εγω ξεκινησα Χαρυ Ποτερ σημερα…
Οταν εχεις δυο ολοιδια κλειδια, παντα διαλεγεις το λαθος στην πορτα που θες να ανοιξεις.
ΧΑ! Τώρα αισθάνομαι ξεχωριστός. Αυτό ποτέ δε μου γίνεται.
Σάββατο μεσημέρι…έχεις λιώσει στη ζέστη…οδηγάς τόσην ώρα…και φτάνεις επιτέλους στη θάλασσα όπου τη λιγουρεύεσαι…έχει αρκετό κόσμο και λες πού σκατά θα παρκάρω για να πάω επιτέλους να βουτήξω??..
έτσι όπως προχωράς λίγο με το αμάξι βλέπεις πιο κάτω μια γυναίκα που μάλλον ετοιμάζεται να ξεπαρκάρει…και νομίζεις ότι ναι…η τύχη σου χαμογελάει…Φτάνοντας πιο κοντά…συνειδητοποιείς ότι έχει τα 2 μωράκια της μαζί και μέχρι να μαζέψει καρότσια…να βάλει τα καθισματάκια ασφαλείας κτλ…κτλ…θα περάσει στάνταρ κάνα εικοσάλεπτο#-o
Οχι δεν πέφτουν στην εξεταστική αυτά που δεν έχεις διαβάσει.
Πέφτουν αυτά που και καλά τα ξέρεις, λες του χεριού μου είναι.
Ωσπου πέφτουν και λες “τι γίνεται ρε μαλάκα?:|”
Ηττήθηκα κατά κράτος και χθες και σήμερα από τον Μέρφυ λόγω αυτής της περίπτωσης.
:blow::blow:
Χτυπάει το τηλέφωνο για τουλάχιστον μισό λεπτό και εσύ βλέπεις χάουζ.Ε σου την δίνει πας να το σηκώσεις και μόλις σηκωθείς αμέσως σταματάει
μολις θα πεινασεις και δεν θα χεις λεφτα,θα περασουν στρατιες ατομων με πιτογυρα στα χερια απο μπροστα σου,και θα σε πιασουν και κουβεντα ενω αλλες φορες σπανια σου διναν σημασια…
επιτηδες το κανουν ρε!
Χθες συγκεκριμένα.Περιμέναμε ταξί στην μία πλευρά του δρόμου και μετά από 10 λεπτά που δεν πέρναγε κανένα αποφασίσαμε να το κόψουμε με τ πόδια και μετά από 5 δευτερόλεπτα ήρθε!!!Δεν το είδαμε εγκαίρως και δεν το σταματήσαμε.Αυτό δεν είναι επιβεβαίωση του νόμου???
αυτό μου έχει συμβεί άπειρες φορές με λεωφορείο… #-o
το φτερνισμα ενω μασας μπισκοτα η οτιδηποτε ειναι ολα τα λεφτα!!!πολυ παρακμη!!:lol:
-να σε πιανει κατουριμα σε rockwave πχ την ωρα ομως που ειναι να βγουν οι headliners(που σημαινει οτι κατα κυριο λογο γιαυτο βρεθικες εκει)και να πρεπει να τρεχεις αναμεσα στα πληθη οσο πιο γρηγορα γινεται να πας στου διαολου τη μανα και να βρεις βεβαια ουρα εξω απο τις χημικες…οποτε χανεις την αρχη
-να φιλοξενεις κοσμο και το πρωι να ειναι παντα πιασμενη η τουαλετα
-να φας κατι και μετα να κοιταξεις ημερομηνια ληξης#-o(ναι…φυσικα και θα ειναι ληγμενο τοτες!!)
-να θες να φας κατι απο το τυροπιταδικο και να εχει μεινει ενα μονο τεμμαχιο…ε…ναι…θα το παρει ο μπροστινος
-να σε πιασει κοψιμο οταν κατσεις να δωσεις το μαθημα(αντε να σκεφτεσαι μετα!!)
-να φευγεις για μπανιο σε καμια παραλια μακρια απο τον πολιτισμο και φυσικα εκει που λες οτι δεν εχω ξεχασει τπτ να διψασεις και να διαπιστωσεις οτι…αυτο λειπει(και να αγναντευεις την αλμυρη ολο νερο ομως θαλασσα της οποιας το κυμματακι θα κανει πολυ χαρακτιριστικο και πολυ υδατινο ηχο για να εκνευριζεσαι που διψας)
Όταν αλλάζεις λωρίδα ξεμπλοκάρει αυτή που ήσουνα και αυτή που άλλαξες κολλάει για χιλιόμετρα. Και φυσικά όταν πας να αλλάξεις ξανά κανένας από την άλλη λωρίδα δε σε αφήνει.
δεν αλλάζουμε ποτές λωρίδα όταν έχει κίνηση ρε.
1 χρόνο οδηγάω, τώρα αρχίζω να μαθαίνω:lol:
Είναι απ τις λίγες φορές που θα συμφωνήσω τόσο έντονα μαζί σου!
Επίσης,όλη τη βδομάδα βλέπεις κάτι μπροστά σου…όταν θα το χρειαστείς όσο και να ψάξεις,δεν θα το βρεις.Θα το ξανασυναντήσεις σε κάποια άσχετη στιγμή σε άσχετο σημείο!
άσε με…το παθαίνω συνέχεια!!! γκρρ:blow:
Καλά αυτο είναι καραμερφάρα !
το cd/dvd που χρειαζεσαι βρισκεται στα τελευταια στο καρουλι. για να μην πω το τελευταιο.
απο περιεργεια το δοκιμασα μια μερα και γυρισα το καρουλι αναποδα. ε, αυτο που ηθελα να βρω οντως ηταν το τελευταιο.
οσο για τις ουρες.
εχεις 3 πραγματα στο χερι στο super market, διαλεγεις το ταμειο με τους λιγοτερους πελατες και πεφτεις στην πρωταρα υπαλληλο που κανει 2 τριετιες να χτυπησει τα παντα.
Επίσης το ταμείο με τους λιγότερους πελάτες έχει ΠΑΝΤΑ τα περισσότερα πράγματα.
αυτο δεν ειναι Μερφι, ειναι παγκοσμια σταθερα. Σαν την βαρυτητα.