χαχαχαχαχα συμπόνιες
Θα πηγαίνετε κι εκδρομές μαζί, ποιος στη χάρη σου!
περπατώντας στον δρόμο, μιλώντας στο κινητό, ψάχνω με το άλλο χέρι στις τσέπες να δω αν πήρα το κινητό…
μας ψεκάζουν και το περισσότερο πάει πάνω απο το σπίτι μου…
(δεν κάνω πλάκα…μένω στην αεροπορία…)
[U]Καθε[/U] φορα που συνειδητοποιω οτι πρεπει να κανω τσακ μπαμ μπανιο για να ετοιμαστω και να φυγω στα γρηγορα,ακουω την ιδια στιγμη η και κλασματα πιο μετα το νερο να τρεχει γιατι μολις εχει μπει ο αδερφος μου(ο οποιος την αραζει παντα κανα τεταρτο min).Και λεω δε μπορει,διαβαζει τη σκεψη μου και το κανει επιτηδες.
Eχεις κανονισει εδω και μια βδομαδα να πας σε ενα event με την κοπελα σου, εχεις κανονισει να εχεις ρεπο εκεινη τη μερα για να πας με την ησυχια σου. Ολη τη βδομαδα ολα κυλανε ωραια και αρμονικα. Ερχεται η μερα και μαθαινεις οτι ενω ολη τη βδομαδα ολα ηταν ηρεμα, ΕΚΕΙΝΗ την ημερα ειναι κλειστο το κεντρο (δεν ηταν τελικα αλλα anyway). Λες θα πας με το αμαξι να αποφυγεις τη συγκοινωνια. Πας να κανεις μπανιο στα γρηγορα λιγο πριν φυγεις και πεφτει η ασφαλεια. Αλλα βλεπεις οτι δεν ειναι η ασφαλεια του σπιτιου αλλα η κεντρικη της πολυκατοικιας. Fuck. Πας κατω γρηγορα να προλαβεις να το φτιαξεις και να φυγεις και βλεπεις οτι δεν εχει καει η ασφαλεια αλλα εχει προβλημα το καλωδιο του ρευματος και θελει ηλεκτρολογο ο οποιος θα ερθει σε μια ωρα. Ολοι οι υπολοιποι στο σπιτι τυχαινει να εχουν δουλεια και δε μπορει να ειναι καποιος αλλος εκει οταν θα ερθει. Ε, ΧΕΣΕ ΜΕ.
…με τα καπή
Παμκιν αυτό με το μπάνιο το παθαινω συνέχεια με τον πατέρα μου. ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ.
Αυτό με το μπάνιο, ναι. ΜΟΛΙΣ συνέβη. Για 1000000000στή φορά :razz:
Ε δε γίνεται ρε, ΠΑΛΙ :!:
Α ρε Μέρφη, μη με ταλαιπωρείς !
[I]http://www.youtube.com/watch?v=aEOcb4DD6xw[/I]
Πάλι σήμερα πήγα σχολή για τρία μαθήματα και…guess what, τα πρώτα δύο δεν έγιναν χωρίς προειδοποίηση και μετά από ώρες αναμονής δεν άντεξα και έφυγα χωρίς να κάτσω για το τρίτο (λες να μην έγινε κι αυτό? :-s)
Έχω αρχίσει να πιστεύω πως ούτε οι καθηγητές έχουν πολύ καλή σχέση με το ξυπνητήρι τους…
Σήμερα είχε στάσεις εργασίας οπότε πολύ πιθανό να μην γίναν για αυτόν τον λόγο!
ηταν τοσο δυνατες αυτες οι στασεις που αντηχησαν στο παρελθον
ακριβως αυτο εγινε κ με μενα χθες…το θυμομουν οτι το ειχα διαβασει καποτε…!!!ναι ρε πουστη,υπερτατο συναισθημα ευτυχιας!!!
Έχεις να πας στην Επίδαυρο από πιτσιρικάς.
Είσαι Αθήνα, βράζει ο τόπος, σου τη δίνει και αποφασίζεις τελευταία στιγμή να πας να δεις παράσταση. Σε πιάνει μπόρα στην Κακιά Σκάλα… Φτάνεις Επίδαυρο μισή ώρα πριν την έναρξη και ενώ η βροχή έχει σταματήσει, ενημερώνεσαι ότι η παράσταση ακυρώθηκε. Τσάμπα 300χλμ
Συγγνώμη, αλλά αυτό δεν είναι ο Νόμος του Μέρφυ, είναι ο Νόμος της…τελευταίας στιγμής!
[SPOILER]ΙΔΕΑ: Να ανοίξουμε θρεντ [B]ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΟΙ [/B]vs [B]ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣΤΙΓΜΑΚΗΔΕΣ[/B]!!![/SPOILER]
Κλασσικός τελευταιοστιγμάκιας…Δεν αντέχω τη ζωή μου όταν το κάνω αλλά δεν μπορώ να αλλάξω γαμώ.
Τελευταιοστιγμακιας και εγω ανετα. Πιο πολυ πεθαινεις.
τι να πω… συμφωνώ με τα από πάνω. Και δεν αλλάζει σχεδόν με τίποτα. Ευτυχώς που υπάρχουν και άλλοι σαν κι εμένα. Στο φροντιστήριο με έπαιρναν χαμπάρι και ο καθηγητής τραβούσε την πόρτα για πλάκα για να μη μπω. Στη σχολή φεύγω παρά 5 από το σπίτι πολλές φορές με αποτέλεσμα να έχω χρυσώσει τα ταξί. Και άλλα πολλά. (βγήκα εκτός θέματος?:p)
Εγώ όταν κανονίζω κάτι, να βγω πχ., όλο το σύμπαν συνομοτεί για να γίνει το αντίθετο…στο τέλος φυσικά γαμιούνται όλααα…αυτό πώς λέγεται;;
δε θες απάντηση τώρα :lol:
Απάντησέ μου, θα το αντέξω, έχω αντέξει και χειρότερα… :lol:
Αυτά λέγονται μαλακοεγκεφάλυνση, δε σας φταίει κανένας Μέρφι…
Αυτό ναι, λέγεται νόμος του Μέρφι