Ειδησεις απο την Ελλαδα (Part 1)

δεν αφορά την Ελλάδα , αλλά το πράγμα είναι πλέιον παγκόσμιο .
Ο νέος κορονοϊός σκοτώνει έναν άνθρωπο κάθε 10 λεπτά στο Ιράν, έγραψε σήμερα στο Twitter ο εκπρόσωπος του ιρανικού υπουργείου Υγείας, καθώς ο απολογισμός των νεκρών στη χώρα που έχει πληγεί περισσότερο στη Μέση Ανατολή αυξήθηκε στους 1.284.
τι να πεις…

Η Ρωσσια ομως εχει 147 κρουσματα και η Τουρκια 191, γατακια μαθετε μπαλιτσα απο τον Τσαρο και τον Σουλτανο.

2 Likes

Δεν ξέρω για Ρωσία και τι κάνει ο Τσάρος εκεί, αλλά οι 191 του Σουλτανου είναι ανέκδοτο. Και το καταλαβαίνουμε όλοι μας αυτό.
Μέχρι και για ξεχωριστό τουρκικό γονίδιο μιλανε και το οποίο είναι ο λόγος που δεν κολλάνε οι Τούρκοι τον ιο…

2 Likes

Και ο τσαρος με τοσο πληθυσμο, κρυο κλιμα και συνορα με Κινα ειναι γελοιο να μιλαει για 147 κρουσματα και εναν ολοκληρο νεκρο. Ειτε αποκρυπτουν ειτε ειναι εντελως yolo με τα τεστ και δεν ασχολουνται καθολου, δεν υπαρχει καμια περιπτωση.

1 Like

Ως εκπρόσωπος της λησμονημένης -ελέω επικαιρότητας- αυτής μειοψηφίας των ιδιωτικών υπαλλήλων, η οποία:

  • δεν εργάζεται απομακρυσμένα,

  • δεν δικαιούται άδεια ειδικού τύπου,

  • εργάζεται στο κέντρο των Αθηνών, και

  • χρησιμοποιεί το Μετρό για να μεταβεί στην εργασία της,

ευχαριστώ θερμά τη διοίκηση της ΣΤΑΣΥ, η οποία αποφάσισε (προφανώς, με την ανοχή των πολιτικών προϊσταμένων του Υπουργείου Μεταφορών) να μεταβεί σε θερινό ωράριο και να «αραιώσει» τα δρομολόγιά της, προφασιζόμενη πρωτίστως τη μείωση της επιβατικής κίνησης και δευτερευόντως την απουσία προσωπικού με άδειες ειδικού τύπου.

Αποτέλεσμα της ως άνω απόφασης, είναι χθες και σήμερα το πρωί τα βαγόνια να είναι πιο γεμάτα, χωρίς να υπάρχει η δυνατότητα να διατηρηθούν οι αποστάσεις ασφαλείας.

Ρε μάγκες, αλήθεια τώρα, κανείς «φωστήρας» δεν σκέφτηκε, με την απλή λογική του, ότι μειώνοντας τα δρομολόγια, αυτή η «κλειστή» ομάδα των ανθρώπων (η οποία είναι, λίγο έως πολύ, σταθερή σε αριθμό αυτές τις ημέρες) που κινείται με τα ΜΜΜ, θα συνωστίζεται περισσότερο στους συρμούς; Μήπως εξαιρούμαστε από όλες αυτές τις ανακοινώσεις περί τήρησης των αποστάσεων ασφαλείας και αποφυγής του συγχρωτισμού ή μήπως αποτελούμε guinea pigs για τη μελέτη της εξάπλωσης του ιού;

Kudos και σε ορισμένους «άοκνους» εκπροσώπους της τρίτης ηλικίας οι οποίοι -προφανώς στην επίκαιρη νοοτροπία του «Εμείς τα φάγαμε τα ψωμιά μας, δεν μας ενδιαφέρει αν κολλήσουμε τον ιό»- συνεχίζουν να κινούνται σαν τις κατσαρίδες, μέσα στα ΜΜΜ.

13 Likes

Don’t mind me πέρασα από εδώ απλά για να πω ότι ο Δανίκας και ο Κουρτάκης είναι τα μεγαλύτερα σιχάματα που υπάρχουν εκεί έξω αυτή την στιγμή.

Πειράζει που έκανα google search για να δω ποιοι είναι αυτοί οι δύο;

https://www.taxheaven.gr/news/47909/kwdikoi-ariomoi-drasthriothtas-kad-twn-kladwn-poy-plhttontai-apo-thn-exaplwsh-toy-koronoioy

Τώρα δεν ξέρω αν ξεφεύγω πολύ και από τον εθιμικό χαρακτήρα των ποστ, απλά επειδή αφορά το να πάρουμε λεφτά, ας το αφήσω εδώ.

Ρίξτε μια ματιά αν εντάσσεστε σε κάποιον από τους πληττόμενους (σύμφωνα με τον πίνακα κλάδους) για να λάβετε τα 800€. Δεν έχει εξειδικευτεί ακόμα η διαδικασία, οπότε μην ξεκινήσετε ακόμα να μπαίνετε TAXIS κ.λπ.

Ρίξτε μια ματιά για τον κλάδο σας και μετά τηλέφωνο στον λογιστή!

4 Likes

Θα προτεινα λοβοτομη, αλλα δε γινεται να προτεινω κατι που εχει ηδη συμβει

14 Likes

Ούτε ορθογραφία δημοτικού δεν ξέρει ο φασιστάκος. Αλλά και αυτό είναι βασικο χαρακτηριστικό της φάρας του.

5 Likes

Στην ιδια κατηγορια και εγω. Αρχες βδομαδας ηταν ψιλοαδεια τα μεσα. Χτες ειδα αρκετο κοσμο. Απορω πραγματικα. Εκει που λες οτι κατι γινεται σωστα, ξαφνικα εχεις αυτο…
Το αφεντικο μου, by the way,στις εκκλησεις που κανουμε για να παρουμε κανονικες αδειες, να ερχομαστε σε βαρδιες κτλ μας το παιζει οτι δεν τρεχει τιποτα και μας ειπε και την κορυφαια ατακα οτι στο γραφειο ειμαστε πιο ασφαλεις απο τα σπιτια μας γτ εκει ολο και για καποια ψωνια θα βγουμε…

2 Likes

Πολύ μικρός, πολύ λιγος, ανύπαρκτος…

1 Like

Ενώ ο τσιαρτάς τι προσφέρει, ανορθόγραφη εμφύλιο-πολεμική ρητορική ?

και πολύ αργός

1 Like

Ρε λετε οι εθνοπροδοτες να ακυρωσουν και την παρελαση;

4 Likes

λολ…

Α ρε Κούλη πόσο μας φροντίζεις, πατερουλη

Έχω να γυμναστώ από τα 14-15 που έπαιζα μπάλα και έκανα πολεμικές τέχνες. Πάντα μισούσα την άσκηση

Με βλέπω τώρα κάθε μέρα τρέξιμο με την κοπέλα μου :rofl:

Και μπόνους θεωρία συνομωσίας. Τώρα που μας έκλεισε όλους σπίτι .Let the bombings begin :stuck_out_tongue:

Τι φαση? Αντιδραστικος απο πεποιθηση? Rebel without a cause? Ετσι για τη φαση?

2 Likes