Να προσθέσω τις φωνές του Παπαδάκη (αυτή η ψυχούλα) σε έναν κακομοίρη φροντιστή παραγωγής ο οποίος ξέχασε να ανάψει το aircondition στις 04:30 το πρωί στο στούντιο, και όταν έφτασε ο “κύριος” στις 6 για την εκπομπή του, στο στούντιο είχε ζέστη (έχει πολλά φώτα) και έγινε ο κακός χαμός. Παραλίγο να τον απολύσουν τον φουκαρά. Άστα…
Δεν ξερω τι προσπαθεις να πεις παντως. Εζησες απο μεσα αυτους τους τυπους και καταλαβαινω την απεχθεια σου προς το προσωπο τους. Αλλα αν νομιζεις οτι σε ολες τις αλλες χωρες του κοσμου οι παρουσιαστες ειναι αγιοι, μαλλον κατι σου εχει διαφυγει. Ισχυει για ηθοποιους, μουσικους και αλλα δημοσια προσωπα αυτο…
Bottom line, κατακρινεις ενα ελληνικο καναλι και τους ανθρωπους του, αλλα υπεραμυνεσαι ενος αλλου καναλιου στην αλλη ακρη του κοσμου και αδιαφορεις για τον ανθρωπο που απελυσε αυτο το καναλι. Κι επειτα φαινεται να εισαι οκ στην πολυεθνικη, εστω κι αν π.χ. σου ζητησει να παραβεις τους κανονες του κρατους. Νομιζω οτι σωστα μου φανηκε απο την αρχη προβληματικο ολο αυτο. Θενκς για το φιντμπακ.
Ακριβώς. Φιλανθρωπίες… όπως το έγραψες. Έστω και για τα μάτια του κόσμου. Κάτι είναι και αυτό. Και όντως ταίζουμε τους φτωχούς. Μαζευόυμε ρούχα, σχολικά, παιχνίδια, και τα δίνουμε σε ιδρύματα. Η καντίνα κάθε μέρα αδειάζει από οτιδήποτε περισσεύει (δεν είναι λίγα) και πάνε σε γηροκομεία. Έχω πιστοποίηση στις πρώτες βοήθειες, γιατί έτσι. Το πρόσφερε η εταιρεία για όποιν το ήθελε. Την ανανεώνω κάθε 2 χρόνια μαζί με ειδικό σεμινάριο “Stop the bleed” . Υπάρχουν εθελοντικές δράσεις σε διάφορους τομείς. Και άλλα πολλά και διάφορα. Νιώθεις λίγο άνθρωπος.
Όσο για τους κακούς μάνατζερ που γράφεις,… έχω φύγει απο 2009. Ακόμα οι ίδιοι είναι και έχουν έρθει και χειρότεροι , έτσι μαθαίνω
Δεν υπερασπίζομαι κανένα κανάλι. Απλά, έτσι λειτουργεί αυτή η μπίζνα. Με εντολές
Και κάτι τελευταίο που θημήθηκα… όταν είχε εκλογές έπερνα και μπόνους , κατά κάποιο τρόπο χωρίς λόγο
Φαίνεται το αφεντικούλη από κάπου άρμεγε επιπλέον κονδύλια και μοίραζε σε περίοδο έκλογων. Κάποιος άνοιγε τη στρόφιγγα
Χαιρομαι αληθινα που νιωθεις καλα στην εταιρια οπου βρισκεσαι, γιατι στο τελος αυτο μετραει. Με μοναδικη εξαιρεση ομως τις πρωτες βοηθειες, ολα τα αλλα ειναι CSR tricks και καθρεφτακια για ιθαγενεις. Στο τελος ολα καταληγουν στο μαρκετινγκ. Ενιγουει, οπως σου ειπα, ευχαριστω που μοιραστηκες το φιντμπακ σου.
Δε με ενδιαφερει τιποτα απο αυτα. Η αντιμετωπιση που εχεις στο ολο θεμα ειναι τερμα κυνικη, σε επιπεδο που ουσιαστικα μας λες οτι επειδη ξερω γω εσυ πριν Χ χρονια εφαγες σκατο στον ΑΝΤ1, ενα καναλι σε μια αλλη χωρα Χ χρονια μετα δικαιουται πληρως να απολυσει εναν τυπο επειδη δεν αρεσε σε μια αμοιβαδα το σχολιο που εκανε.
Ειπαμε, ειτε σου αρεσει ειτε δεν σου αρεσει, αυτο που γινεται σε αυτην την πλευρα του Ατλαντικου αυτους τους τελευταιους μηνες ειναι ο ορισμος της λογοκρισιας. Και δεν θα επρεπε να ειναι ετσι. Χαιρω πολυ, γιατι καθεσαι να μας επαναλαμβανεις πως “ετσι συμβαινουν τα πραγματα”? Αυτο ακριβως καυτηριαζουμε.
Υπαρχουν και νομοι που προστατευουν τους πολιτες και τους εργαζομενους ξερεις παντως. Αυτην την στιγμη ο Τζιμι Κιμελ ειναι σε διαθεσιμοτητα, δεν εχει απολυθει ακριβως. Αν θελει μπορει να κινηθει και νομικα, και υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα να δικαιωθει. Εδω δικαιωθηκε η σιχαμενη η Τζινα Γκαρανο απεναντι στην Ντισνει που και μικροτερο ονομα ειναι, και πολυ λιγοτερο “δικιο” ειχε στην δικια της υποθεση.
Εσυ παιζει να ειδες το V for Vendetta και να εβγαλες το συμπερασμα οτι καλα της εκαναν της Ναταλι Πορτμαν γενικα, και πως επρεπε κι αυτη και ο V να το βουλωσουν και να κατσουν στα αυγα τους ξερω γω.
Λες πολλά και δεν μπορώ να μπαίνω στη διαδικασία να απαντώ σε αστοχα σχόλια για το αν ειδα το V και τί σκεφτηκα για την Portman, ή σε οτιδήποτε άλλο γράφεις.
Δεν δικαιολογω καμιά πραξη απόλυσης ούτε συνεχάρη κανέναν για την απολυση. Απλα επιμενω οτι οταν δεν εχεις αφεντικό, επι της ουσίας δεν φοβάσαι κανέναν να σε απολύσει. (Edit, αναφέρομαι στον τομεα της ενημέρωσης και δημοσιογραφίας και στο μέσοπου παρουσιάζειο καθένας τις απόψεις του)
Λογοκρισία για μενα ειναι η εκτελεση του Τσάρλι Κερκ. Αυτός πάπαλα, δεν θα ξαναμιλησει.
Τα ξέρω τα τρικς, . Ξερω πολυ καλά τι συμβαινει στο κόσμο. ![]()
Για’μενα θα ήταν μια μεγάλη ήττα για τους φιλελεδες όλο αυτό λόγο του πόσο εμφανώς tone deaf ήταν στην αρχή, δηλαδή όταν η άλλη πλευρά θρηνεί το να τους κάνεις ‘fact check’ προσπαθώντας να τους διορθώσεις την θλίψη είναι μεγάλη βλακεία. Όμως φαίνεται πως μπορεί να καταφέρει με τις απολύσεις κλπ να το επισκιάσει αυτό η πλευρά του Τραμπ.
Εδώ το κυρίως θέμα είναι πως απο’κει που το έπαιζαν κάτι διαφορετικό, υπερασπιστές της ελευθερίας του λόγου οι Τραμπιστές κλπ (την οποία όντως την είχαν κάνει κουρέλι οι φιλελεδες) φαίνεται πως τελικά δεν είναι έτσι τα πράγματα. Τα ίδια σκατά είναι και αυτοί, αν όχι χειρότεροι.
Μια από τις βάσεις της ‘ιδεολογίας’ τους είναι (ήταν;) η ελευθερία του λόγου, αυτά έλεγε και ο ίδιος ο Kirk και ο Peterson πριν από αυτόν. Οπότε πιστεύω πως χάνουν με αυτά ορισμένα γκρουπ ανθρώπων που τους στήριζαν για αυτούς τους λόγους, όπως έχασαν τους περισσότερους isolationists κλπ όταν έκαναν την επέμβαση στο Ιραν.
Γενικά μοιάζει πως υπάρχει μια στροφή όπου ο δεξιός λαϊκισμός, Τραμπισμός κλπ σπρώχνουν να πάρουν την ηγεμονία από τους αντιπάλους τους. Αυτό φάνηκε και στην περίπτωση της διαφήμισης της Sydney Sweeney. Αυτή είναι μια αλλαγή που δεν θα μου κάνει εντύπωση αν συνεχίσει να φαίνεται ακόμα περισσότερο όσο περνάει ο χρόνος.
Επίσης πέρα από τις πιέσεις του FCC κλπ μπορεί και το παρακάτω (αν ισχύει) να έπαιξε το ρόλο του…
Ρε συ περίμενε, αυτό μου θυμίζει αυτούς που λένε γιατίι φωνάζετε για τον κορκωνεα και όχι για τον τάδε που τον σκότωσε μετανάστης. Άλλο το έγκλημα που γίνεται από θεσμικό παραγοντα (είτε μιλάμε για βία είτε για λογοκρισία είτε για οτιδήποτε) και άλλο το έγκλημα που κάνει ένας εγκληματίας. Δεν υπάρχει νόημα να βγεις να πεις οτιδήποτε γιατί ως κοινωνία ήδη τα καταδικάζουμε, το άλλο όμως, που γίνεται από όργανο του κράτους η ακόμα και από τον ίδιο τον πρόεδρο, ούτε ίδια βαρύτητα μπορεί να έχει και φυσικά είναι κάτι στο οποίο ‘μου πέφτει λογος’ ο συγκεκριμένος τύπος πληρώνεται η έχει επιλεχθεί για να με εκπροσωπεί, δεν μπορεί οι πράξεις του να μου περνάνε αδιάφορες.
Συνέχεια στο σήριαλ “Τράμπ εναντίον παν/μίων που δεν υποτάσσονται στις διαταγές του”:
Εγώ δεν είμαι ούτε ακροδεξιός, ούτε αριστερός, ούτε συντηρητικός δεξιός, ούτε κεντρώος, ούτε κομμουνιστής, ούτε χριστιανοδημοκράτης, ούτε σοσιαλιστής, ούτε μαρξιστής, ούτε εθνικιστής, ούτε σοσιαλδημοκράτης, ούτε τίποτα απ’ όλα αυτά. Είμαι όμως το τρίτο που γράφεις: Είμαι libertarian. Η μόνη λέξη που με χαρακτηρίζει πολιτικά.
Δεν ξέρω γιατί δίνεις σε αυτή τη λέξη μια κακή ερμηνεία.
Ο όρος libertarian αναφέρεται σε κάποιον που δίνει μεγάλη σημασία στην ατομική ελευθερία και την ευθύνη του ατόμου για τις επιλογές του.
- Πιστεύει ότι οι άνθρωποι πρέπει να έχουν το δικαίωμα να παίρνουν αποφάσεις για τη ζωή τους, χωρίς να τους επιβάλλονται περιορισμοί από το κράτος ή άλλους, εφόσον δεν βλάπτουν άλλους.
- Δίνει έμφαση στην personal responsibility, δηλαδή στο ότι κάθε άτομο είναι υπεύθυνο για τις πράξεις και τις συνέπειες των επιλογών του.
- Στην πολιτική και οικονομική φιλοσοφία, αυτό συχνά σημαίνει περιορισμένη κρατική παρέμβαση και σεβασμό στα ατομικά δικαιώματα.
Για αυτό δεν θα μπορούσα να ζήσω σε ημιαυταρχικά καθεστώτα τύπου Σιγκαπούρης, εκεί όπου το κράτος ασκεί έλεγχο στις ζωές των ανθρώπων. Ουσιαστικά για μένα όποιος δεν είναι libertarian είναι φασίστας. Γιατί αυτό είναι φασισμός, να επιβάλλεις τη θέλησή σου επειδή έχεις το πάνω χέρι στους άλλους που δεν μπορούν να αντιδράσουν.
![]()
Κάνε μας τη χάρη ρε νούμερο
Το εννοώ με την έννοια του δικτάτορα, δεν αναφέρομαι σε φασίστες και αντιφασίστες. Δηλαδή αν δεν σέβεσαι την ελευθερία της επιλογής είσαι δικτάτορας, θες να επιβάλλεσαι φασιστικά στον άλλον.
Ρε δεν πρόκειται να πιάσεις τους στόχους σου εδώ μέσα, πάρτο χαμπάρι
Ψησου να το εξαλείψουμε το σημάδι το κράτος
Σε άλλα νέα… η ρωσοφοβική υστερία καλά κρατεί, με άπλετη προπαγάνδα από πλευράς ΝΑΤΟ και των πιο νέων κρατιδίων του:
Με έχετε κάνει να πατάω hidden msg, αλλά αυτή τη φορά ήταν για καλό σκοπό. Πολύ γουστάρω που ο separss (papars έγραψε το autocorrect, ευτυχώς πρόλαβα να διορθώσω, μην το δείτε και με κακολογησετε) είναι αναρχικός.
Η φάση είναι τόσο τρολια ,μου θυμίζει μια έκδοση του Αναρχικού Τραπεζίτη με πρόλογο Πορτοσαλτε
Στην Κύπρο με εντολή… Ισραήλ, η κυβέρνηση διέταξε τον καθαρισμό τοίχων από συνθήματα κατά Ισραήλ και υπέρ Παλαιστινίων!!!