Τον Χιτλερ τον νικησε η Ελλαδα που καθυστερησε τους Γερμανους και ο βαρυς χειμωνας. #-o
Ειπαμε, δεν υποστηριζουμε τον Σταλιν, αλλα οταν ακουγονται τετοια πραγματα…
Τον Χιτλερ τον νικησε η Ελλαδα που καθυστερησε τους Γερμανους και ο βαρυς χειμωνας. #-o
Ειπαμε, δεν υποστηριζουμε τον Σταλιν, αλλα οταν ακουγονται τετοια πραγματα…
Εσύ το πήγες πολύ μακριά. Το ότι τα παιδιά στο σχολείο μαθαίνουν μόνο για τα κακά του ναζισμού αλλά όχι για τα κακά της αντίπαλης πλευράς είναι γεγονός, το αρνείσαι;
Καλά σίγουρα το μεγαλύτερο μέρος της νίκης το χρωστάμε στην Σοβιετική Ένωση. Όχι όμως ότι τη νίκη την καρπώνεται ο Στάλιν ο ίδιος! Έριχνε άτομα στο ψαχνό, ήτοι τα γερμανικά πολυβόλα και αερομαχητικά. Η Σοβιετική Ένωση έχασε τους περισσότερους ανθρώπους (αμάχους και μη) σε απόλυτους αριθμούς. Κάπου γύρω στα 20 εκατομμύρια.
Υπό κανονικές προϋποθέσεις, ο Στάλιν θα έπρεπε να “χαλάει” αρκετά από τα επιχειρήματα των κουμουνιστών. Αλλά τόσο μυαλό έχουν κι αυτοί που απλά το προσπερνάνε και τον αγιοποιούν.
Ναι φίλε μου αλλά ως γνωστόν στο τέλος “θυμόμαστε” λίγα ονόματα και τη μάζα τη ξεχνάμε. Γι’ αυτό τα σημερινά παιδάκια μαθαίνουν για τον καλό Στάλιν που πολέμησε τον κακό Χίτλερ και όχι για τον Σοβιετικό λαό που πολέμησε το ναζισμό.
την ερωτηση του destroyer για τον σταλιν την εχω και εγω απορια…
τωρα οσον αφορα trivium νταξει…αιμα τιμη, η συνεχεια δικια σου
ΕΛΛΑΣ, θα μπορούσες να το γράψεις ο ίδιος δεν θα πάθεις τίποτα.
:)8) .
Τελικά κανένα διπλό ακκάουντ δε μπορεί να μείνει κρυφό. Η ιστορία επαναλαμβάνεται8)
God Damn!
τι έγινε ωρέ!?
Ούτε εγώ κατάλαβα για να πω την αλήθεια, μάλλον αυτοί οι 2 δεν έχουν τι να γράψουν και προσπαθούν να μην εκτεθούν πολύ.
μην είστε αφελείς, αν ήταν ο νταμνέησον, θα είχαμε κατεβατά copy/paste κι όχι μονολεκτικά, απόλυτα ποστς.
κατά τ’άλλα…
Τρίβιουμ:
α) ο πατέρας σου ήταν στα ΕΑΤ-ΕΣΑ;
β) ο παππούς σου φρουρός στη Μακρόνησο;
γ) ο μεγαλύτερος αδερφός του παππού σου Χίτης, Ταγματασφαλίτης, Γερμανοτσολιάς ή χωροφύλακας;
δ) ο προπάππος σου ανακριτής/προμηθευτής μουρουνόλαδου/δεξί χέρι του Μανιαδάκη στην Αίγινα ή τον Άη Στράτη το '36-‘39;
ε) ο μεγαλύτερος αδερφός του προπάππου σου, χωροφύλακας στο Ε’ Αστυνομικό Σώμα Θεσσαλονίκης που άνοιξε πυρ εναντίον των καπνεργατών το '36;
στ) all of the above;
Εσύ πάντως σίγουρα είσαι αριστερός, μόνο εσείς λέτε τέτοια και βάζετε τους πάντες σε ένα τσουβάλι.
8O :-k
Ωπ, ωπ… Άναψε το threadακι…
Καλά επειδή το πράγμα ξεφεύγει εγώ αποχωρώ.