αν εχουν το δικαίωμα να φτιάξουν ενα συνδικαστικό όργανο? Πραγματικά δεν έχει κανένα νόημα η κουβέντα. Πάω για χέσιμο με κλειστό φως γιατί ανέβηκε πάλι το ρεύμα εντελώς τυχαία μόλις έβαλε κρύο. Φαντάζομαι και ο μυτιληναίος ιδιοφυΐα

5 Likes

Το 90% των ανθρώπων τότε είναι χαζό γιατί το γλεντάνε οι Μασκοτραμπηδες, ενώ συμφωνεί ότι δεν τους θέλει και μπορεί να τα κάνει χωρίς αυτούς.

?? Νταξει παιδιά, εγώ δεν έχω ιδέα πως λειτουργεί ο κόσμος, ακούγεται λογικό, όταν το αντεπιχείρημα είναι πως σου γαμάνε τη ζωή αλλά τι να κάνουμε γιατί δε σου δίνουν το δικαίωμα να φτιάξεις ένα συνδικαλιστικό όργανο (???)

Ξαναλέω, αν ισχύουν όλα αυτά

δεν υπάρχει καμία δικαιολογία το 90% του κόσμου να μην τους έχει γαμήσει τα πρέκια (δε με βάζω μέσα γιατί εγώ δεν πιστεύω ότι ισχύουν).

Μαν τα έχεις χαμένα πραγματικά. Ζεις στον κόσμο που ονειρεύεται ο αδωνης ο κουλης και ο μασκ

3 Likes