Ο Νόμος του Μέρφι. όσα δε φέρνει ο χρόνος

το τηλεφωνο ενω δεν θα χτυπησει ολη μερα,παντα θα χτυπησει μολις εχεις βγει,και εχεις κλειδωσει την πορτα…και μολις θα παλεψεις να ξεκληδωσεις την πορτα και να μπεις το τηλεφωνο παντα θα σταματησει να χτυπαει με το που πατας το κουμπι…

οσο περισσοτερο θα εχεις στο νου οτι κατι θα σου παει στραβα, τοσο πιο πολυ ολα θα σου πανε στραβα.

:lol3::respect:

:lol3::respect:

Προσπαθώντας να κλωτσήσω κάτι. :expressionless:

Θα μάθεις τι είναι το milf από φίλους, αλλά τι είναι το shemale παρακολουθώντας τσόντα με το πουλί στο χέρι.

ΓΙΑΧ ΓΙΑΧ ΓΙΑΧ

Φυγε κακια εικονα.

Βεβαια, οταν διαβασες Shemale, τι διαολο νομιζες πως ηταν? :razz:

Ξέρω γω, εγώ μια ντυμένη γκόμενα έβλεπα και ήθελα να τη δω και γυμνή.

Σκέψου το σε λάιβ σκηνικό να σου τύχει. :expressionless:

Του/της το χω κόψει επιτόπου του/της καριόλη/καριόλας

Ε, ρατσισμός.

Δηλαδή το να με παραπλανεί ένα τραβέλι χωρίς να με έχει πληροφορήσει για το γεννητικό όργανο που φέρει είναι ηθικά σωστό; :stuck_out_tongue:

E, άμα δεν είσαι ικανός να ξεχωρίσεις ένα τραβέλι, είσαι άξιος της μοίρας σου. Αμα βέβαια δε μπορεί κανείς να καταλάβει τίποτα, κάνε το μαλάκα και σύ. :stuck_out_tongue:

AΟΥΤΣ!
ΤΙΜΙΟ ΠΟΣΤ.

1 στα 10 ζευγάρια παππούτσια έχει κορδόνια που λύνονται μόνα τους κάθε 58 βήματα που κάνεις

νομος του μερφι ειναι να παιζεις στοιχημα και οτι παιζεις (και στανταρ να ειναι ) να καθεται αναποδα.απο την αλλη να εχεις σκεφτει τι θα παιξεις στο στοιχημα( και τελικα να μην παιζεις)και να ερχονται ολα τα ματς οπως ειχες σκεφτει να τα παιξεις!!!:blow:

1. O αερος φυσαει παντα προς τον αντικαπνιστη…(χαχα καλα να παθουν πουν χουν κανει καραμελα τη 1η ιουλιου:p)

2.Ο μονος γκομενος που σε εμπνεει για κατι σοβαρο ειναι αυτος της φιλης σου (total experience#-o, παιδια μην το δοκιμασετε ποτε! οπως ηρθε να φυγει!)

1. Τη μονη φορα που πηρες εισητηριο στο μετρο να καταφερεις να το χασεις και για να ολοκληρωθει το γαμωτο κονομας κι ενα προστιμο 30 ευρω γτ αυτοι οι ελεγκτες εχουν ενα ταλεντο να εμφανιζονται στο χειροτερο μερος τη χειροτερη στιγμη8O

2. Εισαι στ αποκορυφωμα ενος τραγουδιου και η πενα σου πεφτει μες στην κιθαρα:!:

αλλη μια κλασσικη περιπτωση Μερφι…

Χτες Σαββατο, κραταω το μαγαζι (vodafone) μονος μου…

ηρεμη μερα, λιγοι πελατες, παρασκευη ηρθε απο amazon το flight 666, οποτε χαλαρα το εβλεπα στο λαπτοπ.

χαζευω δουλευοντας το documentary μεχρι τις 12:30 - μια παρα, και βαζω το δευτερο. βλεπω το μισο και δεν εχει μπει πελατης, οποτε παω για 1 λεπτο τουαλετα και αφηνω να παιζει.

Ε τοτε διαλεξε να μπει μια κυρια να πληρωσει…

Α ρε μερφι γαμωτη σου…

Λοιπόν σήμερα το πρωί, έχοντας δει και την ταινία Da Vinci Code το προηγούμενο βράδυ, αποφάσισα να πιάσω να διαβάσω βιβλίο μετά από πολύ καιρό. Είχα από καιρό ένα σχετικό με το βιβλίο του Brown, με τον τίτλο “Secrets of the Code”. Υποτίθεται ότι σε διαφωτίζει για το τι παίζει σχετικά με το ιστορικό υπόβαθρο του βιβλίου, διαχωρίζει τη μυθοπλασία απ’τα πραγματικά γεγονότα κλπ.

Ε με το που το πιάνω και διαβάζω 1-2 σελίδες αρχίζουν τα κουδούνια…

1. Υδραυλικός
  2. Μαμά παιδιού του οποίου η μπάλα έπεσε στον κήπο
  3. Παιδάκι του οποίου η μπάλα έπεσε στον κήπο
  4. Η μπάλα ξαναέπεσε στον κήπο
  5. Συγγνώμες της μαμάς για την ταλαιπωρία

Μετά αρχίσανε και τα τηλέφωνα

1. Μαμά που με ρώτησε αν ξέρω ότι έχω δικαίωμα ψήφου σήμερα (ήταν δυνατόν να μην το ξέρω;)
  2. Μαμά που με ρώτησε αν έπλυνα τα πιάτα
  3. Υπεύθυνος για τη συντήρηση στο ασανσέρ

Ε ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΛΟ ΟΥΤΕ 5 ΣΕΛΙΔΕΣ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΣΑ!

Δεν έπιανες και συ κανα σοβαρό βιβλίο να διαβάσεις; :stuck_out_tongue:

Ε τα σοβαρά τα’χω φάει με το κουτάλι, πού και πού κάτι πιασάρικο δεν βλάπτει :stuck_out_tongue: