Ειδησεις απο την Ελλαδα (Part 1)

Ελληνικό είναι, το πρώτο σουβλάκι ήταν ο Αθανάσιος Διάκος άλλωστε. Too far?

Για γέλια και για κλάματα το άρθρο Παναγιωτόπουλου. Πλάκα έχει πως ξεκινάει, προσπαθώντας να δικαιολογηθεί, φοβόταν λέει τις αντιδράσεις, και μετά ούτε λίγο ούτε πολύ, εξισώσει όσους τον κατηγορήσουν για φασισμό με τους γραφικούς μακεδονομάχους των συλλαλητηρίων. Η κουτοπονηριά σε όλο της το μεγαλείο.

2 Likes

Το σουβλακι ειναι καλαμακι ρε!

Επί της συζήτησής σας τόσο για σουβλάκια, καλαμάκια, προελεύσεις φαγητών κ.λπ., όσο και το σεβασμό σε “ιερά” σύμβολα, ήθη κι έθιμα, καθώς και πεποιθήσεις (θρησκευτικές και μη), τη λύση σάς την προσφέρει η Βουλή των Ελλήνων.

Πάντα, βεβαίως, τοποθετούμενη στην ουσία των ζητημάτων…

1 Like

Μέχρι και η Ντόρα άδειασε χτες τους φασίστες Κυρανάκη και Πλεύρη.

2 Likes

Μπογδάνος?

3 Likes

Εδώ περνάμε βέβαια στην άλλη κατηγορία, που είναι ο αιλλυν γάϊδαρος.
Με το καλό να φάει το πρόστιμο.

4 Likes

Το άλλο στην ΑΣΟΕΕ είναι όλα τα λεφτά, βία μαζεμένη στο κεφάλι του κάθε αστυνομικού (sic) από εποχές χούντας. Η βία φέρνει βία όμως, αυτό μάλλον δεν το έχουν στο νου, γιατί σκοπός είναι η εξολόθρευση…

1 Like

Aσχημο πραμα η ρουφιανια, αλλα εξ ισου ασχημο να καπνιζουμε και να ζεχνουμε με το ζορι τα τσιγαρα αλλων. Ετερον εκατερον. Xιλιοσυζητημενο θεμα

3 Likes

Μαζί σου, μπορούσε απλά να του το πει

Συμφωνω. Σιγα μην εδινα καποιον για τσιγαρο. Το λες και ελπιζεις σε πολιτισμενη ανταποκριση :stuck_out_tongue:

Ε ναι και μένα με ενοχλεί πολύ αλλά οκ θέλει μια προσπάθεια πρώτα όχι δειξιμο

1 Like

Και που ξέρουμε τι έγινε;

1 Like

[Σύμφωνα με πληροφορίες, θαμώνας του καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος, ενοχλημένος από τον καπνό άλλου θαμώνα που καθόταν σε διπλανό τραπέζι και συνέχιζε να καπνίζει παρά τις παρατηρήσεις που του έκανε, κάλεσε την Αστυνομία για να καταγγείλει το γεγονός]

ας προσεχε ο ελληναρας

1 Like

Λίγες φυλάκες δεν είναι τίποτα για τους καπνιστές. Ας περιμένουν την επιδότηση του υπουργού υγείας Κικίλια για σόμπες.

Για το κάπνισμα όπως και για άλλα φαινόμενα γαϊδουριάς που βλέπουμε στη χώρα μας, νομίζω φυσικά ότι το ξεκίνημα είναι η παιδεία ξεκινώντας από μικρή ηλικία, αλλά ναι νομίζω και μερικά πρόστιμα τσουχτερά καλό είναι να πέφτουν για τους πιο μεγάλους που νιώθουν ότι ειναι μάγκες και δε λογαριάζουν το διπλανό τους.

Είτε είναι για κάπνισμα, είτε για παρκάρισμα σε ράμπα, είτε για οδήγηση έχοντας πιεί, είναι πολλές οι κατηγορίες που επιδεικνύουμε το σύγχρονο αιλλυνικό μπολιτισμό μας.

5 Likes

Το τελείωμα είναι η παιδεία, όχι το ξεκίνημα. Το ξεκίνημα είναι τα ξεγυρισμένα πρόστιμα. Ακριβώς όπως και για την άθλια οδηγική μας συμπεριφορά. Η παιδεία θα έχει αποτέλεσμα σε 30 χρόνια, άμεσο αποτέλεσμα μόνο με πρόστιμο.

Το κακό που βρίσκω σε αυτό είναι η εξουσία που θα έχει κάποιος (αστυνομικός π.χ.) να επιβάλει μεγάλα χρηματικά ποσά ως πρόστιμα. Είναι bug του συστήματος :stuck_out_tongue:.

2 Likes

Poly kali mou fili exei pei se oles tis files tis kai tous filous tis oti an pane mazi os parea se magazi kai anapsoun tsigaro, tha tous karfosei i idia. Tin agapo ligo perissotero pleon.

1 Like

Αν του ειπε να το σβησει και τον εγραψε στα παπαρια του παρα πολυ καλα του εκανε.