Η επιτομή του νόμου του Μέρφι είναι να είσαι Roadrunner, να κυνηγάς ένα Coyote για χρόνια και μόλις το πιάσεις να δεις ότι τελικά δεν είναι νόστιμο:p
και η επιτομή του FAIL είναι ότι το coyote κυνηγάει το Roadrunner… :p:p:p:p:p
Οχ ρε μπερδεύτηκα,εννοούσα το αντίθετο:p
να ανοιγεις το νερο στη βρυση και να περιμενεις να σκασει το ζεστο απο τον ηλιακο…
και οσο περιμενεις, να εχεις το χερι στο νερο…
και να παρατηρεις οτι σε καποια φαση τρεχει πιο κρυο νερο απ’οταν το εχεις στο κρυο και θελεις δροσερο νερο για να πιεις!!!
φυσικα, να μην προλαβαινεις να πιεις και καπακια να σκαει το ζεστο!
και αφου τελειωνεις, να κλεινεις τη βρυση και μετα απο κανα μιισαωρο να την ξανανοιγεις φουριοζος για να πλυνεις κατι και οπως εχεις ξεχαστει (ενω το εχεις γυρισει ηδη στο κρυο) να σε ζεματαει το νερο και να ακουνε τις μπαναγιες μεχρι την Αγ.Παρασκευη!
[-X
Φρέσκο πράγμα: Έχεις μόλις βγεί από δουλειά και περπατάς για να πάρεις τρένο να γυρίσεις σπίτι. Ξαφνικά κάτι σου αποσπά το ενδιαφέρον και κοντοστέκεσαι. Σηκώνεις λοιπόν το γυαλί ηλίου πάνω απ’ το μετωπό σου για να κοιτάξεις, και τσουπ, το περιστέρι από πάνω έχει μόλις εκσφενδονίσει το σημερινό πίνακα ζωγραφικής με στόχο το κεφάλι σου. Το κεφάλι? Χμμμ…
[SIZE=4]ΜURPHY OWNED!![/SIZE] :p[/SPOILER]
:lol:
το Χαρο με τα ματια σου!!
ειναι οπως τα λενε?
περασε η ζωη μπροστα απο τα ματια σου?
Αν αυτό που σου αποσπά το ενδιαφέρον είναι μια σορτσακοφορούσα, καλά να πάθεις κι εσύ και όλοι οι κουτσουλημένοι!
Αλήθεια πάντως, όλο για κουτσουλιές ακούω, πώς γίνεται; Μια φορά μου έχει τύχει μόνο, στα Γιάννενα… :-s και εδώ που μένω έχουμε και πολλά πεύκα…
~Μέρφι είναι να θες να διαβάσεις το μοναδικό sos ενός μαθήματος, και λόγω κακοτυπωμένου βιβλίου να σου λείπουν ακριβώς αυτές οι σελίδες…~
@megatherion: Δεν πρόλαβα ούτε να τον δω. Ήξερα ότι κάτι έπεσε πάνω στο γυαλί και η πρώτη σκέψη ήταν "π@*^%# Μέρφυ
@Aloe: αμέσως το νου σας στο πονηρό. Ε, αν ήταν τέτοια φάση, δε θα το έβγαζα φυσικά! Οπότε καλά που δεν ήταν :lol:
αν καναμε ολοι οτι μας λες να κανουμε δεν θα ειχε επιβιωσει το ανθρωπινο γενος.
μολις θα σε πιασει το πιο γερο χεσιμο της χιλιετιας,και θα τρεχεις στην κυριολεξια στο μπανιο με το που μπεις θα συνηδειτοποιεισεις οτι δεν υπαρχει πουθενα χαρτι…θα τρεξεις προσεκτικα στην αποθηκη να παρεις ενα ρολο ,εννοειται ομως οτι πρεπει να ανοιξεις νεο πακετο αρα και να παλευεις με τα ναυλον,μολις τα καταφερεις και τρεξεις παλι πισω στην τουλαετα με το χαρτι,αφου χτυπησεις πρωτα το δαχτυλακι σου στο σκαλακι θα ρθει η λυτρωση…
Τρομακτική εμπειρία! :lol:
σημερα ηρθε η επαλληθευση και παραθετω…η τριχα που θα βρεθει μεσα στο φαγητο οταν τρως εξω θα ειναι μεσα στο φαγητο αυτου που σιχαινεται περισσοτερο
Με αφορμη το δικο σου συνεχιζω…
Οταν βγεις καπου για φαι, παντα καποια μικροστραβη θα γινει τη φορα που μαζι σου θαναι (απο τις λιγοστες φορες) ο παραξενος της παρεας που θα κανει την τριχα τριχια και θα κανει θεμα μονο και μονο επειδη ειναι σπασαρχιδας. Το αποτελεσμα ειναι να θες να ανοιξει η γη να σε καταπιει
Μάγκες, χωρίς πλάκα, δεν παίζει, μόλις νίκησα το Μέρφυ δεύτερη φορά σε μια μέρα. Μου έπεσε το κινητό σε μια πλατεία γεμάτη καφετέριες, το βρήκαν, με πήραν σπίτι, και μου το επέστρεψαν.:-s Ήταν και στο αθόρυβο:!:
Κάποιος O:) από κει πάνω μου φυλάει τον πισινό πραγματικά.
:o κ γω θελω…δεν παει αλλο
Έκατσες στο μερφυ. Πες την αλήθεια.
Μurphy PWNED κι απο δω.
Τσακώνεσαι με αυτήν που θες να ξεφορτωθείς και στο μσν σου μιλάει αυτή που θες να φορτωθείς… :D:D
Πες μου και μένα πώς το έκανες, το παλεύω μήνες
ενταξει πειτε το μυστικο…ΤΩΡΑ!!!
Δεν ξέρω ρε. Παίζει να μην μου κάτσει κωλοφαρδία για το υπόλοιπο της ζωής μου. Μάλλον την εξάντλησα όλη…