Ειδησεις απο την Ελλαδα (Part 1)

Εμ, για να μην υπάρξει παρανόηση, εγώ απλά δεν ήξερα τι “καθαρίζει” μία πρωτοκλασάτη παρουσιάστρια της ελληνικής τηλεόρασης.

Η συγκεκριμένη -που αποτελούσε και την top περίπτωση θαρρώ- υπέθετα ότι θα αμείβεται καλά, αλλά 2 εκ. € το χρόνο, δεν το περίμενα με τίποτα, πολλώ δε μάλλον με συμβόλαιο υπογεγραμμένο μέσα στο “σούσουρο” και την ανασφάλεια του 2015, που σίγουρα θα είχε αρνητικές επιπτώσεις στην αγορά της διαφήμισης, στις χορηγίες κ.λπ.

Τώρα για το “δίκαιον” του πράγματος, τι να πω; Εφόσον υπάρχει τόσο κοινό που να δικαιολογεί την επιρροή της κάθε Μενεγάκη, “εκτοξεύοντας” τις αμοιβές της, so be it.

1 Like

Δεν είπα ότι είναι δίκαιο, απλά είναι άδικο να στοχοποιειται η κάθε Μενεγάκη και όχι ο Κοντομηνάς που βγάζει και από πάνω από την υπεραξία που του παράγει, αυτό λέω.

1 Like

Εννοείται ρε ‘συ. Το δίκαιο δεν αναφερόταν σ’ εσένα, γενικά το είπα.

Το αρχικό μου σχόλιο δεν το έκανα προσωπικά γι΄αυτήν, αλλά μου έκανε “τρελή” εντύπωση η συγκεκριμένη αμοιβή, καθώς υπέθετα κάτι πολύ λιγότερο.

Στην τελική αν ο Κοντομηνάς μπορεί και πληρώνει από την τσέπη του, ας είναι. Από τα συμφραζόμενα του άρθρου κατάλαβα ότι οι Βαρδινογιάννηδες (που υποθέτω ενεπλάκησαν προσφάτως στo ιδιοκτησιακό του Alpha) δεν έμειναν και πολύ ευχαριστημένοι με το ύψος του συμβολαίου όταν το έμαθαν. Once “καβούριας”, always “καβούριας” :laughing:! Τώρα, βέβαια, το πόθεν και το πώς της περιουσίας των καναλαρχών είναι ένα ζήτημα, αλλά θα “πάει” αλλού η κουβέντα.

2 Likes

Κωνσταντινούπολη, Τουρκία λίγες μέρες πριν :cry:

1 Like

Εγω διαβασα του 2005 παντως ε.

Ουτε η ιδια φταιει βασικα, ουτε ο Κοντομηνας. Να βλεπουμε και λιγο καθρεφτη :grinning:.

3 Likes

Κοίτα να δεις που έλεγε αλήθεια τελικά ο Black League για τη χρήσει των εισαγωγικών. Στα όρια του ψυχαναγκασμού, θα έλεγα! Και δεν το είχα προσέξει, μέχρι που το είπε.

2 Likes

Εξηγησε μου τι κραζουμε πλιζ

παίζει να είναι η κοπέλα που δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι

4 Likes

Δεν κράζω κάτι. Είναι ακριβώς αυτό που λέει ο Rebel.

3 Likes

Αυτό με την πατριαρχία είναι καλή βλακεία. Α μπορείς να σηκώσεις αυτό ? Α μπορείς να κάνεις εκείνο, α θέλω να φύγω 2, λεπτά πιο πρώτα για να προλάβω το λεωφορείο για να μην αργήσω στον δικό μου.
Βσκ επειδή είμαι αβρός δεν χαλάω χατίρια πολλές φορές και μένω κοντά, οπότε κλάιν, αλλά άμα η άλλη σέρνεται… γιατί να ακούω βλακείες ?
Παίρνεις ίδιο μισθό. Κάνε τη δουλειά σου και μην βάζεις την ανώτερη φίλη σου να σε έχει σε γραφείο πιο πολλές ώρες (λούφα).

del

Α συγγνωμη, δεν ηξερα.
Κριμα πολυ πραγματικα :cry: :sob:
Ουφ μαυρισε λιγο η ψυχη μου .

1 Like

Δεν ειναι εφευρεσεις. Απλως δεν αναφερονται σε αυτο που ισως εχεις στο μυαλο σου. Μερικα πολυ απλα νουμερα εξηγουν τι ειναι η πατριαρχια. Αριθμος γυναικων εναντιον αντρων σε οποιαδηποτε Βουλη του κοσμου για παραδειγμα. Αριθμος γιατρων. Αριθμος υψηλομισθων σε εταιριες. Αριθμος CEO . Αριθμος σε οποιοδηποτε επαγγελμα που εχει “εξουσια”. Αριθμος βιασμων γυναικων απο αντρες VS του αντιστροφου. Σεξουαλικες κακοποιησεις.

Δε θα αλλαξουμε την πραγματικοτητα στο κεφαλι μας επειδη καποιοι αντρες ειναι ανασφαλεις και φοβουνται μην τους παρει η μπαλα επειδη υπαρχει οργη και αντιδραση με την παρουσα κατασταση. Το μονο σιγουρο ειναι πως δεν ειναι εφευρεση τιποτα απο ολα αυτα, ειναι πληρως μετρησιμες ποσοτητες και η διαφορα ειναι τεραστια.

5 Likes

Γενικα να ψαχνουμε λιγο τι σημαινει ενας ορος πριν κραξουμε. Πατριαρχια πολυ απλα σημαινει ενα αξιακο συστημα που τοποθετει συμπεριφορες και αξιες οι οποιες ειναι συνηφασμενες με την αρρενωποτητα ως ανωτερες σε σχεση με την θυληκοτητα. Η φραση “αυτος φοραει παντελονια” η “αυτος κανει σαν γυναικουλα” ειναι εξαιρετικα κοινες για παραδειγμα και ειναι textbook πατριαρχικες. Το θεμα ειναι συστημικο, το αν μια γυναικα σε αδικησε καπου καπως καποτε ειναι παντελως ασχετο με το βαθυ προβλημα.

6 Likes

Η λογικη της τελευταιας προτασης, που δυστυχως υιοθετουν πολλοι, ειναι εφαμιλλη της λογικης “ειχε μια κρυα μερα τον Μαιο, ψεμα το global warming”

5 Likes

^ εσείς οι δύο τα λέτε εξαιρετικά, εύγε.

Κατά τα άλλα ήθελα απλώς να σχολιάσω κάτι σαφώς πολύ πιο ουτιδανό, ένα ποστ του @The_Black_League παρασαπαν με την θεσσαλονικιά, λέγοντας ότι έκλαψα και ότι η φάση είναι https://youtu.be/zeDY72enPvY !

Συνεχίστε.

2 Likes

Το μονο με το οποιο “διαφωνω” απο ολα οσα εγραψες, ισως και λογω προσωπικων βιωματων. Παλιοτερα δε βλεπαμε γυναικες γιατρους για πολλους και διαφορους λογους (γιατι οι γυναικες δε σπουδαζανε γενικοτερα ας πουμε). Πλεον το φυλο δεν πιστευω οτι παιζει καποιον σημαντικο ρολο στο αν θα γινει καποιος γιατρος. Παιζει ακομα στο αν θα παρει μια θεση “εξουσιας” ομως, ναι (πολυ περισσοτεροι δντες απο δντριες σε κλινικες, ας πουμε).

2 Likes

Κι όμως, φίλε, μιλάμε για το 2015, το τελευταίο συμβόλαιό της.

Το 2005 ήταν που μετακινήθηκε στον Alpha (από τον Ant1) και υπέγραψε το πρώτο συμβόλαιό της (εκεί, μάλλον, θα παθαίναμε ντουβρουτζά, αν μαθαίναμε το ποσό, δεδομένου ότι ήταν ακόμα οι εποχές των “παχιών αγελάδων”).

“Κλαίω” με το πόσο άχρηστη πληροφορία έχω μαζέψει στο κεφάλι μου τις τελευταίες ημέρες για τη Μενεγάκη.

Για να παίρνει τόσα, φαντάσου πόσα φέρνει. Είδες που το να κάθονται οι θείτσες μπροστά από την TV σαν αποχαυνωμένες και να βλέπουν Μενέγω τελικά κινεί το χρήμα :grinning:;

3 Likes

Μωρέ καλά κάνουν οι θείες. Εγώ δεν είχα καταλάβει για τι μεγέθη μιλάμε.

Μην ξεχάσεις να ψηφίσεις (Βαριέμαι.Πείτε ο,τι σας κατέβει)!