Ιδεολογικές συζητήσεις

άκυρο αλλά για τον μαυροπρόβατο και τον urflang(όπως γράφεται τέλος πάντων)τι έχετε να πείτε?

Με τα τραγουδακια του μαυροπροβατου συμφωνω αρκετα. Τα αλλα δεν τα εχω πολυδει. Το url δεν τον ξερω.

Tι είναι αυτοί;

πάρε και μια γεύση από urfslaang και άμα έχεις όρεξη τσέκαρε και τα άλλα

Aυτος δεν ειχε βγαλει και βιντεο που ελεγε οτι θα ψηφισει Συριζα?Κατι τετοιο…Νταξ.

O mauroprovatos δεν είναι αναρχικός νομίζω ότι είναι στο ΚΚΕ, συμφωνώ σε πολλά που λέει με τα τραγούδια
Για τον Urfuslaag είναι σαν να διαβάζω ότι λέει το indymedia δεν συμφωνώ σε πολλά που λέει είναι μηδενιστής κατά βάση…

Στο ΚΚΕ? Δες το τελευταιο του βιντεο και θα καταλαβεις οτι δεν ειναι…
Δεν θα μπορουσε εξαλλου να λεει αυτα που λεει και να ειναι στο ΚΚΕ. Θα τον ειχαν διαγραψει :lol:

Εγω παλι νομιζω οτι ΕΑΑΚιτης…
Σιγα τον μηδενιστη τον Ουρφουσλαγκ…Σε μερικα βιντεο λεει ωραια πραγματα αλλα ελεος μου θυμιζουν κατι προπαγανδιστικα φασιστοβιντεο…

Στη τελικη με περσονες του τιουμπ θα ασχολουμαστε?

:lol::lol:

:lol::lol:
Τι αστειος!

ε ντάξει ένα παράδειγμα θα σου πω.ο πατέρας μου έχει στην δουλειά μερικούς κκέδες που ήταν να πάρουν σύνταξη εθελουσία.και επειδή είπε το κόμμα να κάτσουν κάτσανε και θα πάρουν το 2014.ο ένας που έφυγε την επόμενη τον διαγράψανε.άρα άμα ήταν και ο μαυροπρόβατος όχι μόνο διαγραφή αλλά και ξύλο θα έτρωγε μόλις πήγαινε στα γραφεία

εμενα παντως δεν με αφηνουν να διαγραφω. οποτε τους λεω, μου λενε “ελα να το συζητησουμε”. ποτε δεν παω και θεωρητικα ειμαι ακομα ΚΝιτης!!! :smiley:

Εμενα ο πατερας μου που εχει δυο φιλους στην δουλεια που εχουν ριζες απο κρητη τους ειπε ο θειος του οτι ειδε εξωγηινους.

Edit γιατι ειναι εντελως off-topic

με την εγγραφή στην κνε δώρο ένα ζευγάρι παρωπίδες.δεν το είπα αυτό για να προκαλέσω,γιατί δεν είμαι στην άλλη πλευρά ούτε είμαι προβοκάτορας,απλά μερικές πρακτικές του κκε(όσο είμαι σε θέση να ξέρω) δεν είναι σωστές

Λοιπόν ακούστε εδώ! Δεν ξέρω ποιά είναι η “δουλειά” που έχει ο πατέρας του otinane (και έχει και μπόλικους υπάλληλους κοντά στη σύνταξη), αλλά το περιστατικό που αναφέρει δεν είναι Ράδιο Αρβύλα (για να μαθαίνουν και ο thatswhy και γενικά οι νεώτεροι). ΟΝΤΩΣ το Κόμμα είχε δώσει γραμμή στα μέλη του πριν κάποια χρόνια να αρνούνται να βγουν στη σύνταξη με εθελούσια έξοδο, γιατί υπήρχε μια εποχή που αυτό ήταν το αγαπημένο κόλπο των κυβερνήσεων για μείωση προσωπικού σε πρώην ΔΕΚΟ και άλλες επιχειρήσεις (επαναλαμβάνω: δεν ξέρω και ούτε με ενδιαφέρει σε ποιό χώρο είναι/ήταν εργοδότης/προϊστάμενος/whatever ο otinane senior) για να μπορέσουν να φέρουν μαζικά καινούριο προσωπκό με διαφορετικές σχέσεις εργασίας και πολύ λιγότερα δικαιώματα, να επιταχύνουν διαδικασίες ιδιωτικοποιήσεων όπου υπήρχε σχέδιο να γίνουν κτλ. Το ΚΚΕ λοιπόν έριξε τότε θυμάμαι το σύνθημα “κανείς να μην πάρει τα τριάντα αργύρια της εθελουσίας”. Και ναι, όποιος τα έπαιρνε και έβγαινε πρόωρα στη σύνταξη έτρωγε ένα “Χ” από δω μέχρι την Κρονστάνδη και ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ το ΚΚΕ που είχε διαλέξει τη συγκεκριμένη τακτική για το ζήτημα εκείνο. Γιατί ο κομμουνιστής έχει το καθήκον να εφαρμόζει την πολιτική και τις αρχές του Κόμματος ειδικά στο χώρο όπου δουλεύει και δε δικαιολογείται σε καμία περίπτωση να λειτουργήσει για το δικό του ώφελος (συνταξούλα) την ώρα που κατά το κοινώς λεγόμενο “έχει πάρει φωτιά ο κώλος μας”. Καταλάβατε; Και τώρα βρείτε κάτι άλλο για να κράξετε το ΚΚΕ, γιατί το συγκεκριμένο δεν αποτελεί αιτία ντροπής για κανένα κομμουνιστή (ίσα ίσα).

Γράκχε έγώ θα σ’αγαπάω και θα είσαι ο χρήστης με τον οποίο γουστάρω περισσότερο να διαφωνώ ακόμα και αν σε διαγράψουνε ποτέ από το κόμμα σου πάντως! :p8)

Αγάπη, αν το Κόμμα με διαγράψει θα έχει λόγο. Κάποια μαλακία χοντρή θα έχω κάνει! Οπότε ακόμα κι αν συμβεί κάτι τέτοιο να ξέρεις ότι πάντα θα διαφωνούμε στις ίδιες βάσεις! 8)

(Εν τω μεταξύ από τα συμφραζόμενα υποψιάζομαι ότι -ω, της εκπλήξεως- διαφωνείς ακόμα και σ’ αυτό το ζήτημα!)

ο μαυροπροβατος,ο ουρφους ,ο οβερκιλ κτλ ειναι ατομα σαν μια ομαδα θα λεγαμε στο youtube που ανηκουν στον αντιεξουσιαστικο χωρο ολοι (και ειναι κατα βαση αναρχικοι).
μαλιστα καθε πεμπτη στις 10 τα τελευταια 2 χρονια κανουν εκπομπη και συζητανε για ολα αυτα τα θεματα (μεταξυ τους και με τον κοσμο) που αφορουν τα κοινωνικοπολιτικα γυρω απο ολους τους χωρους (αριστερους και δεξιους).μαλιστα εχουμε κανει σαν ομαδουλα και εχουμε την ελληνικη σημαια αλλα στην θεση του σταυρου εχουμε βαλει κατι αλλο (οριστε μια γευση http://www.youtube.com/watch?v=w1G-aJznvDo)

και η ιστοσελιδα για την εκπομπη
http://mrtaper.blogspot.com/