ε,ναι
καλα μωρε, αν στο πει καποιος μια φορα, ειναι απο ενδιαφερον. το πρηξιμο ομως, συμφωνω οτι δεν ειναι καλο. ασε που φερνει το αντιθετο αποτελεσμα.
η δικη μου συμβουλη (γενικα μιλωντας) ειναι οσοι καπνιζουν να το κοψουν μιας και μετα θα δουν μεγαλη διαφορα στην υγεια τους. εγω το εχω κοψει εδω και 3 χρονια και 4 μηνες (στο περιπου. 9 ιουλιου το εκοψα :p). ειμαι σιγουρος οτι δε προκειται να ξανακαπνισω. βασικα ειναι το μονο πραγμα στο οποιο ειμαι πλεον σιγουρος.
άσε να υπάρχει και κάτι που καίγεται για μας…
χαχαχα γαματο!
ΜΟΝΑΔΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ - ΣΥΛΛΟΓΗΣ - ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ & ΤΥΠΟΠΟΙΗΣΗΣ ΑΡΩΜΑΤΙΚΩΝ ΦΥΤΩΝ & ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ
ΖΩΝΙΑΝΑ ΜΥΛΟΠΟΤΑΜΟΥ , ΡΕΘΥΜΝΟ. ΚΡΗΤΗ
Όχι.
έδιτ!
ασταδιάλα αδιαστάλα.
και δε με νοιάζει για το quote… έλεος πια.
μπράβο βρε Larocca σταθερός χαρακτήρας, τελικά πρέπει να επιβάλεις και συ το δικό σου π.χ σε μία παρέα που καπνίζει έστω και αν είσαι μειοψηφία…
Δεν κατάφερα να επιβληθώ …
αλλά φαντάζομαι λες το μπράβο και για τα όχι μου θενκς!
Η διαφορα ειναι οτι αυτη η πλειοψηφια βλαπτε την υγειαι των υπολοιπων με την την πραξη αυτη.
εγώ το είπα και σε ευχαριστώ
το τσιγάρο κάνει καλό και στα νεύρα επίσης.
για την έλλειψη χιούμορ δεν ξέρω.
Το τσιγαρο κανει καλο στα νευρα ενος καπνιστη και κακο σ’αυτα ενος μη καπνιστη. Μην την κανουμε την συζητηση παιδικη…
στο είπαν όχι να μην κάνεις παρατήρηση στους καπνίζοντες, αλλά για να σταματήσεις να μιλάς γενικά
@rudolf : Κατάλαβα πως ήταν χιούμορ και δεν το είπες μόνο εσύ…!
Το ότι ήταν χιούμορ δε σημαίνει πως ήταν και πετυχημένο… ήταν βλακειούλα…
@ifrit : όχι… για αυτή τη δουλειά είχατε το shortsman να μου λέει “σκάσε”
μα… δεν μίλησα πολύ… :oops: κυρίως γελούσα!
Kαι στο κάτω κάτω αν είχα παράπονο από κάποιον από εσάς θα σας το έλεγα προσωπικά δεν θα το πόσταρα…
Δεν το πρόσεξε κανείς σας… αλλά το 1ο μου ποστ δεν ανέφερε πρόσωπα και καταστάσεις…
Ο λόγος ήταν ακριβώς το ότι δεν υπάρχει μνησικακία και ήθελα απλώς να αναφερθώ με ένα παράδειγμα στο πως και οι καπνιστές καμιά φορά δε δείχνουν την κατανόηση που ζητούν για τον εαυτό τους…
νταξ,τώρα που το σκέφτομαι,ναι,δίκιο έχεις.δεν κάνει θαύματα το τσιγάρο.
όπως σέβομαι εγώ αυτόν που θα μου το ζητήσει να μην πάει πάνω του ο καπνός (ένα μυαλό έχουμε και τρέχει κείθε δώθε,δε θα κάθομαι να σκεφτώ ποιος είναι καπνιστής και ποιος όχι) να σέβονται εμένα και το τσιγάρο μου και οι άλλοι.
δεν υπάρχουν παθητικοί καπνιστές, μόνον αντιπαθητικοί αντικαπνιστές.
αυτό το ποστ κι κείνο με τον παράδεισο στο μετρό,αρκούν για να υπάρχεις σ’αυτόν τον κόσμο φίλε παναγκιότης.
Εγω το πα αυτο α. Παιζει προβλημα;:-s
Εγω οχι δεν καπνιζω, μονο αμα με παρασυρουν(ή αυτοπαρασυρθω:roll: ) μια φορα στο τοσο.
Κατα τα αλλα, το πολυ ντουμανι με ενοχλει κι εμενα…Μου προκαλει πονογκεφαλο.
μ’αρέσει που λέει “ένας από την παρέα”…“από άτομο της ίδια παρέας”…
οι γνωστοί άγνωστοι:lol: :lol:
αφασία είναι που βγαίνετε ένας ένας και λέτε “εγώ το είπα αυτό”…
:lol2:
@sofi : ναι ειδικά εσένα… μετά από αυτό… δεν σου ξαναμίλησα λέμε…!
Έλα σπίτι μου και θα μάθεις τι σημαίνει παθητικός καπνιστής! Τεκές έχει καταντήσει! :lol: