Ο Νόμος του Μέρφι. όσα δε φέρνει ο χρόνος

Δεν είναι οικοδομή, απλά ο γείτονας ακούει στο τέρμα Berzerker! :twisted:

δεν τους εχω ακουσει τους εν λογω κυριους…δωσε λινκ να παρω μια ιδεα

:expressionless:

Μα καλά βρε Γιώργο κι εσύ μπαίνεις στο μπάνιο ενώ περιμένεις παραγγελία; Και μάλιστα μισή ώρα αφού την έχεις κάνει; (Να έμπαινες με το πού θα έκλεινες το τηλέφωνο να πω πάει στο διάολο, παίζει και να προλάβαινες! :|)

Εγω τοχω παθει,πηγαινοντας για χεσιμο…εκει να δεις γλεντια…σαν τον κουασιμοδο βγηκα και ανοιξα την πορτα…

τι εχεις πει ρε?χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα.
κλανω στα γελια!!!

Ευτυχως που τα ειχα ακριβως και δεν χρειαστηκε να περιμενω και ρεστα δλδ…

ΣΤΑΜΑΤΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!
ΘΑ ΜΕΙΝΩ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ!!!
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!

Εμένα μου έτυχε παραλλαγή του συγκεκριμένου… δηλαδή όχι μόνο τελείωνε το μελάνι, αλλά δεν είχα καθόλου χρώμα, μόνο λίγο μαύρο… οπότε πήγα μια εργασία… άστα να πάνε (όσα είχα βάλλει χρωματάκι αναγκάστηκα να τα ζωγραφίσω με το χέρι…#-o )

:lol: όχι μόνο στο σινεμά… ΠΑΝΤΟΥ… [-X

:x Καλά αυτό είναι απίστευτο! :blow:

:lol: κι όχι μόνο… και ντάξει με το μικρό δάχτυλο… Όμως όταν αυτός ο μαγνητισμός είναι μεταξύ του κεφαλιού και των γωνιων των επίπλων…

Να βγαίνω για date, και ενώ τρέχω γιατί έχω αργήσει, να τρώω κουτσουλιά από περιστέρι…

Να στέκομαι καμαρωτή καμαρωτή στην καφετέρια, και να με τσιμπάει κουνούπι στο στήθος. ΕΛΕΟΣ !!!
#-o

ε και συ πού πας με τα κάλλη σου φόρα-παρτίδα? :p:p:p:p

Tι να’κανα καλοκαιριάτικα!!! και το θέμα είναι ότι γενικότερα δεν με τσιμπάνε τα κουνούπια…

Εχεις ΓΛΥΚΟ ΒΥΖΙ.

Εεε βασικά, απ’το κουνούπι μπορεί και να γλίτωνες, από το μάτι του λιγούρη με τίποτε! :lol::lol::lol:

OMG… :lol:
Ρε Elwing… τι το’πες το περιστατικό #-o

Λοιπόν για να μπούμε ον τόπικ…

Μου έχει τύχει να είμαι σε συναυλία στο πιάνο, και την ώρα που παίζω να θέλω να φτερνιστω…

Επίσης, σ’αυτό που έλεγα και πριν, ότι όταν είσαι σινεμά ή κάπου παρόμοια και θες να ΒΛΕΠΕΙΣ…
Εχει τύχει να είμαι σε συναυλία και ήταν ένας μπροστά μου 2 μέτρα, και του ζητάω να πάει πίσω μου για να μπορώ να δω… και μετά αυτός να στηρίζεται στους ώμους μου για να χοροπιδάει… :x

Ίσα-ίσα που τώρα ανέβηκε στην εκτίμηση όλων μας… :ok:

Και δεν κατάλαβα κοπελιά! Έχεις κάνα πρόμπλεμ με τα ντερέκια???:lightsabre:

:lol3::lol3::lol3:

Εξάλλου ποιος προσέχει ένα μικρό τσιμπηματάκι!

Συμβαίνει αυτή τη στιγμή:

Εκεί που τυπώνεις ωραία και καλά, στη τελευταία σελίδα θα τελειώσει το χαρτί.

αχαχαχαχαχαχ εχω παθει πολυ χειροτερο ομως.
Την ωρα που τραγουδουσα σε συναυλια μου ηρθε φτερνισμα μεγαλων διαστασεων. Ημουν τοσο κωλοφαρδη ωστε να πεσει την ωρα του σολο και να το κρατησω με μονο τιμημα μια μικρη κοκκινιλα στη μυτουλα.

Πω και εχουμε συναυλια σε μια βδομαδα. Αν με πιασει και κει φτερνισμα θα ριξω το φταιξιμο σε σενα :expressionless:

:lol::lol:
καλή τύχη :stuck_out_tongue:

Καλά σήμερα είχα άλλο περιστατικό.
κάναμε πρόβα. και την ώρα που έπαιζα το κομμάτι που είχα και μεγαλύτερο άγχος αν θα βγει καλά: Καίγεται η λάμπα που φώτιζε το πιάνο… #-o