Ειδησεις απο την Ελλαδα (Part 1)

Yπαρχει και μια μεγαλη κατηγορια που συναντω συχνα, ανθρωπων που απλα το αναβαλουν και κατσε να δουμε και καποια στιγμη θα γινει.

2 Likes

Μην με κράξετε αλλά ανήκω σε αυτή την κατηγορία! :slightly_smiling_face:

Αυτη η κατηγορια που λες χωριζεται στις δυο υποκατηγοριες που λεω κατα βαθος. Αυτους που ψιλοδικαιως φοβουνται και αυτους που κατα βαθος ειναι ψεκασμενοι και απλως ντρεπονται να το παραδεχτουν.

1 Like

Τους ψεκασμένους τους κράζω κι εγώ ρε! Τσιπάκια, bill gates και τα λοιπά. Δεν μου αρέσει να πιέζομαι με χρονοδιαγράμματα και όταν ηρεμήσω με κάποια πράγματα και θα είμαι πιο free θα ασχοληθώ και με αυτό.

Εντάξει από πιτσιρικά με κατηγορούσαν ότι είμαι όσα πάνε κι όσα έρθουν (με διαβάσματα στο σχολείο κτλ).

2 Likes

Ψεκασμενοι δεν ειναι μονο οσοι λενε για τσιπακια, ειναι και οι αντιεμβολιαστες γενικοτερα. Εδω δεν κανουν στα παιδια τους εμβολια ιλαρας και παρωτιτιδας, αρκει κι αυτο για να θεωρουνται ψεκασμενοι, δεν ειναι αναγκη να πιστευουν οτι με 1,5 ευρω που κοστιζει το εμβολιο ο Μπιλ Γκεητς θα τους βαλει τσιπακι να τους ελεγχει.

6 Likes

Η ψεκασμενοτητα είναι φάσμα πάντως το βλέπω τελευταία πολύ έντονα. Και δεν εννοώ τον φιλτατο @bostonflesh εννοείται, αλλά αρκετούς γνωστούς μου.

Η γυναίκα μου που είναι έγκυος έκλεισε να το κάνει, μετά από συμβουλή του γυναικολόγου. Οι έγκυες btw είναι μάλλον η κατηγορία που πρέπει να το σκεφτεί διπλα και τριπλά. Παρόλο που είναι σχετικά ελλειπή τα στοιχεία για αυτή την ομάδα πληθυσμού ακόμα, όλα δείχνουν πως και εκεί ο κίνδυνος του covid είναι κατά πολύ μεγαλύτερος από αυτόν του εμβολιου. Υπάρχουν και περιπτώσεις που ο κοβιντ επηρεάζει και την λειτουργία του πλακούντα με πολύ αρνητικές (έως και θανατο) συνέπειες για το έμβρυο. Οπότε θα το κάνει (Pfizer) σε λίγες βδομάδες και ελπίζω (πιστεύω ισχυρά) πως όλα καλά.

12 Likes

Ναι ρε το εβαλα και πιο πανω, ειχαμε τεσσερα περιστατικα στην Ελλαδα που τα παιδια πεθαναν λιγο πριν γεννηθουνε. Ειναι τραγικο, πεθαινουν απο κατι σαν ασφυξια καταλαβα.

Καμια πιεση, σε δυο μηνες θα βρεις ραντεβου για οτιδηποτε εκτος AstraZeneca :stuck_out_tongue:

4 Likes

Αστραζένεκα ftw, ούτε μισό σύμπτωμα (πλην ελαφριά ενόχληση ώμου) :smiley:

Επειδή είμαι πρακτικός άνθρωπος κρίνω σαφέστατα χειρότερο το πρώτο.

1 Like

Το πρόβλημα θα λυθεί όμως όταν οι 20/30/40άρηδες που μετακινούνται σε υπερπολλαπλάσιο βαθμό από τους μεγαλύτερους αποκτήσουν επαρκή ανοσία στον πληθυσμό τους. Πρακτικός μπορεί να είσαι, αλλά δεν τα υπολόγισες καλά.

1 Like

Εξαρτάται ποιο είναι το πρόβλημα στο οποίο αναφέρεσαι, εγώ πάντα καλά τα υπολογίζω.

Η αλήθεια είναι ότι όλοι οι δικοί μου το AstraZeneca έχουν κάνει. Σιγά ούτε εγώ νομίζω ότι είναι χειρότερο από τα άλλα.

1 Like

Ποιο πρόβλημα έχει ως βέλτιστη λύση το να είναι εμβολιάσμενοι οι μεγαλύτεροι σε ηλικία σε ποσοστό 80-90% και να είναι μικρότερα σε ηλικίες 50-60 και ίσως αισχρά σε ηλικίες 20-40?

1 Like

Νομιζω οτι το να μαζευτουμε πολλοι που παντα και μονο εμεις εχουμε δικιο θα ξαναζωντανεψει λιγο το φορουμ. Κρισπι μας εσωσες δικιε μου.

2 Likes

Κάτι δεν υπολόγισες κι εσύ καλά

1 Like

Αρχιδατο εμβόλιο το Astra Zeneca, όποιος το έχει κάνει έχει το σεβασμό μου.
Σας κατουραμε οι astrazenecans :stuck_out_tongue_closed_eyes:

8 Likes

Takis mode on…

1 Like

Πρέπει να ανάψουν λίγο τα αίματα με τους φλώρους που κάνουν MRNA λες και είχαν και στο χωριό τους να πούμε. Αντε γειά!

6 Likes

Ναι αλλά τι 2,5 μήνες μεσοδιάστημα, εκεί που έχουμε πωρωθεί μας ξενερώνουν.

2 Likes

Μπορείς να το φέρεις νωρίτερα, εγώ στις 10 βδομαδες το κρατάω αληθινό

1 Like

Λαθος. Το δευτερο ειναι πρακτικα πολυ χειροτερο. Αν ολοι το εκαναν στα ιδια ποσοστα με τους παππουδες, θα φταναμε ανοσια αγελης σε καποια στιγμη. Πως ειναι χειροτερο το να εχουν ποσοστα γυρω στο 70-75% οι ηλικιωμενοι κι οχι το να εχουμε τις μικρες ηλικιες να αρνουνται ή να βαριουνται να κανουν τα εμβολια?

Αυτο.