Ο Νόμος του Μέρφι. όσα δε φέρνει ο χρόνος

όχι. Νόμο του Μέρφι ονομάζουμε τη στιγμή που ο θεός μαζεύει τα φιλαράκια του με πίτσες και μπύρες, σε κοιτάνε και κλάνουν στο γέλιο.

Κάτι σαν αυτό δηλαδή που πόσταρε ο κοκινορούμης.

Τελευταίο σπαμ στο τόπικ από μένα και να με συγχωρέσει ο οπλαρχηγός, αλλά θέλω να πω κάτι σοβαρό.

pumpkin - Angel_Death - Jadesword: παιδιά σόρι αλλά είστε φάουλ. Και για τους Πακιστανούς και για τις γιαγιάδες. Αλήθεια όμως ε.

Ο νόμος του Μέρφι είναι κάτι αντίστοιχο με το νόμο της βαρύτητας.

Απλά ισχύει.

Παραείστε φάουλ θα έλεγα εγώ… [-X

Ον τόπικ: Μένεις ακόμα με τους γονείς σου δυστυχώς…επομένως όταν αποφασίζουν να πάνε σινεμά εσύ αμέσως παίρνεις το φίλο σου (τα αγόρια πάιρνουν αντίστοιχα τη φιλενάδα)τηλ. γιατί θα έχετε το σπίτι όλο δικό σας γαι τρελλίτσες…και είναι η μοναδική φορά από τα τόσα χρόνια που πηγαίνουν σινεμά οι δικοί σου που δε βρίσκουν εισιτήρια γιατί γινόταν χαμός…και γυρνάνε εσπευσμένα πίσω…:-s:?
Το σε τι κατάσταση σε πετυχαίνουν ποικίλλει με τα κέφια του κωλοΜέρφι:roll:

:lol: Εκεί δεν παίζει Μέρφυ αγαπητή. Ξενοδοχείο/αμάξι μόουντ ον και γλυτώνεις τα χειρότερα.

:lol::lol:
Ε ναι…

Να σου αρέσει τρελά μια και όταν την γνωρίζεις να ακούς φωνή αλα “Corpsegrinder” Fisher.:stuck_out_tongue:

Ισχυει 1000%. :slight_smile:
Και επαληθευμενο απο παμπολλα ατομα. :slight_smile:

Άκουσα στο ραδιοφώνο το επικό αυτό:
Οι γυναίκες είναι σαν τα λεωφορία,μπορεί να περιμένεις με τις ώρες στη στάση και κανένα να μην έρθει, αλλά όταν φτάσει και μπεις μέσα, θα δεις και άλλα 5-6 από πίσω…

Now playing: The Offspring - Million Miles Away
via FoxyTunes

Σας εχει τυχει το αλλο,να ειστε ντυμενοι/στολισμενοι για εξοδο και να σκασουν μυτη συγγενεις/πλασιεδες ή αλλοι ανεπιθυμητοι γνωστοι;

Πέστα χρυσόστομε.

Ρε το ξέρω δν ήρθα από το Κουρκουτζά εγώ.Απλά μερικά τυχαίνει κ δν είναι κ πολύ καλά ρυθμισμένα εδώ στην μπουγατσούπολη και περιμένεις αρκετή ώρα.Λες να περάσω να μην περάσω κ όταν περνάν καμια 10 δευτερόλεπτα τσαντίζεσαι να περιμένεις πας να περάσεις κ να σου τα.Ενώ αν ξεκινούσες 3 δευτ πιο πριν θα περνούσες άνετος κ θα πινες κ καφέ…

Εσύ ωρέ καρντάση δεν είσαι χτυπημένος από τη μοίρα και τους Νόμους του Πώς-τον-λένε.

Αναποφάσιστος είσαι! :stuck_out_tongue:

Το σκηνικό είναι πέρα για πέρα αληθινό. To ποστάρω εδώ, γιατί είναι διαβολική σύμπτωση, και μόνο ο νόμος του μέρφυ μπορεί να ευθύνεται γι’ αυτό

Την ώρα που πέφτουν τα φώτα και όλα τα μάτια στρέφονται στους Α/DC που παίρνουν τη θέση τους στη σκηνή, θα βρεθεί το πιο άκυρο άτομο στον κόσμο, να σου πιάσει κουβέντα και να σου πρήξει τα συκώτια.

Κι επειδή ο μέρφυ δεν κάνει διακρίσεις, το άτομο αυτό θα είναι από το φόρουμ.

Και κατά σύμπτωση, θα είναι “επίτιμο” μέλος του φόρουμ και θα λέγεται damnation.#-o#-o#-o

όχι ρε μαλάκα!!! #-o#-o#-o

:lol::lol::lol::lol:

Φίλε δεν υπάρχει πραγματικά. :lol:

Αλήθεια λέει ο Ρεντ Ραμ! :lol::lol::lol:

Γελαει ο κοσμος

Μήπως σου λεγε για το πόσος Ελληνικός ιδρώτας θα χυθεί σήμερα?

Πάω στη στάση του λεωφορείου χτες, βλέπω την AoD με μπουκαλάκι νερό και θυμάμαι ότι θέλω κι εγώ. Πετάγομαι στο ψιλικατζίδικο απέναντι και τη στιγμή που παίρνω τα ρέστα τη βλέπω να μου κάνει νόημα ότι έρχεται το λεωφορείο. Δεν ξέρω κατά πόσο είναι νόμος του Μέρφι, αλλά αν είχα αργήσει έστω και δύο λεπτά θα το χάναμε:p