Ειδησεις απο την Ελλαδα (Part 1)

Noμίζω ότι ήμουν ξεκάθαρος όταν έλεγα ότι φταίνε και αυτοί που τους έδιναν δουλειά, τους Ελληνάρες δηλαδή.
Είναι μπάχαλο ChriP γιατί δίνει το δικαίωμα στον καθένα να κάνει ό,τι θέλει. Και από την στιγμή που στο συγκεκριμένο χώρο δεν γίνονται μαθήματα, ποιος ο λόγος να υπάρχει ακόμα άσυλο?
Δεν συμφωνώ με την ολοκληρωτική άρση του ασύλου, υπήρξα κι εγώ φοιτητής, αλλά ότι πρέπει σε τέτοιες και ανάλογες περιπτώσεις να γίνεται άμεσα χωρίς να μπλέκουν 700 αρμόδιοι για να γίνει η προστασία ενός δημόσιου κτηρίου.

Ρε γείτονα, μα γαμώ την ξεροκεφαλιά σου, σου το λένε τα παιδιά από πάνω ότι πρώτον δε φταίνε ΚΑΙ οι “Ελληνάρες” όπως τους λες αλλά ΚΥΡΙΩΣ αυτοί, δεύτερον ότι δεν είναι απλώς θέμα του αν θα αρθεί μία φορά το άσυλο στο παλιό κτίριο της Νομικής και μετά όλα εντάξει (τη λέξη “προηγούμενο” την έχεις ακουστά;), και τρίτον ότι σιγά το μεγάλο κίνδυνο που διατρέχει το δημόσιο κτίριο, που όπως σωστά είπε ο ΚρισΠ είχε ήδη τα χαλιά του με ευθύνη αυτών που έπρεπε να το συντηρούν και να το προσέχουν. Ε τί επιμένεις γαμώ την ξεροκεφαλιά σου;

Ρε συ φταίνε και αυτοί, γιατί αναιρείς το γεγονός ότι ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΟΥ?
Και για την άρση, δεν είπα να γίνει μια φορά αλλά να γίνεται όποτε υπάρχει ανάλογο θέμα, όπως όταν μπουκάρουν αναρχικοί στο Πολυτεχνείο κτλ. Εαν εσας σας αρέσει η εικόνα που υπάρχει μέχρι σήμερα στη νομική με τις υγείες σας, όταν θα μπαίνουν στα σπίτια σας σε λίγο να δω αν θα λέτε τα ίδια.

Και λοιπόν?

Αυτοί στον ήλιο μοίρα δεν έχουν γιατί οι χώρες τους έχουν καταστραφεί από τις ανθρωπιστικές επεμβάσεις του ΝΑΤΟ στις οποίες συμμετέχει και Η ΧΩΡΑ ΣΟΥ!! Θα κάνουν τα πάντα για φτάσουν κάπου θα μπορέσουν να επιβιώσουν, είναι απόλυτα λογικό.

Οπότε μένει Η ΧΩΡΑ ΣΟΥ να δει τι θα κάνει με αυτούς που μπαίνουν παράνομα. Απ’ ότι φαίνεται όμως Η ΧΩΡΑ ΣΟΥ, πάντα τους άφηνε να μπαίνουν:

  • Στις αρχές της δεκαετίας του '90 για να έχει φτηνα εργατικά χέρια (κατά δήλωση του αρχινεοφιλελεύθερου Στέφανου Μάνου “το θαύμα της ελληνικής οικονομίας τότε, δεν θα είχε επιτευχθεί ποτέ χωρίς τα φτηνά εργατικά χέρια Αλβανών και Βορειοηπειρωτών”). Μαζί με αυτούς βέβαια μπήκε και η αλβανική μαφία και τακίμιασε με τον εγχώριο υπόκοσμο.

  • Πιο μετά, για να υπάρχουν κάποιοι που να δουλεύουν στα χωράφια αφού όλη η βλαχοεπαρχία αποφάσισε να μετακομίσει στην Αθήνα με αποτέλεσμα εμείς οι αγνοι Αθηναίοι απόγονοι του Περικλή να μην μπορούμε πλέον να αναπνεύσουμε από την πολυκοσμία.

  • Στις μέρες μας γιατί βολεύει το γκέτο εγκληματικότητας στο ιστορικό κέντρο, για την υποβάθμιση της περιοχής και την εκποίησή της.

Think about it :!:

τα περί “βλαχοεπαρχίας” και “αγνών αθηναίων” είναι προφανείς ειρωνείες, ελπίζω να γίνεται κατανοητό.

Δεν διαφωνώ σε τίποτα από αυτά που λες…έριξα ευθύνες σε όλους 2 ποστ πιο πάνω.
Kαι μόνο ως θετικό μπορώ να κρίνω ότι έστω και τόσο καθυστερημένα αποφάσισαν να κάνουν έναν φράχτη στον Έβρο ώστε να μειώσουν την είσοδο τους.

Και μετα θα ξυπνήσουμε και θα ρίξουμε και εναν τετράωρο ύπνο απο την άλλη μεριά…
το μόνο που θα κάνει ο φράχτης είναι οι μαλάκες που περνάν τους [B][U]ανθρώπους[/U][/B] στην ελλαδα να τους παίρνουν παραπάνω λεφτά, και να σκοτώνονται περισσότεροι [B][U]άνθρωποι[/U][/B] όταν θα προσπαθούν να περάσουν απο πιο δύσκολα σημεία και όταν φουσκώνουν τα νερά

αλλά βέβαια τι είναι μερικά πτώματα παραπάνω

[B]“όταν δεν σε νοιάζει τι γίνεται στον διπλανό σου, μην φωνάξεις όταν φέρει τον πόνο του στο σαλόνι σου”[/B]
[U]
ΚΟΜΦΟΥΖΙΟΣ[/U]

Ποιος ΚΟΜΦΟΥΖΙΟΣ ρε, σιγά μην είναι και ο ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑΣ

Είσαι κι εσύ Crimson πολύ large και ανθρωπιστής, οπότε στέλνω μερικούς στο σπίτι σου να γουστάρεις…

Ναι ρε [B]DarthVader[/B], πλάκα κάνω…εγώ το είπα.

[B]shadowking69[/B] στείλε…μπας και πληρώσουν το λογαριασμό της δεη που ήρθε 249 ευρό…γιατί εγώ δεν θα τον πληρώσω…πρώτα θα λήξει μισό μήνα και όταν έρθουν λεφτά τότε θα τον πληρώσω

Α ρε Σάντοουκινγκ, δεν εννοείς να καταλάβεις ρε πούστη μου… Τί να σε κάνω τώρα…

Για το ότι πιστεύεις ότι η χώρα αυτή είναι δική σου δε θα το σχολιάσω καν…

Ρε Σάντοουκινγκ το φταίξιμο είναι αποκλειστικά της ΧΩΡΑΣ ΣΟΥ και εσύ κάθεσαι και κλαψομουνίζεις που όλοι αυτοί είναι εδώ. Να στο κάνω ψιλά εγώ αφού δεν παίρνεις χαμπάρι. Τα σύνορα της Ελλάδας είναι σουρωτήρι και αυτό έγινε σκόπιμα για να μπουν όλοι αυτοί οι λαθρομετανάστες μέσα. Τα κέρδη για το Κράτος και τους εργοδότες πολλά θες φτηνά εργατικά χέρια, τυφλή υπακοή σε παράλλογες απαιτήσεις επειδή “άμα βρεις καλύτερα χέσε με”, ανασφάλιστη εργασία, απάνθρωπα ωράρια, αναλώσιμο προσωπικό(εργατικά ατυχήματα που χου γκιβς ε σιτ αφού αλβαναράδες ήταν αυτοί που ψοφήσαν).

Από τη στιγμή που είναι έξω από τη χώρα όλοι αυτοί το θέμα είναι να μη μπουν γιατί έχεις τη δυνατότητα να τους κρατήσεις απέξω και αν όχι όλους τουλάχιστον την πλειοψηφία που μπήκε μέσα επειδή εμείς τους αφήσαμε. Από τη στιγμή που μπήκαν μέσα επειδή εμείς τους αφήσαμε να μπαίνουν στο ντούκου τότε καλό είναι να κοιτάζουμε και λίγο τη σκατόφατσα μας στον καθρέφτη γιατί εμείς φταίμε αποκλειστικά και το πρόβλημα πλεον δεν είναι δικό τους αλλά δικό μας(και λέγοντας “μας” εννοώ του κράτους).

Τώρα με το καλό που το κράτος πάει κατά διαόλου, σε περίπτωση που φτάσουμε και εμείς στα δικά τους χάλια, έυχομαι μόνο να μη βρεθείς στη θέση τους γιατί θα περιμένω ποστ σου στο ΟΦΦΙΣΙΑΛ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΘΡΕΝΤ

Χμμ προφανώς ή δεν βλέπετε καλά ή δεν ξέρετε να διαβάζετε ή απλά είστε αριστεριστές. Είπα εγώ πουθενά ότι δν φταίμε κι εμείς? Ότι δεν φταίνε αυτοί που τους εκμεταλέυτηκαν? Είπα ότι δεν φταίει το κράτος που να πάρει? Τι σκατά σας ταϊζουν? Διάολε αλλά να ζητάν να γίνουν νόμιμοι και να μας εκβιάζουν κιόλας κάνοντας κατάληψη σε δημόσιο κτήριο και απεργεία πέινας? Ρε που τα έχετε δει αυτά?
Γράκχε δεν είναι δικιά μου η χώρα αλλά εδώ γεννήθηκα και μεγάλωσα και είναι αμαρτία να βλέπω αυτά τα χάλια.
Αν φτάσουμε σε αυτά τα χάλια darth εσύ θα πας σε άλλη χώρα να πουλάς ναρκωτικά? Θα μπαίνεις παράνομα σε άλλη χώρα και θα κάνεις κατάληψη σε πανεπιστημιακούς χώρους…δεν νομίζω να σε παίρνει να τα κάνεις αλλού αυτά όμως. Μην μου πεις πάλι ότι φταίει το κράτος τα είπαμε.

Καταρχην εχετε σκεφτει που βρισκουν τοσα λεφτα ολοι αυτοι οι αφγανοι,πακιστανοι κτλ γενοκα ολοι αυτοι που δεν εχουν στον ηλιο μοιρα κ σκανε στους δουλεμπορους 15000,20000 ευρω κ ερχοντε στην Ελλαδα?Αν ειχαν τοσα δεν θα μπορουσαν να ζησουν μια χαρα στις χωρες τους?Επισης ο Κανταφι προ 15ετιας ειχε πει οτι "στο μελλον εμεις οι μουσουλμανοι δεν θα ερθουμε με τα οπλα κ με σφαγες να κατακτησουμε την Ευρωπη(ονειρο ολων των μουσουλμανων απο το 1600 περιπου που ειχαν φτασει μεχρι τη βιεννη)αλλα με τη μεταναστευση…

Εσύ που δεν θες να γίνουν νόμιμοι και να πληρώνουν εισφορές και φόρους, είσαι μήπως εχθρός της χώρας?
Ή φίλος των εργολάβων?

Κάπου χάνει η συλλογιστική σου.
Στην τελική βγες με ένα αυτόματο να τους καθαρίσεις όλους :!:

Εδιτ: Ωπ, μπήκε στην κουβέντα και ο “απολίτικος” oi της εργατικής τάξης, δέσαμε :!:

Oπως σωστα ειπωθηκε, απο την στιγμη που αυτοι οι ανθρωποι πατησαν με τον εναν η με τον αλλον τροπο ελληνικο εδαφος, εμεις εχουμε τη νομικη και την ηθικη ευθυνη σαν κρατος. Απο εκει και περα απο την στιγμη που σαν κρατος μεσα σε ενα τριμηνο δεν παιρνεις την αποφαση να τους φορτωσεις σε ενα αεροπλανο και να τους στειλεις πισω, σημαινει πως τους δεχεσαι ως μελος της ελληνικης κοινωνιας και αν μη τι αλλο φροντισε αυτοι οι ανθρωποι να μην κυκλοφορουν σαν φαντασματα μεσα στην πολη, γιατι και αυτοι ταλαιπωρουνται κυριως και κατα δευτερο λογο ο υπολοιπος κοσμος (εστω για απλα καθημερινα μικροπραγματα)

Δεν χωράνε άλλοι πια εδώ, νόμιμοι ή παράνομοι…και όλοι αυτοί εκεί μέσα είναι 5 χρόνια ήδη παράνομοι και δεν ανέχομαι να με εκβιάζει κανένας παράνομος. Λογικό? Απλό? Να το ζωγραφίσω?
Αυτό με το αυτόματο μην το γελάς καθόλου, αν το κράτος δεν κάνει κάτι για να προστατέψει τους νόμιμους πολίτες του τότε ίσως να πάρουν αυτοί το νόμο στα χέρια τους.

Ας ξαναρωτήσω:

Αν αυτοί που είναι ΗΔΗ εδώ και δουλεύουν κάπου “μαύρα” (που ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ, όχι που πουλάνε όπλα και ναρκωτικά, αυτοί να φύγουν προφανώς), γίνουν νόμιμοι και το ΓΑΜΗΜΕΝΟ το ΙΚΑ εχει έσοδα που θα του εξασφαλίσουν βιωσιμότητα για άλλα Χ χρόνια και το κράτος έχει φορολογικά έσοδα που θα μειώσουν το έλλειμμα, εσένα σε χαλάει? Αν ναι τότε είσαι ή χαζός ή εργολάβος. Απλό ή να το ζωγραφίσω?

Και μην υπεκφεύγεις, άσε ττις γενικότητες και πάρε το νόμο στα χέρια σου.
Αφού το κράτος συμφωνήσαμε ότι δεν κάνει τίποτα.

Kαι που θα δουλέψουν όλοι αυτοί? Η ανεργεία είναι κοντά στο 20% να τους κάνουμε τι λοιπόν? Ή μήπως θέλεις να μην έχουν να φάνε και να συνεχίσουν τις παρανομοίες?
Όταν κάποιος έρθει και εισβάλει στον ιδιωτικό μου χώρο παράνομα να είσαι σίγουρος ότι θα πάρω το νόμο και στα χέρια μου.

Δε βγαίνει άκρη. Σου λέω γι αυτούς που είναι εδώ εργάζονται ήδη για χρόνια χωρίς ένσημα και ασφάλιση και χωρίς να δηλώνουν εισόδημα και εσύ μου λες “πού θα δουλέψουν?” ενώ δουλεύουν ήδη.

Μάλλον με κοροϊδεύεις ενώ προσπαθώ να κάνω σοβαρή κουβέντα.

Έδιτ: Με το αποκάτω ποστ, παραδόξως συμφωνώ.

Ανεξαρτήτως αν το αίτημα είναι δίκαιο ή άδικο, η κατάληψη του κτηρίου για τέτοιας φύσεως αίτημα είναι καταδικαστέα και κατά τη γνώμη μου αποτελεί προσβολή της ίδιας της έννοιας του ασύλου. Αναρωτιέμαι, αν στο μέλλον καταλάβουν το κτήριο «αγανακτισμένοι κάτοικοι», ποιός θα πει ότι καλά κάνουν.