Ο Νόμος του Μέρφι. όσα δε φέρνει ο χρόνος

Eρχεται μια απο τις μπαντες εφηβικες και παντοτινες αγαπες,τα ξεχνας ολα και πας στο λαηβ.
Καις ενα μαθημα αλλα δεν πειραζει.Ποιοι μιγαδικοι τωρα ! Αt The Gates ρε ! (Ακομα δεν πιστευω
οτι τους ειδα ε !)

Λιγοτερο απο ενα χρονο μετα η μπαντα που θες να δεις περισσοτερο στα καλοκαιρινα φεστιβαλ,
ειναι στις 30/06 ! Μαντεψε τι γραφεις στις 30/06 ! Μιγαδικους !

Άμα σε πιάσει χεσιμο ενώ είσαι στο λεωφορείο, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ περίπτωση να μην πετύχεις μποτιλιάρισμα και ΟΛΑ τα φανάρια κόκκινα. :expressionless:

Eλπιζω να “κρατηθηκες” στο υψος σου!:stuck_out_tongue:

Χεσε ψηλα κι αγναντευε? :-s

αληθεια, πως γινεται να χεζεις ψηλα?
και ποσο μαλλον να αγναντευεις?

Χέζεις σε μεγάλο υψόμετρο (εξ ου και το ψηλά), με αποτέλεσμα να αγναντεύεις.

Αν σου πω οτι κάτι αντίστοιχο έτυχε σε ένα γνωστό μου, πάλι με μιγαδικές…
Το 2001 Σεπτέμβριο δίναμε μιγαδικές 6- 9 Τετάρτη και την ίδια μέρα έπαιζε ολυμπιακος - μαντσεστερ. Το καψε το μάθημα γιατι είχε εισιτήρια για τον αγώνα και τελικά ο αγώνας αναβλήθηκε επειδή την προηγούμενη έπεσαν οι δίδυμοι πύργοι…Η επαναληπτική ήταν μετά από λίγο καιρό(διπλή εξεταστική λόγω καταλήψεων) πάλι 6-9 και φυσικά για εκείνη την μέρα είχε οριστεί ο αγώνας του ολυμπιακού με τη μαντσεστερ…

Οταν κλεινεις το pc το βραδυ και πεφτεις να κοιμηθεις και εχει updates να εγκαταστησει,κανει ποση ωρα και δεν κλεινει.
Εν τελει θα πεις “τι διαολο” και θα σηκωθεις απο το κρεβατι και τη στιγμη που θα πατησεις το κουμπι να ανοιξεις την οθονη να δεις τι παιζει,το pc θα κλεισει.

το έπαθα προχθές :expressionless:
για την ακρίβεια το πήρα απόφαση και είπα “ε θα σηκωθώ να δω τι παίζει!” 1 δευτερόλεπτο πριν σβήσει και το γλίτωσα
μάλλον είναι το ανάποδο του Μέρφι τώρα που το σκέφτομαι :-k

Εγω το επαθα χτες,ακριβως οπως το περιεγραψα ομως.

ααακριβως !

Και εγω το έπαθα εχθές το βράδυ ! Ζήτω τα απντέητς !

Kαθε πρωι τραβαω ΤΑ μαρτυρια μεχρι να σηκωθω για την σχολη και σημερα που σηκωθηκα ανετα, μολις ετοιμαστηκα και πηγα να φυγω μου ηρθε μηνυμα “Μητσο, μην ερθεις σχολη. Κανανε καταληψη οι Πασπιτες”

Τη μέρα που έχεις ανάγκη από ύπνο, που θες να κοιμηθείς όσο τίποτε άλλο, όσο ποτέ ξανά, θα λείπουν όλοι από το σπίτι και θα γίνεται όργιο από κουδούνια και τηλέφωνα.

Σόου τρου…

Μου εχει τυχει τοσες φορες οταν λειπουν οι δικοι μου που εχω αρχισει να βαζω τον αυτοματο στο τηλεφωνο.Αει σιχτιρ πια.

Ενα αλλο σπασιμο που μου ετυχε παλιοτερα ειναι να εχω παραγγειλει πιτσες και να μπαινω να κανω μπανιο μεχρι να ερθουν(ενω εχουν αργησει κανα μισαωρο)και να χτυπαει το πανω κουδουνι ενω εχω μπει και ειμαι βρεγμενος.

αυτο ξαναπεστο!!!:lol::stuck_out_tongue:

επισης μια καινουρια οικοδομη θα αρχισει να φτιαχνεται οταν ερθει η εξεταστικη και θες ησυχια να διαβασεις με οτι περιλαμβανει το σετ…κυριως τρυπανια(:blow:) και κομπρεσερ

εγώ είχα πάθει παρόμοιο.Μόλις άρχισε το καλοκαίρι όταν ήμουν τρίτη γυμνασίου και λέω πο τώρα θα ξυπνάω 2 άρχισε να χτίζεται μία οικοδομή δίπλα:|

ποσο πολυ σε καταλαβαινω…1ον διαβαζω για εξεταστικη και 2ον χτιζονται οχι μια αλλα 2 οικοδομες διπλα στο σπιτι μου:blow::blow: